Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Alpen Village Hotel 3*

* de la 548€

Livigno, Lombardia, Italia

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Hotelul Alpen Village se află lângă telecabina Teola Pianoni Bassi, care face legătura cu pârtiile de schi din staţiunea Mottolino. Proprietatea oferă vedere panoramică la oraşul Livigno. Acesta pune la dispoziție un restaurant, un centru spa cu piscină interioară și saună , precum și WiFi gratuit.

Autobuzele gratuite care circulă spre centrul oraşului Livigno la fiecare 15 minute au staţie la 50 m de hotel. Iarna, proprietatea pune la dispoziţie un depozit pentru echipament de schi şi o şcoală de schi.

Camerele includ TV prin satelit, mobilier simplu și o baie privată cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon.

Oaspeții pot închiria biciclete de la recepție sau pot participa la plimbări cu ghid organizate de hotel. Aveţi la dispoziţie un loc de joacă pentru copii și un centru de fitness complet utilat. Proprietatea oferă 2 computere cu internet.

Parcul de aventură în aer liber Larix se află la 5 minute de mers pe jos de Hotelul Alpen Village. Calea ferată Bernina, protejată de UNESCO, este la 22 km.

  • Perioada 03.01 - 10.01.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 7 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 1 euro / adult / zi, 0,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!