Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Aktivhotel Waldhof 4*

* de la 705€

Oetz, Austria

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Aktivhotel Waldhof se află într-una dintre cele mai populare destinații de ski din Austria, la intrarea în magnifica vale Ötztal, nu mai departe de 700 de metri de zona schiabilă Hochoetz.

Atmosfera clasică tiroleză și facilitățile de top pe care le oferă familiilor cu copii îl fac locul ideal pentru o vacanță de iarnă cu valențe sportive. Odată ce te-ai cazat într-una dintre camerele pentru familii, cu dormitor separat, nu trebuie să-ți faci griji dacă ești însoțit de copii foarte mici, căci ai la dispoziție pătuț pentru copii, monitor de supraveghere, încălzitor de biberoane, cană electrică, chiar și scaun de masă și cărucior, inclusiv serviciu babysitting la cerere, contra cost.

Mai mult, copiii se pot bucura de o zonă de wellness dedicată, chiar și de piscină separată, iar timpul petrecut la clubul pentru copii WIDI, deschis de luni până vineri, între orele 09:00 și 16:00, le oferă toate distracțiile de care au nevoie. Nu mai vorbim de camera de joacă amenajată special pentru ei, cu Airhockey, Wallmemory, labyrinth table și cinema pentru copii, sau de zona de relaxare cu TV, DVD și internet. Și dacă își doresc și mai mult, puteți închiria oricând jucării, ca să le aibă cu ei tot timpul.

Nu sunt trecute cu vederea nici facilitățile pentru cei mici din restaurant, unde au parte de un bufet special, inclusiv de un meniu pentru copii, care poate fi pregătit fără probleme.

Revenind la ski, toate zonele schiabile din idilica vale Ötztal sunt ușor accesibile cu autobuzul, disponibil din oră în oră, astfel încât, pe lângă Hochoetz din apropiere, nici Kühtai, situat la 14 km, nici Sölden, la 30 de kilometri, nu par departe.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
  • Tariful din tabel este calculat / tip de camera / apartament / sejur de 7 nopti si corespunde intervalelor de timp specificate. Tariful nu contine alte servicii decat cele specificate (*fiecare locatie are reguli speciale de rezervare si confirmare, de aceea oferta finala va fi personalizata si prelucrata offline, impreuna cu Dvs., de catre consultantii nostri de travel specializati, urmand a vi se comunica ceea ce este inclus in pretul afisat si ce alte cheltuieli veti mai avea la destinatie).
  • Tariful nu include taxe locale/de statiune, taxe de curatenie/garantii obligatorii, alte taxe si servicii suplimentare/ex. SKIPASS etc., care va vor fi comunicate de catre un consultant de travel specializat/destinatie, doar la cerere!
  • ACTIV EVENTURIA este o agentie de turism organizatoare (Licenta 700/22.01.2019) si va poate oferi pachete turistice personalizate si cu servicii complete la destinatie, astfel incat Dvs. sa va bucurati pe deplin de vacanta visata.
  • Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 - 07744 70 70 46 sau pe e-mail: info@activtours.ro
  • NOTA: Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!