Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Activ Sunny Hotel Sonne 4*

* de la 1,043€

Tirol, Austria

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Masa de Craciun *
BONUS: *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Oferind o piscină interioară şi o zonă de spa, hotelul Activ Sunny Sonne este situat într-o zonă liniştită din mijlocul Alpilor Kitzbühel, la 5 minute de mers pe jos de centrul localităţii Kirchberg. Oaspeţii pot schia până la proprietate.

Toate camerele spaţioase ale hotelului Sonne au podea cu mochetă şi sunt dotate cu TV prin satelit, minibar şi cutie de valori.

Dimineaţa se serveşte un mic dejun bogat tip bufet, iar restaurantul oferă o gamă largă de specialităţi tiroleze şi preparate din bucătăria internaţională.

Facilităţile spa includ o saună finlandeză, o cabină cu infraroşu, o baie de aburi tip grotă şi o baie de aburi cu ulei de eucalipt.

Hotelul se află la doar 6 km de celebrul orăşel Kitzbühel.

  • Perioada 22.12 - 29.12.2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!