Trimite unui prieten

  

Sejur Kusadasi - Oferta generala

Sejur Kusadasi - Oferta generala
Gallery Gallery Gallery Gallery Gallery Gallery Gallery Gallery Gallery Gallery Gallery Gallery Gallery

Pret de la 374 EUR

 

Tarife la cerere! Pentru detalii contact info@activtours.ro sau 0755013982
*Pentru turistii nostri incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!

*
*
*
i

Suntem aici pentru a va ajuta in alegerea unei vacante memorabile! Avem nevoie sa ne clarificati (zona de mai jos este editabila, stergeti textul deschis la culoare si scrieti instructiunile dvs):

* Campurile marcate sunt obligatorii!

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor agentiei ACTIVTOURS - EVENTURIA!

SERVICII INCLUSE:
- cazare si masa conform ofertei;
- asistenta turistica;

NU SUNT INCLUSE:

- transport cu avionul cursa charter (zbor direct) Bucuresti - Bodrum si retur;
- taxele de aeroport si catering: 95 EURO/ persoana (obligatorii) – taxele de aeroport sunt informative si pot suferi modificari daca acestea sunt impuse de compania aeriana;
- transfer aeroport – hotel – aeroport;
- asigurarea medicala: aproximativ 36 LEI/ persoana (pana la 65 ani);
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice; asigurare turist plus (storno + medicala): 69 LEI/ persoana (pana la 65 ani);- excursiile optionale;

 

OBSERVATII SI CONDITII DE CALATORIE:                                   
Documente necesare calatoriei: intrarea in Turcia se face doar pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc in Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate;
Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in scop turistic in Turcia nu mai au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat. Perioada legala de sedere fara viza este de pana la 90 de zile.
MAE recomanda cu insistenta cetatenilor romani sa nu plece la drum in afara granitelor Romaniei fara a avea incheiate asigurarea medicala de calatorie.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
La sosirea in statiunea Kusadasi in vederea cazarii, turistii se vor adresa receptiilor hotelurilor la care acestia au rezervare. Cazarile se fac incepand cu ora 14:00, pana la ora 18:00.
Eliberarea camerelor in ziua plecarii se va realiza in jurul orei 12:00.                                   
Asigurarea storno nu este inclusa in pret (polita de asigurare se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice).
Conform reglementarilor recent intrate in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
- sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;
- sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat;
- adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de autoritatile de resort din Turcia.   
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora ; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret (cu exceptia hotelurilor care practica sistemul All Inclusive).
       
Conditii de acordare reduceri EARLY BOOKING:
- Inscriere si plata dupa cum urmeaza: 30% avans se va achita la rezervare, restul de plata se va efectua pana la data mentionata la fiecare hotel in parte;
- Reducerea de Early booking nu se acorda la suplimente;
- Rezervarile confirmate cu Early booking nu pot fi modificate sau anulate decat cu penalizare 100% din valoarea rezervarii;
- reducerea de early booking nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii sau oferte speciale.                                   
                                   
CONDITII DE RETRAGERE SI PENALIZARI:                                   
20% din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face in intervalul  de 29-20 zile calendaristice inainte de data plecării;
50% din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face in intervalul  de 19-10 zile calendaristice inainte de data plecării;   
80% din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face in intervalul 9-4 zile calendaristice inainte de data plecării;                   
100% din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face intr-un interval mai mic sau egal cu 3 zile inaintea plecarii.

Vezi tarife

 

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul cursa charter (zbor direct) Bucuresti - Bodrum si retur, compania Tarom;
- 7 nopti cazare si masa conform ofertei;
- transfer aeroport – hotel – aeroport;
- asistenta turistica;

NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport si catering: 95 EURO/ persoana (obligatorii) – taxele de aeroport sunt informative si pot suferi modificari daca acestea sunt impuse de compania aeriana;
- asigurarea medicala: aproximativ 36 LEI/ persoana (pana la 65 ani);
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice; asigurare turist plus (storno + medicala): 69 LEI/ persoana (pana la 65 ani);
- excursiile optionale;

Plecari in fiecare zi de SAMBATA in perioada 20.06 - 19.09.2015;

 

TERMENE DE PLATA:

 

• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;

 

• 60% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;

 

• 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

 

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

 

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

 

• 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii si pana cu 30 zile inaintea plecarii;

 

• 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;

 

• 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;

 

• 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii

 

Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

 

CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):

 

• Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica numai serviciilor de cazare;

 

• Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;

 

• Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

 

 

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

 

*La cerere putem sa oferim oferte cu zboruri charter ale altor companii aeriene si in alte zile de operare!

 

Kusadasi este o faimoasa statiune de litoral la Marea Egee, ce se lauda cu plajele placute, marea inspumata si 300 de zile insorite pe an. Situat la 95 km sud de Izmir si 20 km de Selçuk, Kusadasi este si un port preferat de vasele de croaziera, in special de turistii care vin sa viziteze orasul antic Efes.
Statiunea Kusadasi este situata in cu acelasi nume, o locatie ce beneficiaza de plaje superbe cu nisip auriu, insotite de toate facilitatile necesare unei vacante de vis in Kusadasi - sporturi nautice, excursii cu barca si chiar momente de relaxare in baile turcesti. Apa marii la Kusadasi este limpede, scufundarile fiind o activitate preferata pentru vizitatori.
Ruinele fortaretei antice si a portilor sale stau marturie a impactului Imperiului Otoman asupra orasului Kusadasi la inceputul secolului XV. Astazi se mai pot vedea vechile case pe strazile inguste, alaturi de strazile mai moderne precum Barlar Sokak (Strada Barurilor), locul in care puteti merge daca va aflati in cautarea restaurantelor si a bunei dispozitii.
In afara de cluburile si restaurantele din hoteluri, viata de noapte in Kusadasi este concentrat in centrul istoric, pe stradutele inguste marginite de Barbaros Hayrettin Bulvari si Saglik Sokak. Pe Barlar Sokagi veti gasi o multime de pub-uri irlandeze, iar Club Caravanserail este una dintre cele mai bune locatii daca va doriti sa petreceti o seara in stil traditional turcesc.
Poate doriti sa vizitati si bazarul din Kusadasi - aici sunt multe lucruri care va vor atrage privirea, iar daca vreti sa cumparati ceva, nu va sfiiti sa negociati. Feriti-va totusi de marfurile contrafacute. Aici se gasesc cele mai scumpe marci de ceasuri de exemplu, insa sunt sanse considerabile ca acesta sa nu mai functioneze pana cand ajungeti acasa.
Insula Porumbelului - Güvercin Ada - aflata in larg ofera ruinele unui castel bizantin (Castelul Piratului) si o priveliste frumoasa a orasului Kusadashi. Originar, insula s-a numit Insula Pasarii, insa cand otomanii au denumit orasul astfel (Kusadasi inseamna "Insula Pasarii"), insula a fost redenumita Insula Porumbelului. Din Kusadashi pleaca feriboturi spre insulele din Grecia sau Italia. Din statiunea Kusadasi mai puteti pleca in explorarea siturilor istorice ca Milet sau Efes si a formatiunilor stancoase de la Pamukkale.
Nu se stie cu exactitate momentul cand a fost intemeiata prima asezare in zona statiunii Kusadasi, insa exista dovezi ce indica faptul ca lelegienii, lidienii si carienii veniti din centrul Anatoliei s-au stabilit pe pantele muntelui Pilav in jurul anului 2000 i.e.n. Mai tarziu au aparut asezarile Pigale, Maratheson, Neopolis si Panionion, zona urmand a fi cucerita de ionieni, apoi de romanii din Efes.
Kusadasi se astazi a fost intemeiat de venetieni in secolul XVI, acestia construind si castelul de pe mica insula Güvercin Ada. In Evul Mediu orasul a fost condus de venetieni si genovezi, purtand denumirea Scala Nova. Localitatea a fost inconjurata de ziduri de aparare impotriva piratilor.