Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Aparthotel Club Martha's 4*

834€

Mallorca, Spania

Perioada: *
Tip de camera *
Tip de masa *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Amplasat la numai 300 de metri de o plajă de nisip alb, acest complex vast şi frumos are o piscină mare în aer liber şi facilităţi sportive, fiind astfel ideal pentru vacanţe de familie la soare.

Vă puteţi petrece ziua relaxându-vă la piscină, sub soarele fierbinte din Mallorca, sau făcând băi înviorătoare. Pe terenurile amenajate din jurul piscinelor puteţi face plajă şi vă puteţi relaxa în voie.

De asemenea, puteţi juca tenis pe terenurile de la faţa locului. Seara vă puteţi înviora cu un duş în apartamentul dvs. spaţios, iar apoi puteţi servi cina şi diverse băuturi într-unul dintre restaurantele complexului.

Fiecare dintre apartamentele spaţioase include facilităţi de bucătărie, astfel încât vă puteţi pregăti propriile mese, iar apoi vă puteţi relaxa alături de familie sau prieteni, în zona de lounge.

  • Perioada 26.06 - 03.07.2018

Scrie o recenzie

  
Pachetele contin:
- zbor direct charter din Otopeni, clasa economy;
- taxe de aeroport si bagaje de cala
- 7 nopti cazare in camera dubla standard
- tipul de masa specificat la fiecare hotel
- transferuri aeroport – hotel – aeroport

Pretul NU include:
- taxe locale, taxe de statiune, acolo unde este cazul
- excursii optionale, vizite la muzee sau alte cheltuieli personale


*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati, telefonic: 031 425 19 15 - 0755 013 982 / pe e-mail: info@activtours.ro

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!