Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Araucaria Hotel & Spa 4*

* de la 735€

La Plagne, Franta

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Araucaria Hotel & Spa oferă cazare cu acces de la schi la ușă în stațiunea La Plagne Center, care face parte din zona de schi Paradiski. Oferind un centru spa Nuxe cu saună, săli de tratament și un hamam, există, de asemenea, o piscină interioară de sezon cu o insulă de comori pentru copii. Wi-Fi gratuit este disponibil în întreaga proprietate.

Toate camerele au un TV cu ecran plat și un mic seif, în timp ce majoritatea au balcon. Baia privată este dotată cu o cadă sau duș și oferă un uscător de păr.

Oaspeții se pot bucura de o băutură în barul cu cocktailuri și pot lua masa la restaurantul din incintă, care oferă bufete tematice din produse proaspete.

Alte facilități de la proprietate includ depozitarea schiurilor, o zonă de joacă pentru copii, o bibliotecă și o zonă de afaceri.

Mai multe teleschiuri, inclusiv Becoin, Funiplagne și Colorado, sunt disponibile la mai puțin de 500 de metri de proprietate. Moûtiers - Salins - Gara Brides-les-Bains este la 45 de minute cu mașina de Araucaria Hotel & Spa, iar Aeroportul Chambéry este la 120 km distanță.
  • Perioada 03.01 - 10.01.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 7 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 1 euro / adult / zi, 0,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!