Trimite unui prieten

  

Croaziera 2016 - Caraibe de Vest - Disney Magic - 6 nopti

Tarife la cerere! Pentru detalii contact info@activtours.ro sau 0755013982
*Pentru turistii nostri incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!

*
*
*
i

Suntem aici pentru a va ajuta in alegerea unei vacante memorabile! Avem nevoie sa ne clarificati (zona de mai jos este editabila, stergeti textul deschis la culoare si scrieti instructiunile dvs):

* Campurile marcate sunt obligatorii!

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor agentiei ACTIVTOURS - EVENTURIA!

Croaziera 2016 - Caraibe de Vest (Miami) - Disney Cruise Line - Disney Magic - 6 nopti

Disney Cruise Line
Incepand de la 1545 Euro
Plecare din: Miami, FL
Vas: Disney Magic
Porturi: Miami, FL - Castaway Cay, Bahamas - Cozumel, Mexic - George Town, Grand Cayman
Plecari in 2016: 30 Decembrie 2016
 
 
Ziua 1 Fri Dec 30 Miami
        Plecare 4:00 pm
Ziua 2 Samb Dec 31 Cruising: At Sea
         
Ziua 3 Dum Ian 1 Cozumel
    Sosiri 8:15 am Plecare 3:45 pm
Ziua 4 Mon Ian 2 George Town
    Sosiri 10:30 am Plecare 5:30 pm
Ziua 5 Tue Ian 3 Cruising: At Sea
         
Ziua 6 Wed Ian 4 Castaway Cay
    Sosiri 9:45 am Plecare 4:45 pm
Ziua 7 Mar Ian 5 Miami
    Sosiri 7:30 am  
 
Oferta valabila in limita disponibilitatilor. Pentru detalii si rezervari va rugam contactati echipa ACTIV EVENTURIA!

Disney Cruise Line este o linie de croazieră americană, companie detinută si operată de Walt Disney Parks & Resorts, o divizie a Walt Disney Company care are sediul in Celebration, Florida. Compania este condusă de presedintele Karl Holz, ca parte a diviziei Walt Disney Parks & Resorts.

Disney Magic a inceput să functioneze la 30 iulie 1998, iar Disney Wonder a inceput să opereze itinerarii din 15 august 1999. Navele contin fiecare 900 cabine si nu sunt identice in proiectarea lor, cu o multime de variatii in design interior, restaurante si locuri de divertisment. Ambele contin zone destinate exclusiv pentru diferitele categorii de varstă, inclusiv copii, adolescenti si adulti. Rutele actuale sunt in Bahamas si in Caraibe.

Pentru o călătorie in lumea magică Disney, alături de personajele celebre din desene animate, prezente la bord, alegeți o croazieră pe unul din vasele liniei Disney Cruises. Mai mult decat un parc de distractii plutitor, la bord aveți la dispozitie pe langă spațiile special amenajate pentru copii și adolescenți și locuri destinate exclusiv adultilor. Astfel vă puteti bucura de o vacanță in familie, in care fiecare se va simți bine.

Conceput ca un vas clasic-modern, Disney Magic evocă frumusetea și magia epocii de aur a călătoriilor pe ocean. Nava a fost atent concepută pe santierele navale Ficantieri, fiind o imbinare intre lux, tehnologie si confort. Disney Magic este unul dintre cele mai admirate și mai ușor de recunoscut vase de croazieră, avand un design distinctiv cu picturi și sculpturi din indrăgita lume Disney. Are o lungime de 293 m, o lățime de 32 m și o greutate de 83.000 tone, putand să transporte pană la 2400 de pasageri. La bordul vasului Disney Magic se află mai multe cluburi și zone de joacă pentru copii. Restaurantele vasului oferă feluri de mancare cu arome din Caraibe și nordul Italiei. Există 3 piscine: una pentru copii, una pentru familii si una pentru adulti, pe puntea 9.