Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Active Hotel Monte Giner 4*

* de la 518€

Mezzana, Italia

Sejur 7 nopti in 2019: *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Skipass: *
Transport inclus: *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

* Skipass NU este inclus pentru aceste perioade


Hotelul Monte Giner este situat în Mezzana, oferind un serviciu de transfer gratuit de la/la teleschiurile Folgarida, Marilleva și Madonna di Campiglio. Hotelul pune la dispoziţie un centru spa și un restaurant tradițional specific regiunii Trentino.

Camerele Hotelului Monte Giner sunt mobilate simplu, având minibar și TV prin satelit. În hol este disponibil acces WiFi gratuit.

După o excursie sau o după-amiază petrecută la schi, oaspeții pot savura o gustare sau un pahar de vin la bar. Centrul de wellness include saună și baie turcească. Oaspeții se pot răsfăța cu masaje și tratamente de înfrumusețare.

Hotelul Active Monte Giner este situat în inima zonei Mezzana - Marilleva - Val di Sole, unde au loc campionatele mondiale de ciclism montan şi canoe.

Madonna di Campiglio se află la 30 de minute de mers cu mașina.

  • Perioada pana la 31.03.2019

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!