Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Alpenhotel Kindl 4*

* de la 599€

Tirol/ Stubaital, Austria

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Alpenhotel Kindl se află la 1,5 km de centrul oraşului tirolez Neustift, în mijlocul zonei de schi din valea Stubaital. Hotelul oferă WiFi gratuit, o zonă de wellness cu piscină interioară și parcare gratuită.

Oaspeții de la Kindl pot savura mâncăruri austriece autentice și preparate de patiserie de casă în restaurant sau pe terasă. Mai mult, la cerere sunt oferite cereale integrale și produse vegetariene și organice.

Zona spa și de wellness de la Alpenhotel Kindl include baie de aburi, cadă cu hidromasaj cu vedere panoramică, solar, 4 tipuri diferite de saune și masaje. De asemenea, zona de spa oferă o cameră specială pentru relaxare și terasă cu vedere la munte. În plus, oaspeții au acces la o sală de gimnastică.

Pentru copii, hotelul pune la dispoziție o cameră și un loc de joacă, precum și un meniu special. De duminică până vineri, sunt oferite servicii gratuite de babysitting pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani.

Alpenhotel Kindl are vedere la Alpii Tirolezi, iar prin fața proprietății trec mai multe trasee de drumeții, de ciclism și de schi fond. Iarna, aveți la dispoziție un serviciu gratuit de transfer la ghețar.

De la sfârșitul lunii mai până la începutul lunii octombrie, tariful include cardul Stubai-Super-Summer Guest. Acesta oferă acces gratuit la piscine, precum și călătorii gratuite cu telecabinele și mijloacele locale de transport public.

  • Perioada 06.01 - 13.01.19

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!