Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Acest hotel de apartamente de designer este situat la poalele dealului Montjuïc, la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Plaça d'Espanya și de stația autobuzului care circulă către aeroport. Oferă acces gratuit la conexiunea WiFi și o terasă amplasată pe acoperiș, cu solar și piscină sezonieră.

Bcn Montjuic se află la 5 minute de mers pe jos de centrul comercial Las Arenas şi la câţiva paşi de Stadionul Olimpic. În centrul oraşului Barcelona se poate ajunge cu autobuzul sau metroul în 15 minute.

Toate camerele de la Montjuic sunt moderne și au aer condiționat și sistem de încălzire. Acestea includ, de asemenea, un TV cu ecran plat, o zonă de relaxare și o bucătărie cu frigider și cuptor cu microunde.

În plus, apartamentele au o zonă de living cu o canapea extensibilă, o baie privată și o bucătărie utilată, cu mașină de spălat. Se asigură lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții pot utiliza sala de gimnastică la un cost suplimentar.

Aparthotel Bcn Montjuic include o sală cu televizor, precum și o recepție cu program nonstop și un birou de turism unde oaspeții pot organiza vizite la punctele de atracție locale. Se oferă şi un serviciu de spălătorie.

  • Perioada noiembrie 2018

Scrie o recenzie

  

NOTA 1: Prezenta oferta este limitata si se supune unor conditii speciale de confirmare si rezervare!

Sezon 2018
Perioada: aprilie – noiembrie


Va oferim posibilitatea de a petrece un sejur de neuitat, in cel mai mare parc de distractii al Italiei

TARIF de la 288 euro/familie (2 adulti + 1 copil < 12 ani)/ sejur 2 nopti

Include:
-permis de intrare in parc, valabil 2 zile consecutive
-cazare 2 nopti cu mic dejun

Servicii neincluse:
- bilet de avion dus-intors;
- transfer aeroport-hotel-aeroport;


Nota:
- tariful de noapte suplimentara nu include intrare in parc
- tarifele nu includ taxa locala care se achita direct la hotel (cca. 1,00 EUR/persoana peste 12 ani/zi)


NOTA 2: Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.


NOTA 3: Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!