Azamara Club Cruises

Croazierele Azamara Club Cruises descriere si caracteristici

In anul 1989 a fost infiintata Renaissance Cruises in Oslo, Norvegia, care mai tarziu a fost achizitionata de Edward Rudner, fondatorul Alamo Rent A Car. Mandria liniei era compusa din nave de 684 de pasageri care faceau parte din clasa R, si denumite: R1, R2, R3, R4, R5, R6, R7 si R8 - toate construite in perioada 1998 - 2001. Chiar daca au continuat sa construiasca vase noi, dupa nefericitul eveniment din 11 Septembrie care s-a abatut asupa Statelor Unite ale Americii, Rennaissance Cruises si-a incetat operatiunile.
Vasele de croaziera au fost foarte dorite, astfel incat trei au ajuns sub tutela liniei de croaziera Princess Cruises si alte trei sub Oceania Cruises. R6 si R7 au fost achizionate de societatea mama Royal Caribbean. Compania a realizat rapid ca cele doua noi vase le-a oferit posibilitatea de a crea o noua linie de croaziera: Azamara Club Cruises.
In anul 2007 a luat nastere Azamara Club Cruises, iar in anul 2009 si-au cosmetizat identitatea vizuala. Larry Piementel - un executiv cu 25 de ani de experienta in aceasta industrie - a preluat conducerea. A introdus o serie de modificari punand accent pe crearea unor itinerarii mai captivante si care sa se faca remarcate in nisa de lux. Azamara Club Cruises a fost promovata pentru "Destination Immersion", care se traduce in itinerarii mai lungi, mai multe nopti intr-un singur port si turnee pe timpul noptii. Cu mai mult timp in port, pasagerii Azamara Club Cruises au adesea timp pentru a vizita orasele din apropiere, precum si sa experimenteze o cina gustoasa in restaurantele locale. Totodata ofera optiuni pentru excursii peste noapte in orase cum ar fi Berlin, Madrid si Moscova, si excursii la sit-urile din Patrimoniul Mondial UNESCO, cum ar fi Bagan si Angkor Wat, care necesita zile pline sau mai multe.

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020