Info util

1. Este sigura rezervarea vacantei mele cu ACTIV TOURS EVENTURIA ?
- Categoric, DA. Noi suntem Agentie de turism touroperatoare, infiintata in anul 2003, cu 4 puncte de lucru situate central (1 birou in Bucuresti/Piata Natiunile Unite, nr. 3-5, Bl. A, Ap. 7, Sector 4 – CP 040012, Blocul Turn de langa Curtea de Apel Bucuresti + 3 puncte de lucru in Pitesti – Str. Victoriei nr. 9 – Teatrul Al. Davila si Bd. Republicii, nr. 40, Bl. 1, Ap. 4, langa Biserica Sf. Ioan). Suntem deja un brand in piata si ne dorim sa ramanem printre cei mai profesionisti, seriosi si de incredere!!!

Avantaj: ACTIV TOURS EVENTURIA este partener DERTOUR, TUI TRAVEL, PULLMANTUR etc. si avem cei mai seriosi si de lunga durata parteneri externi, care ne ajuta in a rezolva orice problema ar avea turistii nostri!

- Echipa noastra are 11 consultanti travel, pasionati, care se preocupa sa va ofere cea mai frumoasa vacanta, la bugetul si exigentele Dvs.! Noi mergem in INFO TRIP pentru a vizita destinatiile pe care le promovam, ne instruim tot timpul si cautam sa va oferim CEL MAI BUN RAPORT CALITATE – PRET, pentru a avea cei mai multumiti turisti! Reclama noastra sunt Turistii nostri!


2. Ce contine pachetul turistic? Ce putem rezerva prin agentia Dvs.?

Pachetul turistic poate sa contina:

 • cazare + tipul de masa inclus – *Mic Dejun, Demi-Pensiune, Pensiune Completa, All Inclusive, Ultra All Inclusive etc. (cf. Contractului pe care il incheiati cu agentia);

 • bilete de avion/transport (avion, autocar, curse de linie sau charter/low-cost) la orice companie specializata;

 • transfer de la aeroport la hotel, de la hotel la locul evenimentului, dintr-un punct in alt punct (transferuri intre insule, curse Cataraman/Barca rapida/Vapor);

 • card CITY PASS, optional (*pentru turistii care doresc sa achizitioneze acest card, acolo unde exista, avantajele sunt extraordinare: au reduceri sau gratuitate chiar la transportul in comun, local, au intrari gratuite la muzee si prioritate, au reduceri substantiale la intrarile obiectivelor turistice, restaurante sau cluburi etc.);

 • biletele de intrare la evenimentele sportive sau concerte/festivaluri, unde acestea exista, categoria si tipul comandat;

 • diverse alte activitati optionale, comandate separat de ex.: Rent-a-car, asigurari medicale de calatorie, asigurari storno travel (*Recomandam asigurarile STORNO-TRAVEL Mondial Assistance sau Generali, care se transforma in asigurari medicale de calatorie si va scutesc de neplacerea produsa de iminenta unor evenimente de natura personala).

**Toate aceste servicii vor fi comandate de catre Dvs., vor fi cuprinse in Contractul-cadru de comercializare a produselor turistice si vor fi evidentiate in Vouchere-le pe care le veti primi de la noi si cu care veti merge la destinatie. De asemenea, aveti asigurata si Reprezentare locala (agentie partenera/ furnizor de servicii) + asistenta NON-STOP ACTIV TOURS – EVENTURIA la 0740 091 802.


3. Am nevoie de un document pentru a calatori?
Da, aveti nevoie de Carte de identitate valabila (nu mai putin de 1 an de la data iesirii din tara) si/sau Pasaport (de lunga durata, cu data de expirare de minim 6 luni/1 an, depinde de destinatia aleasa). Desi Agentia de turism nu are cum sa se ocupe de documentele de identitate ale persoanelor, noi sfatuim intotdeauna pe Turistii nostri sa se adreseze Politiei de Frontiera/MAE Romania sau Ambasadelor tarilor respective. Pentru conditiile de calatorie si munca in UE, accesati i
nfo: informatii despre conditiile sederii - calatoriei in uniunea europeana!

Noi va sfatuim sa va luati toate masurile pentru a avea actele care va sunt necesare la trecerea granitei (carte identitate si/sau pasaport valabile, vize unde sunt necesare, declaratii insotire minori si Cazier juridic, actele minorilor valabile/Certificat de nastere in original etc.)! Toate acestea sunt raspunderea EXCLUSIVA a turistului!


4. Ce documente trebuie sa am la mine, pentru a calatori?
Trebuie sa aveti la Dvs.:

a. documentele de identitate (pentru fiecare calator) valabile si in termenul legal;

b. documentele de insotire a minorilor (*Declaratie notariala + Cazier judiciar al adultului insotitor);

c. VOUCHER-ul furnizat de catre agentie, in care aveti mentionate serviciile turistice achizitionate;

d. BILETELE (*unde sunt deja livrate si/sau electronice) / VOUCHER-ul / IMPUTERNICIREA DE RIDICARE A BILETELOR de intrare in parcurile de distractie, la Evenimentele sportive/concerte/festivaluri;

e. VOUCHER-ul de transfer (*in cazul in care aveti acest serviciu achitat in avans).

f. Asigurarea medicala de calatorie/travel storno (*in cazul in care ati procurat-o).

g. Biletele de transport (avion, autocar / *in cazul in care ati achizitionat si transport).


5. Care este varsta minima pentru a putea achizitiona un pachet turistic?
Trebuie sa aveti varsta 18+ pentru a efectua o rezervare si a incheia un Contract de comercializare a pachetelor noastre turistice. Unele evenimente (sportive/concerte) au, de asemenea, restrictii cu privire la varsta celor care le achizitioneaza serviciile, de aceea veti primi consultanta necesara.


6. Pot sa cumpar doar BILET de intrare la parc/eveniment?
Biletele de intrare la evenimente/parcuri se comercializeaza DOAR in cadrul unui pachet turistic care sa includa minim 1 noapte de cazare si/sau transport. La unele evenimente sportive este necesara noaptea de cazare pentru a putea fi livrate biletele la adresa hotelului.


7. Copiii pot avea acces la evenimente muzicale/meciuri?
In principiu, da, copiii au acces la evenimente sau meciuri, cu exceptia ca trebuie consultat fiecare furnizor in parte, pentru a vedea restrictiile. Copiii nu beneficiaza insa de reduceri la intrarile la evenimente si au restrictionat accesul in anumite sectoare sau la Categoria “standing” - ei vor plati pretul ca orice adult!


8. Exista discount-uri/reduceri pentru copii/infanti la cazare si/sau transport?
In general, DA, copiii/infantii beneficiaza de reduceri (*uneori gratuitati) la cazare si/sau transport. Noi mentionam de fiecare data sau expres, la cererea Turistilor, care sunt reducerile de care beneficiaza copiii. Aceste reduceri sunt prezentate (*acolo unde este oferta) si pe website-urile noastre.


9. Am nevoie de asigurare de calatorie/travel storno?
ACTIV TOURS EVENTURIA va sfatuieste sa aveti asigurare medicala de calatorie!Recomandam calduros asigurarile STORNO-TRAVEL Mondial Assistance sau Generali, care se transforma in asigurari medicale de calatorie si va scutesc de neplacerea produsa de iminenta unor evenimente de natura personala (*vezi conditiile de asigurare dand click pe nume!).


10. Cum putem achita serviciile achizitionate prin ACTIV TOURS EVENTURIA?
Serviciile achizitionate la noi pot fi achitate astfel:

 • cash, in EURO sau RON, la unul dintre sediile agentiei;

 • prin depunere in cont sau transfer bancar, intr-unul din conturile noastre in RON/EURO deschise la ING Bank, RAIFFEISEN BANK, ALPHA BANK.

*Conturile sunt trecute pe Factura Fiscala, in subsol!

**Factura Fiscala trebuie achitata in MONEDA IN CARE A FOST EMISA (Euro/Euro si RON/RON). In cazul in care nu se respecta, comisioanele de schimb bancar si diferentele de curs sunt in sarcina Platitorului/a Dvs.

***Cand comandati pachete de evenimente/pachete cu reducere/oferte speciale, este bine sa anuntati Consultantul travel care se ocupa de Dvs. pentru a va si efectua confirmarea ferma si a nu pierde locurile/oferta speciala/reducerea etc.


11. Ce se intampla daca am facut o rezervare/am achitat avansul pentru un pachet turistic/pachet de evenimente si nu s-a confirmat?
In cazul in care nu vi se confirma locurile sau optiunile initiale si doriti sa renuntati la achizitionarea altor servicii si la restituirea banilor, ACTIV TOURS EVENTURIA va garanteaza 100% returnarea banilor Dvs. integral!!!

Avantaj ACTIV TOURS EVENTURIA: Noi nu obligam turistii sa cumpere altceva in schimbul avansului achitat!

*In schimb, la unele evenimente (gen competitii sportive de mare anvergura – Champions League, Europa League, Roland Garros, Turneul Campionilor etc.), pentru care solicitarea este foarte mare si avem nevoie de numele persoanelor care vor merge la eveniment, se constituie LISTE DE ASTEPTARE si este necesara achitarea avansului de minim 30% din pachet pentru a fi siguri de locurile comandate! In cazul in care nu se confirma pachetele, cu cel mult 15 zile inainte de eveniment, banii Dvs. vor fi restituiti 100%! Rata de confirmare este, insa, de 99%, asa ca, odata confirmate si achizitionate, pachetele respective au penalizare 100% si va apartin.


12. Cand trebuie sa fac rezervare pentru a avea cele mai bune preturi si pentru a avea siguranta?
La pachetele turistice de vacanta/leisure/croaziere etc., asa cum le numim in turism, cu cat faceti rezervare mai timpurie, cu atat ofertele sunt mai bune – alegeti Dvs.! Reducerile de Early Booking/Rezervari Timpurii sunt substantiale si merg pana la 50%, uneori!

La pachetele de evenimente, rezervarile se fac cu cel putin 1 an – 6 luni inainte, pentru a fi, iarasi, siguri de obtinerea celor mai bune pozitii/locuri si hoteluri/preturi!

Rezervarile se pot face cu un avans situat intre 30% - 50% si restul se va achita in transe, dupa cum veti dori, pana la cel mult cu 20 de zile inainte de data intrarii la hotel!

Avantaj ACTIV TOURS EVENTURIA - IMPORTANT:

 • NOI NU VA PERCEPEM NICIO DOBANDA

 • PRETUL RAMANE CEL CONTRACTAT INITIAL!


13. Am contractat un pachet turistic prin ACTIV TOURS EVENTURIA si nu mai pot pleca. Ce se intampla?

Fiecare pachet turistic are propriile conditii de anulare/modificare nume/restrictii la cesionarea contractului! Noi informam intotdeauna turistul prin bifarea conditiilor respective si, de aceea, Contractul cadru de comercializare a respectivului pachet turistic este foarte important! El trebuie consultat, semnat si asumat de ambele parti.

Pachetele turistice de leisure/vacanta (la mare/munte/charter/croaziera/citybreaks etc.) au conditiile de rezervare si anulare cu sau fara penalizari – depinde de perioada de timp cand se solicita anularile si de tipul de pachet/furnizori si din ce este acesta compus! Oricum, doar respectand conditiile contractuale, noi vom cauta sa rezolvam problema cu cele mai putine efecte negative, insa numai in urma unei solicitari in scris.

In principiu, pachetele de evenimente sunt nerambursabile, nemodificabile, dar, in functie de eveniment si furnizor, se mai pot accepta modificari de nume, cu plata diferentelor/penalizarilor necesare!

IMPORTANT: Orice cerere de modificare a unui Contract incheiat se va face doar in scris, iar turistului i se vor comunica, punctual, cf. Contractului, penalizarile! Cererile telefonice sau pe alta cale decat cea scrisa (e-mail, fax) nu vor fi luate in considerare!

De asemenea, orice alta discutie cu Consultantul travel nu are nicio relevanta – relevante sunt doar comunicarile in scris si raspunsurile la acestea, si doar in limitele conditiilor contractuale!


14. Daca trimit un e-mail, cand primesc un raspuns?
Avantaj ACTIV TOURS EVENTURIA: Noi raspundem in maxim 2h > 24h la orice solicitare de oferta! Suntem 24h/24h la dispozitia Dvs., telefonic si pe e-mail! Turistul nostru este prioritatea nr. 1 – nu avem alte prioritati!


15. Cum pot intra in posesia biletelor la evenimente sportive si/sau concerte/parcuri de distractie?
In majoritatea cazurilor, biletele sunt:

 • fie electronice si se livreaza printate sau pe e-mail,

 • fie de “hartie” si atunci se livreaza prin curier (pentru evenimente la care rezervarea se face cu minim 3 saptamani inainte de data propriu-zisa) contra unor taxe suplimentare, percepute de firmele de curierat internationale (DHL, UPS etc.) si suportate de catre turist, in cazul in care acesta opteaza pentru livrarea lor in RO;

 • fie se ridica, cu o IMPUTERNICIRE a noastra, de catre turist de la punctul cel mai sigur / PICK-UP POINT sau chiar de la Hotelul / Casa de bilete a evenimentului respectiv.

 • Avantaj ACTIV TOURS EVENTURIA: Pentru livrarile in ROMANIA, taxa de curierat rapid e in sarcina noastra – turistul nu achita nimic!

In absolut toate situatiile NOI GARANTAM 100% LIVRAREA BILETELOR!!!

*In cazul unor intamplari nefericite de anulare a evenimentelor, din cauze care nu tin de agentia de turism (imbolnavirea artistilor, conditii meteo nefavorabile s.a.), organizatorul de evenimente returneaza c/v biletelor nefolosite sau ofera posibilitatea turistului de a se reprograma, la un eveniment similar. Oricum ar fi, NOI SUNTEM GARANTIA BANILOR DVS.! Si este important!!!


16. Voi sti unde am locurile (rand/nr.), inainte de eveniment?

DA, in momentul confirmarii ferme de catre furnizorii nostri, dupa ce am inregistrat incasarea avansului Dvs. si pana la data evenimentului, veti sti cu siguranta LOCUL/RANDUL/SECTORUL in care aveti locurile, conform hartilor, care vor fi intotdeauna publicate pe website-ul nostru.


17. Pot sa-mi comand si altfel de pachete decat cele prezente pe website / alt hotel / mai multe sau mai putine nopti?
Avantaj ACTIV TOURS EVENTURIA: Da, categoric. ACTIV TOURS EVENTURIA este agentie de turism touroperatoare si pachetele respective pot fi ajustate, schimbate si recalibrate conform dorintelor Dvs.!!! Noi va oferim consultanta necesara si incercam intotdeauna sa obtinem conditiile cele mai avantajoase si sigure pentru Dvs.! Acceptam sugestii, opinii, suntem deschisi discutiilor si negocierilor in limitele contractuale! Nu suntem insa dispusi sa periclitam siguranta pachetelor Dvs., urmand politica diferitelor website-uri mai mult sau mai putin serioase de pe Internet! Preferam sa lucram cu ACEI FURNIZORI SIGURI SI SERIOSI, VERIFICATI, decat sa riscam banii tuturor!!! Pentru diferente mici de pret, efectele pot fi, de cele mai multe ori, devastatoare!

Nu ne-am propus sa fim cei mai ieftini, VREM SA FIM CEI MAI BUNI!!!

18. Care este programul de lucru al agentiei?

Programul nostru cu publicul, in punctele de lucru, este de Luni – Vineri 09:00 – 19:00 (iarna – nov. - mar.) si 09:00 – 20:00 (vara – apr. - oct.).

Avantaj ACTIV TOURS EVENTURIA: Noi suntem insa 24h/24h la dispozitia turistilor nostri si 7 zile/7!!! Telefon NON-STOP: 0740091802.


19. Pot sa rezerv telefonic?
Da, se poate rezerva si prin telefon. Tot ceea ce avem nevoie sunt:

 • datele Dvs./datele firmei Dvs. De identificare;

 • pachetul turistic pe care il doriti;

 • nr. de telefon si adresa de corespondenta + e-mail personal, pentru a va transmite Factura Fiscala si Contractul-cadru de comercializare a pachetului de servicii turistice.

 • Dupa ce ati primit Factura Fiscala si Contractul, avem nevoie de ele semnate si de catre Dvs. + achitarea avansului stabilit de comun acord cu Consultantul nostru de travel, pentru a va efectua cat mai rapid rezervarea ferma/blocarea (la incheierea Contractului avem doar o “Confirmare de disponibilitate”) si a prinde oferta pe care v-am facut-o initial!!!

*Ofertele bune si foarte bune sunt limitate si se supun conditiilor speciale de rezervare / confirmare / modificare / anulare!!! De aceea, cand avem oferte bune, noi mentionam valabilitatea redusa a acestora si e bine sa tineti cont ca peste timpul specificat, oferta se poate modifica sau disparea!!!


20. Odata confirmat si rezervat pachetul turistic, mai pot adauga servicii/face modificari?
Depinde de pachetul comandat. In orice caz, orice modificari ati avea nevoie, este necesar sa ne trimiteti o solicitare scrisa si noi va vom informa, tot in scris, cu privire la conditii (*intotdeauna se respecta Contractul, dar pot fi si situatii speciale, unde incercam sa ajutam turistii sa obtina conditiile cele mai bune pentru ei!!!)


21. Care este diferenta intre camera dubla si camera twin?

Camera dubla dispune de un singur pat pentru doua persoane (pat matrimonial), in timp ce in camera twin exista 2 paturi separate, pentru fiecare persoana. Aceste tipuri de camere sunt rezervate de noi ca atare, dar numai hotelul, la fata locului vi le poate furniza, in cazul in care doriti neaparat un anumit tip! Hotelurile nu garanteaza niciodata 100% tipul DBL sau TWINN!


22. Pot sa specific daca doresc cazare la un anumit etaj, camera nefumatori etc?

Da, puteti sa specificati o anumita preferinta in ceea ce priveste cazarea, insa confirmarea acestor cerinte speciale nu va este garantata. In schimb, la momentul efectuarii check-in-ului puteti mentiona receptionerului dorinta Dvs. expresa, iar acesta e posibil sa v-o si satisfaca, in limita disponibilitatilor, fara a achita diferente de pret sau alte costuri.


23. Daca doresc un anumit tip de camera la hotel, care nu apare pe site, cum procedez? Ma puteti ajuta?

In acest caz, va rugam sa luati legatura direct cu noi. Puteti folosi numarul de telefon disponibil in permanenta sau datele de contact ale uneia dintre agentiile noastre (sectiunea CONTACT).


24. De ce difera pretul fata de ultima data cand am cerut oferta?

Ofertele au valabilitate redusa! Ofertele se actualizeaza in permanenta, atat din punct de vedere al disponibilitatilor, cat si al preturilor. Noi mentionam, de cele mai multe ori, cand este o oferta cu termen redus de valabilitate. Cu cat achitati mai repede avansul si semnati Contractul cadru de comercializare a serviciilor turistice, cu atat beneficiati de oferta gasita pentru Dvs. de catre consultantii nostri de travel!


25. Permisul de conducere romanesc este valabil si in strainatate?

Permisele de conducere romanesti sunt recunoscute in tarile membre UE. Pentru perioade de sedere mai lungi de 30 zile, este necesar, pentru multe tari, un permis de conducere international.

Pentru RENT-A-CAR este necesar, de asemenea, sa aveti PERMISUL DE CONDUCERE AL PERSOANEI CARE ESTE SOFERUL + CARD DE CREDIT EMBOSAT PE NUMELE SOFERULUI!!!


26. In ce scop folositi detaliile mele personale?

ACTIV TOURS EVENTURIA detine calitatea de operator de date cu caracter personal, cu obligatia de administrare a acestora in conditii de siguranta, iar datele dumneavoastra ne sunt necesare pentru a putea fi procesata comanda de servicii turistice conform legilor in vigoare, pentru a putea primi documentele de calatorie si pentru promovarea catre dumneavoastra a produselor specifice activitatii noastre. Noi nu vom folosi in alte scopuri datele Dvs. personale si nici nu le vom instraina!


27. Ce inseamna peluza / inel / long-side si short-side la pachetele de evenimente sportive/concerte?

Fiecare eveniment/concert are o harta a categoriilor de bilete care sunt puse in vanzare. Conform acestei harti, categoriile de bilete, pe care pachetele turistice le contin, sunt specificate pe pagina evenimentului.

Long-side sau "Latura Lungă" (Tribuna) / Short-side sau "Latura Scurtă" (Peluza in spatele portii) inseamna ca nu avem o informatie clara cu privire la randul sau locurile care vor fi confirmate de catre furnizori. Intotdeauna vom incerca sa va procuram cele mai bune bilete disponibile, dar nu putem da nici o indicatie specifica sau o garantie cu privire la locul exact. E important sa se stie ca cele din mai multe dintre meciurile pentru care vindem bilete, acestea sunt deja sold-out. De aceea, de cele mai multe ori, pretul inscris pe bilet nici nu va corespunde cu pretul achitat de catre Dvs. la noi, acesta fiind rezultatul unor achizitii prin intermediari acreditati de catre cluburile sportive si nu numai (revanzatori, brokeri, pachete exclusiviste etc.)! Noi garantam intotdeauna CATEGORIA aleasa de Dvs.!

Noi va vom comunica intotdeauna pretul si Dvs. decideti daca va doriti acel pachet! Noi putem sa va garantam siguranta serviciilor, fara a risca banii Dvs., si seriozitatea partenerilor nostri; noi nu putem face un marketing al website-urilor care vand bilete si nici nu dorim sa concuram cu acestea!


28. Pot sa platesc in rate si sa rezerv cu un avans?
Da, rezervati cu un avans, ca sa fiti sigur de pretul bun si pachetul dorit!!! Din valoarea pachetului, 20% - 50% poate fi avansul (*valoarea avansului vi se comunica de catre Consultantul travel, in functie de pachet), iar Dvs. aveti siguranta ca v-ati securizat vacanta dorita!!!

Avantaj ACTIV TOURS EVENTURIA: La noi platiti in RATE (*diferenta de cost intre avansul achitat si valoarea integrala a pachetului, cf. Facturii Fiscale) FARA NICIO DOBANDA!!!

Avantaj ACTIV TOURS EVENTURIA: Touroperatori inca din 2003, in cazul in care, din diferite motive, nu se confirma serviciile dupa ce ati achitat avansul, noi va garantam restituirea banilor 100%!!! Noi nu obligam turistii sa cumpere altceva in schimbul avansului achitat!


In speranta ca am atins aproape toate intrebarile frecvente pe care ni le pun turistii nostri, va asteptam oricand la noi pentru a va convinge de calitatea serviciilor si promptitudinea consultantilor nostri de travel!

DESPRE NOI: http://blog.activtours.ro/?page_id=2

DE CE ACTIV: http://blog.activtours.ro/?page_id=898

TESTIMONIALE – CE SPUN TURISTII NOSTRI: http://www.eventuria.ro/testimoniale

Canal Youtube EVENTURIA: https://www.youtube.com/channel/UCmA-clqdDhKM_ELz2_pKSQA

Canal Youtube Activtours: https://www.youtube.com/channel/UCzjUzRQFDiTGHsbYfakQ-LA

EUTM Project - European Tourism Mentoring - noi nu suntem DOAR PROFESIONISTI, II INVATAM SI PE ALTII SA FIE PROFESIONISTI - http://eumentoring.com/  si http://blog.activtours.ro/?cat=59


Nu ezitati sa ne contactati – ne face placere sa va consiliem in alegerea unor vacante memorabile!


Va multumim ca ati vizitat website-ul nostru si va asteptam!

Nu uitati: Din 2003 si pana azi, NOI STIM CA VACANTA DVS. ESTE IMPORTANTA!!!*Va rugam sa aveti in vedere urmatoarele aspecte cand comparati ACTIV TOURSEVENTURIA cu eventuala concurenta:

 • Noi suntem TOUROPERATORI pe toate destinatiile de vacanta/leisure, inca din anul 2003 si pana azi!!! Activ Tours & Travels este TO celor mai importante destinatii de vacanta (Turcia, Bulgaria, Grecia, Romania, Croatia, Franta, Italia, Austria, Republica Dominicana etc.), avand partenerii externi proprii si de incredere!!!
 • Noi suntem TOUROPERATORUL NR. 1, inca din anul 2009 si pana in prezent, al pachetelor turistice de evenimente sportive, concerte si festivaluri oriunde in lume!
 • Noi avem furnizori directi si seriosi, de incredere, care nu ne-au dezamagit niciodata!
 • Furnizam pachetele atat individual, cat si grupurilor de minim 10 > X persoane!
 • Comunicam toate detaliile turistilor nostri in clipa in care se achita avansul si turistii au toate informatiile necesare inainte de inceperea calatoriei - asiguram asistenta 24h/24h - 0740 091802 si / sau 0755 013983!
 • Pachetele noastre contin hoteluri situate central sau in apropierea locatiilor unde au loc evenimentele. De asemenea, pachetele noastre pot avea ORICE hotel doreste Turistul, la un pret competitiv!
 • Fiind pachete turistice preplatite, turistul are avantajul PRETULUI BUN si al SIGURANTEI LIVRARII BILETELOR la acele evenimente unde biletele se livreaza cu 1 zi inainte sau chiar in ziua evenimentului!
 • Avem 2 website-uri – ACTIVTOURS / activtours.ro, care contine TOATA oferta agentiei touroperatoare Activ Tours& Travels si EVENTURIA / eventuria.ro, produsul nostru specializat pe pachetele turistice de evenimente!!!
 • Turistii si agentiile partenere sunt PRIORITATEA NOASTRA!!! Noi satisfacem si cele mai exigente cerinte intr-un mod profesionist!!!

Care sunt beneficiile produsului Eventuria?
 • pachete preplatite = 100% sigure
 • experienta si partenerii nostri seriosi, verificati
 • promptitudine in raspuns, consultanta specializata 24h/24, 7z/7
 • seriozitate, garantia 100% a biletelor de evenimente
 • garantam locuri alaturate la evenimente
 • oferim posibilitatea schimbarii numelui persoanelor care merg la eveniment cu maxim 20 zile inainte de data sejurului

Specificul produsului EVENTURIA:
 • PRIMUL VENIT, PRIMUL SERVIT
 • ODATA CONFIRMATE, REZERVARILE DEVIN FERME 100% + SIGURE 300%!
 • LA NOI, DACA CEVA NU SE CONFIRMA ASA CUM A FOST REZERVAT, SE ALEGE O SOLUTIE DE COMUN ACORD sau SE PRIMESC BANII INAPOI 100%!

DE CE EVENTURIA by ACTIV EVENTURIA?
 • marca inregistrata ACTIV EVENTURIA @2015
 • 13 ani de travel de calitate + 50.000 turisti si parteneri multumiti!
 • personal tanar si motivat, pentru ca:

NOI STIM CA SUCCESUL ESTE MAI PLACUT IMPREUNA
EVENTURIA - CATALOG 2016 se gaseste pe link-ul: http://oferte.activtours.ro/Cataloage/Catalog%20Eventuria%202016(1).pdf

Pentru afise, accesati/bookmarkati link-ul: http://oferte.activtours.ro/Afise/
Pentru ofertele WORD, accesati/bookmarkati link-ul: http://oferte.activtours.ro/Concerte%20si%20Evenimente%20sportive/

La ACTIV EVENTURIA, turistul este prioritatea nr. 1, pentru ca, din 2003, NOI STIM CA VACANTA DVS. ESTE IMPORTANTA!


Partenerii noștri sunt cele mai cunoscute branduri de pe piata de travel + cei mai mari touroperatori de profil, atat din domeniul leisure/vacante, cat si din domeniul events/evenimente! Din 2003 și până azi, ne-am întărit relațiile bune și am eliminat ce era nesatisfăcător!

Organizăm cele mai reușite:
 • călătorii de afaceri (târguri, expoziții, evenimente sportive și muzicale);
 • vacanțe și citybreaks în pachete complexe, care conțin toate facilitățile, în așa fel încât Dvs. să nu mai aveți griji;
 • călătorii și teambuilding în România și în toată lumea.

Peste 3 000 de destinatii, peste 250 de agentii partenere, peste 150 000 hoteluri, peste 50 000 turisti multumiti!

Cu entuziasmul specific unui adolescent am participat săptămâna trecută la două evenimente muzicale de excepţie:
Concertul André Rieu, la Budapesta, si Concertul trupei AC DC, la Munchen, turneul „Rock or bust!“ Pare ciudat şi ne întrebăm: care ar putea fi legătura între un eveniment cultural de muzică clasică şi un turneu al trupei care a instaurat hard rock-ul ca gen muzical, creând un nou curent?

Citeste mai departe in ziartop.ro

În turism și nu numai, există mulți angajatori care se plâng că nu găsesc persoanele potrivite pentru business-ul lor. În același timp, mulți oameni calificați sau nu, care se află în căutarea unui loc de muncă în industria de turism, hoteluri și restaurante, nu găsesc un loc de muncă.
Relația care se naște între un angajat și un angajator la interviul de angajare – fie că vorbim despre turism sau orice alt domeniu de activitate are caracteristicile tipice ale unei acțiuni de vânzare.

Citeste mai departe in aquiahora.ro

Anul 2015 a început cu o multitudine de oferte care înviorează piaţa turistică, crescând numărul cererilor pe o piaţă care părea, până nu demult, îngheţată! Destinaţiilor tradiţionale Bulgaria, Grecia, Turcia, unde turistul poate ajunge fie cu automobilul propriu, fie cu autocar, fie cu o cursă charter (avion închiriat), li se adaugă noi tentaţii, noi orizonturi de vacanţă, precum Sardinia, Malta, Ibiza, Palma de Mallorca, Dubai...

Citeste mai departe in ziarul Top


Despre calatorii, destinatii si ... tentatii
Carmen Nicolescu la Curier TV 18.12.2015

SPOT ACTIV EVENTURIA 2016

Despre Mentorat in turism
Carmen Nicolescu la Curier TV 24.09.2015

ACTIV EVENTURIA - Vacanta in Malta - Carmen Nicolescu - 04.09.2015

ACTIVTOURS - EVENTURIA, Arges TV, 11.02.15 (I)


ACTIVTOURS - EVENTURIA, Arges TV, 11.02.15 (II)


ACTIVTOURS - EVENTURIA, Absolut TV, 08.04.15


ACTIV - EVENTURIA, Arges TV, 01.06.15 (I)


ACTIV - EVENTURIA, Arges TV, 01.06.15 (II)

Echipa ACTIV TOURS - EVENTURIA

Conf. univ. dr. Carmen Nicolescu
Manager
Tel.: 0740 091 802
"Sa iubesti ceea ce faci, acesta-i secretul!"
Florentina Stancutu
Client Manager
Tel.: 0740 091 781
"La noi, turistul este prioritatea nr. 1"
Iulia Maria Diaconu
Event Manager
Tel.: 0755 013 983
"Succesul consta in a da 100% pentru ceea ce iubesti sa faci"
Mihail Grecu
Operational Manager
Tel.: 0755 013 984
"Sa-i vezi pe cei din jur multumiti de serviciile tale este motorul progresului"
Cristina Dragomir
Reservations Manager
Tel.: 0755 195 555
"Seriozitatea si perfectiunea mi se par coordonate esentiale in munca mea"
Roxana Jianu
Ticketing Responsible
Tel.: 021 33 55 455
"Perseverenta este cheia succesului pentru mine"
Ioana Stoian
Travel Consultant
Tel.: 0772 271 745
"Travel & tourism sunt pasiunea mea! Satisfactia turistilor mei este rezultatul muncii mele"