Trimite unui prieten

  

Sejur Corfu - Oferta generala

Sejur Corfu - Oferta generala
Gallery Gallery Gallery Gallery Gallery

Pret de la 295 EUR

 

Tarife la cerere! Pentru detalii contact info@activtours.ro sau 0755013982
*Pentru turistii nostri incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!

*
*
*
i

Suntem aici pentru a va ajuta in alegerea unei vacante memorabile! Avem nevoie sa ne clarificati (zona de mai jos este editabila, stergeti textul deschis la culoare si scrieti instructiunile dvs):

* Campurile marcate sunt obligatorii!

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor agentiei ACTIVTOURS - EVENTURIA!

Vezi tarife

 

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul cursa charter (zbor direct) Bucuresti - Corfu si retur, compania Tarom;
- 7 nopti cazare si masa conform ofertei;
- transfer aeroport – hotel – aeroport;
- asistenta turistica;

NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport si catering: 95 EURO/ persoana (obligatorii) – taxele de aeroport sunt informative si pot suferi modificari daca acestea sunt impuse de compania aeriana;
- asigurarea medicala: aproximativ 36 LEI/ persoana (pana la 65 ani);
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice; asigurare turist plus (storno + medicala): 69 LEI/ persoana (pana la 65 ani);
- excursiile optionale;

Plecari in fiecare zi de JOI in perioada 18.06 - 24.09.2015;

 

TERMENE DE PLATA:

 

• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;

 

• 60% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;

 

• 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

 

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

 

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

 

• 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii si pana cu 30 zile inaintea plecarii;

 

• 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;

 

• 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;

 

• 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii

 

Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

 

CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):

 

• Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica numai serviciilor de cazare;

 

• Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;

 

• Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

 

 

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

 

*La cerere putem sa oferim oferte cu zboruri charter ale altor companii aeriene si in alte zile de operare!

Insula Corfu - numita de greci Kerkyra - face parte din Insulele Ionice, situate intre continentul Greciei si Italia. Corfu este oarecum diferita de celelalte insule grecesti, neavand o vegetatie atat de luxurianta, insa nu este mai prejos in privinta dezvoltarii turistice. In special in timpul verii, insula este zilnic "asaltata" de zboruri charter, feriboturi si vase sosind din restul Europei. Nici atractiile naturale nu lipsesc: plajele sunt superbe, iar in interiorul insulei veti gasi cranguri cu maslini si 43 de specii diferite de orhidee ce cresc in salbaticie. Viata de noapte de pe insula Corfu nu va dezamagi niciun vizitator, fie ca prefera sa leneveasca dupa cina intr-o cafenea, sau isi doreste sa "arda calorii" in cluburi.
Principalul oras de pe insula si capitala acesteia este orasul Corfu, o destinatie moderna si cosmopolitana, dar in acelasi timp care ofera privelistea influentelor italiene, franceze si britanice, pastrate din secolele trecute. Aflati mai multe despre orasul Corfu...
In partea de nord-est a insulei Corfu se afla asezarile: Acharavi, Roda, Nea Peritheia, Palaia Peritheia, Loutses, Lafki, Episkepsi, Klimatia, Sfakera, Nymphes, Ipsos, Kassiopi, Petalia, Strinilas, precum si urmatoarele atractii turistice: laguna Antinioti, grota Loutses, baile romane din Acharavi si Muntele Pantokrator. In nord-vest sunt localitatile Sidari, Paleokastritsa, Arillas si castelul Aggelokastro.
In centrul insulei Corfu sunt orasele Corfu, Agios Gordios, Pelekas, Sinarades, Vatos, Giannades, Agios Giannis, Kombitsi, Afra, Kanakades, Kokkini si Marmaro, precum si atractiile turistice ale orasului Corfu, podgoria Triklino, observatorul Pelekas - Kaiser, Muzeul Folcloric din Sinarades. In sudul insulei se regasesc asezarile Moraitika, Messonghi, Kavos si Agios Mattheos.
Insula Corfu este un spatiu cultural ce a incorporat elemente din diverse culturi, fara a-si altera semnificativ caracterul specific grecesc. Chiar si astazi sunt vizibile pe insula elemente din civilizatia greaca antica - toponime, obiceiuri si traditii, etc. Ceremoniile din satele de pe insula sunt ramasite ale cultului lui Dionis, acestea coexistand cu Carnavalul, ce are radacini in Comedia del~Arte italiana. In sursele literare antice s-au gasit mai multe denumiri pentru insula Corfu - Drepani (secera) si Makris (insula lunga) provin de la forma sa, Phaeacia, Gorgo sau Gorgyra, Kassopaia si Scheria (denumire gasita in Odiseea lui Homer). Numele Kerkyra utilizat de greci vine de la mitul antic al nimfei Kerkyra sau Corkyra, fiica raului Assopos. Potrivit mitului, zeul marilor Poseidon s-a indragostit de aceasta nimfa si a adus-o pe insula, numind-o tot Kerkyra. Denumirea internationala Corfu vine probabil de la Koryfo - cele doua varfuri caracteristice ale Fortului Vechi din orasul Corfu.
Se pare ca primii locuitori de pe insula Corfu au fost fermieri, veniti probabil din Italia. Colonizata in 734 i.e.n. de Corint, insula a devenit o putere atat de mare, incat ameninta statul Corint insusi. In 229 insula a fost ocupata de romani, capatand denumirea Corcyra. Dupa destramarea imperiului insula a intrat pe mana bizantinilor. Intre 1386 si 1797 Corfu a apartinut venetienilor apoi, dupa o scurta ocupatei franceza, a revenit britanicilor - in 1815, impreuna cu celelalte Insule Ionice. In 1864 insula Corfu a fost inapoiata Greciei.