Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Alpenhotel Edelweiss 3*

* de la 377€

Maurach, Tirol, Austria

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Oferind o grădină, Alpenhotel Edelweiss se află în Maurach, la 80 de metri de Rofan-Seilbahn. Facilităţile includ un lounge comun şi o terasă. Restaurantul serveşte preparate din bucătăria germană.

Toate camerele hotelului au birou, TV cu ecran plat şi baie privată. Conexiunea WiFi este gratuită, iar unele camere se bucură de un balcon. Unităţile includ o zonă de relaxare.

Alpenhotel Edelweiss serveşte un mic dejun tip bufet în fiecare dimineaţă.

Oaspeţii au la dispoziţie o saună. Zona este apreciată de amatorii de schi şi ciclism, iar oaspeţii pot închiria echipament de schi.

Mauritz Sessellift este la 1,6 km de Alpenhotel Edelweiss. Aeroportul oraşului Innsbruck se află la 35 km.

  • Perioada 03.01 - 10.01.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 7 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 1 euro / adult / zi, 0,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!