CE PUTEM NOI FACE, ACTIVTOURS – EVENTURIA, PENTRU CLIENTII NOSTRI CORPORATES?ACTIVTOURS – EVENTURIA este partenerul potrivit, profesionist, flexibil cu care puteti sa economisiti bani pentru nevoile companiei Dvs. de business travel, si nu doar!!!


Parteneri DERTOUR, MEIER`s, ADAC, JAHN REISEN, TUI, PULLMANTUR s.a., noi avem grija sa oferim companiilor partenere beneficiile unei gestionari optime a volumului business travel prin:
  • - Sistem integrat de servicii, suport logistic si tehnologic avansat, promtitudine
  • - Personal tanar si flexibil, specializat, profesionist, dedicat
  • - Asistenta personalizata 24/24, 7 zile/7
  • - Raport optim pret-calitate si siguranta serviciilor
  • - Reducerea costurilor si raportarea acestora
  • - Rapoarte customizate
  • - Acces prin sisteme online de rezervari DERTOUR/TUI Travel, la peste 3000 destinatii
  • - Managementul situatiilor de criza, adecvat si profesionist
  • - Asistenta in situatii speciale
  • - Programe avantajoase pentru personalul corporate, in functie de volum, colaborare pe termen lung: acces direct la oferte speciale, consultanta, discount la achizitionarea serviciilor de turism

MANAGEMENTUL INTERN SI INTERNATIONAL DE CORPORATE EVENTS


Una dintre prioritatile actuale ale ACTIVTOURS – EVENTURIA, deja furnizorul nr. 1 din Romania al pachetelor turistice F.I.T. (turism individual) de evenimente (sportive, concerte, festivaluri), este sa ofere o larga gama de servicii pentru evenimente corporate.

Standardele de lucru profesioniste din agentia noastra, impreuna cu experienta si expertiza angajatilor si colaboratorilor nostri, ne permit sa organizam cu succes un eveniment, indiferent de complexitate si buget. Pentru a ne respecta promisiunea, va vom asista in dezvoltarea temei, alegerea locatiei, decoratii, petrecere, transport, lumini, meniuri, cadouri si invitatii etc. Credem cu convingere ca un eveniment reusit nu inseamna doar logistica, ci si creativitate si implicarea personalului dedicat in realizarea lui!

Obiectivul nostru principal este sa facem din evenimentul Dvs. un succes pe toate planurile, iar din planificarea lui, o operatiune cat mai usoara, mai convenabila si mai putin solicitanta.

Cazare


Datorita portofoliului sau de agentie de turism touroperatoare, inca din 2003, cu parteneri externi directi, verificati, profesionisti si de incredere, cu 270 de hoteluri in Romania si in sistemele de rezervare on-line, cu mai mult de 150.000 de hoteluri in toata lumea, ACTIVTOURS - EVENTURIA poate gasi solutii pentru orice cerere de cazare pentru evenimente corporate.
Modelul nostru de business se acorda nevoilor de cazare corporate complexe, negociem si oferim solutii personalizate pentru toti clientii nostri.

Bilete de avion


Cu o experienta de peste 12 de ani, ACTIVTOURS – EVENTURIA este un partener adecvat in obtinerea de tarife bune, de grup sau promotionale, pentru clientii sai corporates. Negociem preturi speciale cu companiile aeriene, intotdeauna in interesul clientului, pentru ca, la noi, TURISTUL ESTE PRIORITATEA NR. 1.
Consultantii nostri, care au experienta si specializarea necesare, inteleg nevoia pentru un serviciu de foarte buna calitate, gasind cele mai bune solutii la cererile clientilor nostri corporate.

Transport


Promovand intotdeauna valoarea adaugata pentru clientii nostri, ACTIVTOURS – EVENTURIA ofera servicii complete la sol, respectiv o gama larga de servicii de transport (altele in afara de bilete de avion): transfer, transport urban/taxi, bilete de tren, inchirieri masini si autocare. Folosind contractele agentiei si furnizorii cunoscuti si verificati, ACTIVTOURS - EVENTURIA poate oferi clientilor corporate servicii de transport de foarte buna calitate, atat pe piata din Romania, cat si oriunde in lume, la orice eveniment s-ar dori.

Pentru orice detalii si clarificari, negociere si contracte:
e-mail:
Tel.: 0213355455 / 0740091802