Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Alpenhotel Kindl 4*

* de la 718€

Neustift im Stubaital, Austria

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de camera *
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

O vacanță de ski în Austria, mereu activă și împreună cu cei dragi, poate fi petrecută oricând la Alpenhotel Kindl, într-o atmosferă de lux, plină de răsfăț, în care tradiția tiroleză este potențată de căldura familiară cu care sunt întâmpinați oaspeții hotelului.

Cadrul natural de excepție din inima văii Stubai și vederea panoramică asupra Stubaier Bergwelt, pe lângă serviciile și facilitățile pentru copii, îl fac unul dintre cele mai atractive hoteluri pentru familiile active și iubitoare de sporturi de iarnă. Și este și ușor de înțeles, când ai la dispoziție toate accesoriile pentru copii în camera.

Poți închiria cărucioare, dar și cărți de joc și jocuri pentru copii, pentru momentele când nu participă la activitățile de divertisment dedicate lor, cum ar fi cele artizanale, de pictură, concursuri sau discotecă, oricând între orele 15:00 și 21:00, de vineri până duminică, sau contra cost, la cerere, pentru întreaga zi. Pot juca tenis atunci când nu se bucură de piscina interioară sau de fermă, pot lua cina la Kids Club, se pot bucura zilnic de bufetul special pentru copii și se pot folosi de setul de pictură, până este servită masa în restaurant.

Mai mult, vă puteți bucura de toate activitățile distractive dedicate familiilor, din moment ce hotelul este membru al „Big Family Stubai”. Iar când vine vorba de activitățile în zăpadă, minunatele pârtii de ski ale ghețarului Stubai vă țin activi toată ziua.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
  • Tariful din tabel este calculat / tip de camera / apartament / sejur de 7 nopti si corespunde intervalelor de timp specificate. Tariful nu contine alte servicii decat cele specificate (*fiecare locatie are reguli speciale de rezervare si confirmare, de aceea oferta finala va fi personalizata si prelucrata offline, impreuna cu Dvs., de catre consultantii nostri de travel specializati, urmand a vi se comunica ceea ce este inclus in pretul afisat si ce alte cheltuieli veti mai avea la destinatie).
  • Tariful nu include taxe locale/de statiune, taxe de curatenie/garantii obligatorii, alte taxe si servicii suplimentare/ex. SKIPASS etc., care va vor fi comunicate de catre un consultant de travel specializat/destinatie, doar la cerere!
  • ACTIV EVENTURIA este o agentie de turism organizatoare (Licenta 700/22.01.2019) si va poate oferi pachete turistice personalizate si cu servicii complete la destinatie, astfel incat Dvs. sa va bucurati pe deplin de vacanta visata.
  • Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 - 07744 70 70 46 sau pe e-mail: info@activtours.ro
  • NOTA: Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!