Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Alpen Hotel Eghel 3*

* de la 469€

Folgaria, Italia

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Situat la 750 de metri de centrul satului Folgaria, Alpen Hotel Eghel oferă o piscină încălzită în aer liber și un centru spa cu 3 saune și o baie turcească. Restaurantul său servește preparate din bucătăria internațională și regională din Trentino și Tirolul de Sud.

Camerele oferă vedere la sat sau la munții din jur. Fiecare are un minibar și un televizor LCD. Unele camere au balcon privat. Micul dejun este un bufet dulce și savuros, care include preparate calde și reci cu ouă și bacon la cerere. Nu uitați să rezervați masa în restaurantul, care este, de asemenea, deschis pentru public.

Hotelul Eghel Alpen organizează divertisment în sezonul estival de vară și iarnă. Cel mai bine este să vă rezervați sesiunea de wellness în spa, care este, de asemenea, deschisă publicului. Pârtiile de schi din Costa di Folgaria sunt la 500 de metri distanță.

Există un tren public spre zona de schi, care este gratuit dacă aveți o pasă de schi. În timpul verii, ciclismul și drumeții sunt sporturi populare în zonă. La hotel există o parcare gratuită, iar în apropiere se află o stație de autobuz.
  • Perioada 02.02 - 09.02.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 7 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 1 euro / adult / zi, 0,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!