Trimite unui prieten

  

Sejur Santorini - Oferta generala

Sejur Santorini - Oferta generala
Gallery Gallery Gallery Gallery Gallery

Pret de la 304 EUR

 

Tarife la cerere! Pentru detalii contact info@activtours.ro sau 0755013982
*Pentru turistii nostri incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!

*
*
*
i

Suntem aici pentru a va ajuta in alegerea unei vacante memorabile! Avem nevoie sa ne clarificati (zona de mai jos este editabila, stergeti textul deschis la culoare si scrieti instructiunile dvs):

* Campurile marcate sunt obligatorii!

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor agentiei ACTIVTOURS - EVENTURIA!

Vezi tarife

CHARTER SANTORINI VARA 2015                                           
Plecari in fiecare DUMINICA, in perioada 14.06 - 27.09.2015


SERVICII INCLUSE:
- zbor charter Otopeni– Santorini- Otopeni, compania TAROM
- 7 nopti cazare si masa conform ofertei
- transfer aeroport – hotel – aeroport
- asistenta turistica in limba romana
                                           
NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport: 95 EURO/ pers (obligatorii)
- asigurarea medicala
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice; asigurare turist plus (storno + medicala): ~ 64 LEI/ persoana (pana la 65 ani)
- excursiile optionale 
                                       
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
30% din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face in intervalul  de 29-20 zile calendaristice inainte de data plecării;
50% din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face in intervalul  de 19-10 zile calendaristice inainte de data plecării;
80% din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face in intervalul 9-4 zile inainte de data plecării;
100% din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face intr-un interval mai mic sau egal cu 3 zile inaintea plecarii.                                           
                                           
TERMENE DE PLATA:
• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 60% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;
• 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
• 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii si pana cu 30 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
• 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
• 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
• Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica numai serviciilor de cazare;
• Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
• Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
                                           
TRANSFERURI DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):       
            
- 15 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI                                   
- 20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI                   
- 25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE                              
- 30 EURO / adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA   
- 35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA                   
- 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI                   
- 45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA                   
- 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL                
- 55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS                                           
- 65 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU                       
- 70 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU                                       
- 80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS               
- 95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

 

*La cerere putem sa oferim oferte cu zboruri charter ale altor companii aeriene si in alte zile de operare!

Santorini este o grupare de insule dispuse circular, cu diametrul de 10 km, formand marginea unui vulcan activ care inca mai formeaza insule in centru. Pante abrupte duc spre zona centrala si pante mai line duc spre marea care inconjoara insula. Santorini se numeste totodata si principala insula a arhipelagului, capitala acesteia fiind orasul Fira sau Thira. Aflati mai multe despre Fira...
Peisajul divers si spectaculos al insulei Santorini se datoreaza unui proces vulcanic - in jurul anului 1650 i.e.n., una din cele mai mari eruptii vulcanice din ultimii 10.000 de ani a fost urmata de prabusirea terenului si de formarea unei depresiuni inchise inundata de apa marii -  caldarea geologica Santorini. Aceasta eruptie este vinovata si de disparitia civilizatiei minoice. Cateva eruptii ulterioare, mai mici, au format doua insule mici in interiorul caldarii vulcanice: Palea Kameni si Nea Kameni.
Desi este vorba despre un grup de insule, se vorbeste ca si cum ar fi una singura. Asezarile sunt grupate pe insula in cateva sate mici, iar atractiile in Santorini includ cateva muzee interesante, vulcani activi, ramasite din mai multe epoci, ruine ale vechilor bai romane, teatre si piete. Autobuzele fac legatura intre locatii de pe insula, iar feribotul face legatura intre insule. O optiune de deplasare intre plaje sunt scuterele ce se pot inchiria cu ziua. Faimoasele cladiri albe sunt ingramadite una langa alta pe stanca din bazinul central si dupa stanca. Traseele turistice duc dincolo de insula, dar fac si legatura intre asezarile de pe insula.
Principalele localitati de pe insula sunt: capitala Fira (Thira), Kamari faimos pentru plaja cu nisip negru, Firostefani, statiunea Imerovigli, Oia, pitorescul sat cu biserici Pyrgos, Perissa cu plaje frumoase si bine organizate, satul traditional Megalochori, Mesaria in centrul insulei, Monolithos, Vlichada si Thirasia situat pe insula cu acelasi nume, din apropiere. Este important sa retineti faptul ca Santorini nu beneficiaza de surse de apa potabila.
Santorini ofera turistilor una dintre cele mai faimoase vieti de noapte dintre insulele Ciclade, intretinuta de multe cafenele, baruri si cluburi de noapte. Cea mai mare parte dintre acestea se gasesc de-a lungul caldarii vulcanice si in capitala Fira. Puteti gasi insa locuri in care sa va distrati si in orasele Oia, Kamari si Perissa. Printre cele mai populare baruri din Santorini se numara Art Café cu multa muzica buna, in surdina, Franco~s - faimos pentru apusul de soare, Kirathira cu muzica de jaz, Koo Club - cea mai mare discoteca, Renaissance Bar, Full Moon si Zorba~s in Oia, pe marginea stancii.
Daca sunteti interesati de shopping, in Santorini puteti achizitiona o mare varietate de suveniruri, cele mai cautate fiind bijuteriile din aur si chihlimbar, insa preturile sunt mai ridicate decat cele din Atena.
Poate nu cele mai bune din insulele Ciclade, insa plajele din Santorini sunt faimoase datorita nisipului vulcanic in culori de rosu si negru, unic in aceste insule. In Kamari, puteti lua lectii de scufundari la Volcano Diving Center. Perissa este una dintre cele mai faimoase si mai aglomerate plaje din Santorini, iar Plaka Rosie (Paralia Kokkini) situata la capatul drumului spre situl arheologic Akrotiri este renumita pentru nisipul si pietrisul rosu.

In Santorini iarna este placuta si nu sunt multi vizitatori, iar temperaturile variaza intre 10 si 20°C. Vara temperaturile ajung pana la 40°C. Feriboturile duc vizitatorii pe insula centrala sau la izvoarele termale. Exista chiar si un submarin pentru privelisti subacvatice, care insa nu este disponibil in timpul iernii. In Santorini se poate ajunge cu avionul din Atena sau cu feribotul din Pireu si, pe timpul verii, de pe celelalte insule.