ActivTours Despre Noi


Povestea noastra - pasiunea noastra


ActivTours este partenerul vostru in crearea vacantelor dupa dorinte! Turistii nostri ne sunt prieteni, iar vacantele lor – prioritati! La munte sau la mare, la schi, pe bicicleta, in parcuri de distractie, in citybreak sau in destinatii indepartate, noi iti stam alaturi non-stop, 24 h/24, 7 zile/7!

Suntem pasionati de travel, pentru noi vacantele inseamna o experienta pozitiva, stim ce aveti nevoie, doar sa ne acordati increderea voastra si sa comunicam transparent! Pentru noi, vacantele sunt profesie, pentru voi, vacantele inseamna lipsa grijilor, distractie, voie buna si vis implinit!

ActivTours este agenția ta de travel profesionistă, care lucrează astfel încât tu să călătorești ca un V.I.P.! Din 2003, noi știm că vacanța ta este importantă, de aceea noi lucrăm pentru a te ajuta să te bucuri de vacanțele mult așteptate!

Sloganul nostru este: Vacanțe. Experiențe. Amintiri... pentru că și noi iubim ceea ce promovăm și îți recomandăm:

- vacanțele de familie în parcurile de distracție

- vacanțele personalizate în cele mai îndrăgite destinații, de la Asia mereu fermecătoare, până la America de Sud/Nord și insulele unicat din Oceanul Indian, de la Caraibe și Bahamas, până la Australia și Noua Zeelandă, pachetele turistice nu mai au secrete pentru noi!

- vacanțele active, de la tururi cu bicicleta/e-bike/mountain-bike și degustări de produse locale (vinuri, bere, whiskey, rom, șampanie și stridii, brânzeturi, mezeluri, uleiuri, dulciuri ecologice)

- vacanțele de iarnă la ski, snowboard, parapanta, paragliding, X-treme, adventure, hiking – trekking, spa & wellness, beauty & health

- vacanțele la concerte, festivaluri și evenimente sportive (pentru acestea având și un produs dedicat, de nișă, cu care ne mândrim, introducându-l la scară largă în piața turistică în anul 2009 #EVENTURIA – website-ul nostru dedicat acestui produs: www.eventuria.ro) unde suntem recunoscuți deoarece garantăm 100% pachetele comandate și confirmate

- vacanțe în croazieră, pe mările și oceanele lumii – de la cele mai scumpe variante de închirieri de yachturi și servicii, până la cele mai avantajoase pachete turistice de familie și prieteni

- vacanțe V.I.P. cu servicii dintre cele mai exclusiviste incluse (hoteluri unicat / boutique sau luxury, rezervări la localuri și pachete Honeymoon sau Anniversary incluse, organizare de petreceri private și rezervări la Cluburi de noapte exclusiviste), bugetate și adaptate celor mai exigente gusturi în materie, discreție maximă și suport 24 h/24, 7 zile din 7, atât înainte de rezervare, cât și pe parcurs!

În cei 18 ani de activitate am înțeles ca diferența în piața de profil nu o face prețul, cât:

- consultanța profesionistă și organizarea în detaliu

- suportul non-stop și siguranța fără îndoială

- respectul reciproc și adaptarea la nevoile celuilalt

- răsplătirea fidelității și acordarea de avantaje celor care ne și recomandă serviciile, transformându-se în Ambasadorii Brand-urilor ActivTours.ro și Eventuria.ro

- împlinirea viselor voastre de vacanță cu cea mai mare dăruire și pasiune din partea noastră.




”ActivTours & Eventuria c`est Moi” parafrazându-l pe Louis XIV, Regele Soare, aș putea să spun fără să par lipsită de modestie 😉... Și mă reprezintă pentru că eu promovez exact ceea ce iubesc, știu că este valoros și merită văzut / testat / experimentat! Deși nu am timp la dispoziția mea, merg personal în acele workshop-uri care știu că sunt dedicate unor produse extrem de sensibile și pretențioase, tocmai pentru a avea cei mai mulțumiți turiști! Desigur, eu aș fi un singur om, ECHIPA mea este însă baza ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri & Eventuria | Simplu. Sigur. Alături de idolii tăi. Și recunosc că, fără aceste fete inimoase și care împărtășesc aceleași valori și pasiuni ca ale mele, nu aș putea să progresez și să reușesc să transmit mai departe lumii și semenilor mei multă bucurie! 

Lecturile mele, cunoștințele cu privire la cultura și valorile acestei lumi, acumulate în formarea mea profesională, m-au însuflețit să încep această aventură antreprenorială, deloc ușoară, însă suficient de compensatoare atunci când realizez valoarea pe care o dau înapoi societății: tineri care au un loc de muncă civilizat și stabil, pe care i-am format în spiritul respectului față de muncă, disciplină și dăruire / pasiune pentru ceea ce fac, dar și pentru turiștii lor, călători care revin din vacanțe cu cele mai bune referințe și impresii, pentru că noi recomandăm ceea ce știm că este de recomandat, verificăm și consiliem astfel încât să fie o vacanță reușită, plusvaloare comunității prin plata taxelor și impozitelor și menținerea unei activități care contribuie la dezvoltarea societății pe care cu toții o vrem mai bună!

Perseverența și idealul meu de a vedea oameni fericiți, călătorind și îmbogățindu-și viața cu experiențele acestei lumi, sloganul nostru fiind: vacanțe = experiențe = amintiri, m-au ajutat întotdeauna să depășesc greutățile, să mă automotivez și să caut oportunitățile, pentru a rezista!

Last but not least, cu siguranță, în primul rând le sunt și le suntem recunoscătoare tuturor turiștilor, prietenilor și partenerilor noștri, interni și externi, tuturor celor care ne-au acordat încrederea și suportul lor și ne-au solicitat serviciile sau ne-au susținut local!


Așa să ne ajute Dumnezeu, să fim sănătoși, bucuroși și să călătorim, să vedem Lumea asta mare și frumoasă, unică în felul ei, să explorăm și să construim amintiri cât mai multe și mai frumoase!



Și, pentru că mă țin întotdeauna de cuvânt, voi încerca să schițez câteva dintre pasiunile și recomandările mele în ceea ce privește destinațiile și activitățile preferate!

EUROPA – Bătrânul continent rămâne leagănul civilizației și culturii mondiale, punctul de plecare al celor mai mari cuceriri în domeniul artelor, culturii, științelor, tehnicii și stilului de viață sănătos! Un citybreak petrecut întotdeauna într-unul din orașele europene este un câștig pentru oricare dintre noi: fie că mergi la muzee și vezi cam tot ceea ce te interesează, vizitezi parcuri și străzi pitorești, participi la competiții sportive sau concerte/festivaluri, mergi în cluburi sau faci bike-tour, degustări de produse locale / cooking class și îți îmbogățești stilul de viață, vizionezi o piesă de teatru sau un spectacol la operă, rămâne preferata mea oricând! Și doar să mergi pe străduțele pitorești și să descoperi localități extrem de șarmante, cu localnici modești și curioși, dar foarte ospitalieri și dornici să-ți arate ceea ce ei prețuiesc, este o experiență care garantat îți va încărca bateriile și te va motiva pentru multa vreme! Astfel, voi enumera fără să am pretenția de a epuiza, câteva locuri și zone pe care să le pui neapărat pe TO DO LIST: Italia – CinqueTerre & Coasta Ligurică, Toscana cu Insula Elba și Umbria, Puglia și Reggio Calabria, Sicilia cu monumentele ei antice, Sardinia, Coasta Amalfitană cu Capri și Ischia, Trentino cu minunații Alpi Dolomiți, patrimoniu UNESCO, peisaje unice și servicii de tot felul; Franța cosmopolitană cu bijuteria ei Paris, dar și cu Provence și Coasta de Azur, Corsica, Marseille și Montpellier, Normandia unde avem parte de experiențe peisagistice și culinare extraordinare, dar și șansa de a vedea locurile istorice ale eliberării Europei, Toulouse și Midi-Pyrenées medievale, Bordeaux & Biarritz, Alpii francezi majestuoși cu al lor Mont-Blanc și stațiunile montane cu sute de km de pârtii pentru toate nivelurile, cu tradiții culinare unicat și experiențe de vară pentru toți la fel de frumoase, în parcurile lor de activități pentru familii cu copii etc.; Austria cu Viena Imperială și stațiunile montane, Salzburg & Innsbruck; Cehia – Praga; Slovacia – Bratislava; Anglia cu Londra, Manchester și Scoția sălbatică; Irlanda – Dublin; Spania cu tradițiile și minunatele ei orașe precum Barcelonaun muzeu în aer liber, orașul lui Antoni Gaudi, arhitectul revoluționar al sec. al XX-lea, Madrid, Sevilla, Granada cu al său castel maur Alhambra, Malaga și Costa del Sol, minunatele stațiuni mediteraneene de pe Costa Brava și Costa Daurada; Portugalia cu bijuteriile ei: Lisabona, Estoril, Cascais, Algarve, Porto, Insulele Madeira, Sal, Azore; Germania lider cu orașele ei tradiționale precum Freiburg, Heidelberg, Dresda, Nurnberg, dar și marile metropole comerciale și cosmopolite ca Berlin, Frankfurt, Hamburg sau Koln; Olanda, Țara Lalelelor și a Soarelui Răsare; Rusia cu bijuteriile ei: Moscova & Sankt-Petersburg și multe alte țări europene, fiecare cu șarmul ei... (continuarea mai jos...)



Și pentru că noi prețuim pe toți cei care ne calcă pragul, ne place să călătoriți ca adevărați V.I.P., adică fără nicio grijă! 

Viziunea ACTIV TOURS & EVENTURIA

ActivTours |Vacanțe. Experiențe. Amintiri își propune să se diferențieze în piața de profil prin modelul de profesionalism și integritate în domeniul consultanței și al serviciilor personalizate de travel, adaptate nevoilor & viselor celor care apelează la noi. 


Să fie o prezență activă, remarcată și remarcabilă în informarea corectă a călătorilor săi prin transmiterea promptă de informații de călătorie în condiții de transparență, calitate și deplină obiectivitate, în beneficiul lor și al societății în ansamblul ei.

Valorile ACTIV TOURS & EVENTURIA

Integritatea | Calitatea | Corectitudinea | Echidistanța | Inovația | Munca în echipă | Performanța | Promovarea valorilor naționale & internaționale | Satisfacția clienților | Protejarea mediului | Protejarea angajaților.

ACTIV TOURS & EVENTURIA asigură resursele necesare menținerii și îmbunătățirii continue a sistemului de management și functionare integrat: calitate - mediu - securitate și sănătate ocupațională, inclusiv prin desemnarea personalului competent pentru activitățile de profil.

Personalul angajat este motivat pentru dezvoltarea cunoștințelor și preocupărilor privind calitatea lucrărilor și a serviciilor, asigurarea protecției mediului înconjurător și respectarea cerințelor cu privire la securitatea muncii, dar și pentru a privi orice neconformitate, deficiență sau insuficiență ca pe o neîndeplinire personală. 

DE CE ACTIV TOURS EVENTURIA?!?

1. Pentru că noi suntem alături de tine non-stop și noi am introdus pe piața de profil, încă din anul 2009, pachetele turistice de evenimente marca EVENTURIA, care reprezintă know-how-ul și copyright-ul mărcii înregistrate ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS&TRAVELS nr. 138708/2015.

2. Pentru că noi avem furnizori siguri și verificati în cei peste +18 ani de activitate doar în domeniul travel.

3. Pentru că noi vă stam la dispoziție 24 h/24 h, 7 zile/7, la tel. 0755 013981/2/3/4 sau 0755 195 555 - inclusiv manager: 0740 091802.

4. Pentru că noi nu vă vom abandona niciodată, cu orice problemă veți apela la noi.


6. Pentru că noi suntem profesioniști și dedicați formării profesionale în domeniul Travel & Vacanțe. 



Eventuria este Agenția ta de travel la evenimente sportive, concerte, festivaluri!


Eventuria este produsul nostru de travel și sursa ta de informare cu privire la toate evenimentele muzicale, sportive, culturale care au loc în Europa și în lume! Aici este locul în care afli când şi unde se organizează evenimente sportive, muzicale si culturale care te interesează. Vei găsi ştiri multe şi exacte. Vei şti înaintea tuturor. Tot de aici poţi să cumperi pachetul turistic care conține cazare și alte servicii + biletele de intrare la evenimente unde vrei să participi. Pentru tine şi pentru prietenii tăi. Noi vom avea grijă să le primeşti la timp fără îndoială! 

Produsul Eventuria este mândria și BRAND-ul nostru de nișă! Pachetele turistice de evenimente sportive, muzicale și culturale sunt garantate, raportul calitate – siguranta – pret fiind unul optim! Puteti fi alaturi de idolii voștri intr-un week-end scurt si relaxant! Puteți participa la orice eveniment muzical sau sportiv din lume:

- Concertele André Rieu, Maroon 5, U2, Robbie Williams, Madonna, Celine Dion, David Garrett ș.a., festivaluri ca Sensation White sau Cirque du Soleil, Tomorrowland, Rock in Rio, Wireless, Sziget ș.a.;

- Meciurile echipelor de fotbal preferate (Campionatele din tarile europene): Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Serie A Italia, competitii de top precum Champions League sau Europa League;

- Competitiile Formula 1 sau Moto GP;

- Turneele de Tenis ATP World Tour, Roland Garros, Wimbledon, BNL Italia, Mutua Madrid, Doha, Indian Wells, Melbourne, Miami etc.;

- Alte sporturi (Competitii de Baschet, Handbal, Tenis de masa, Scrima, Atletism), pachete turistice la Corrida de Toros, Madrid etc.

- Produsul Luxury Events, care este una dintre mandriile noastre si este special conceput pentru turistii V.I.P. 

AVANTAJUL PRODUSULUI EVENTURIA:

1. inedit, original, perfect pentru turiștii care doresc diversitate și plănuiesc o vacanță eveniment “altfel” - Vacanțe. Experiențe. Amintiri. Alături de idolii tăi!

2. raport calitate - preț competitiv, transparență, obiectivitate și, cel mai important, 100% SIGUR și GARANTAT DE NOI.

3. pentru un mare plus de siguranță și confort vă informăm că pachetele noastre sunt preplătite și sigure;

4. suportul profesionist și pasiunea de care dăm dovadă în consultanța travel dedicată turiștilor și partenerilor nostri, 24h/24h.



Sunt o persoana creativă și atenția la detalii este o caracteristică a mea, atât în plan personal, cât și profesional, în calitatea mea de Luxury V.I.P. Travel Manager, deoarece, așa cum spunea și Givenchy: “luxul se află in fiecare detaliu”. Îmi place să dau dovada de empatie, răbdare și devotament în tot ceea ce fac, mai ales pentru persoanele cu care relaționez și lucrez. Obiectivul meu este să le aduc mulțumire și zâmbete prin amintirile deosebite construite împreună.

Citat: « Nu încerca să devii o persoană de succes, ci una de valoare ! » Albert Einstein.



Începând cu 2012, visul de a-i îmbogăți pe oameni prin experiențele oferite de călătorii, experiențe și amintiri frumoase s-a materializat. Îmi plac vacanțele active, iubesc să aflu cât mai multe despre destinațiile în care merg turiștii mei, dar și eu... Am visat să văd lumea și asta îmi doresc în continuare. Pentru mine: călătorie = experiență = bogăție!

Citat : « Odată trasat drumul, nu se poate să nu mergi înainte. » - Antoine de Saint- Exupéry



« Nu trebuie sa fii bogat pentru a călători bine » Eugene Fodor. 

Pasiuni: călătoriile, cooking class, parcurile de distracție, vacanțele de familie pentru copiii mici, hotelurile care au cele mai bune servicii și despre care am referințele turiștilor mei întorși din vacanțele reușite. Perseverența și pasiunea mea pentru turism m-au motivat să mă perfecționez mereu, astfel încât să aplic practic ceea ce am învățat teoretic. Ador recunoștința și feedback-ul călătorilor ActivTours, întorși din vacanțele organizate de mine!



Sunt inginer, proaspăt absolvent de Politehnică, cred in pasiunea de a călători și visez să văd și eu lumea! Sunt la început în această carieră, știu că am multe de învățat, sunt meticulos, perseverent, ordonat, îmi place să comunic și să ajut. 

Citatul care mă caracterizează: « Perseverența este cheia succesului ».  




Mă pasionează domeniul juridic. atât în relațiile comerciale, contractuale, cât și în cel al resurselor umane. Mă pregătesc pentru o lungă carieră în domeniu și , între timp, contribui la clădirea unor relații contractuale bine determinate între părțile implicate, bazate pe respectarea legii, dar și pe respectul mutual reciproc, transparență și cooperare, pentru munca și know-how-ul fiecăruia. Relațiile interumane se construiesc greu și se distrug repede, dar dacă termenii cooperării sunt bine definiți, părțile ajung să fie implicate într-un parteneriat win - win și astfel toată lumea are de câștigat. 

Citatul care mă caracterizează este cel al Președintelui american Abraham Lincoln: Să avem convingerea că dreptatea face puterea și cu această credință să îndrăznim să ne facem datoria până la capăt, așa cum o înțelegem.


Pachetele V.I.P. și Hotelurile Luxury.

Pentru că iubim să fim originali și ne plac lucrurile bune, vacanțele unice și momentele unice (honeymoon, aniversări, vacanțe cu experiențe) am selectat și promovăm acele destinații și programe unde puteți profita la maxim de beneficiile parteneriatelor noastre solide cu furnizorii locali, construite în ani de colaborare și multe întâlniri de lucru! Fie că veți opta pentru un tur cu bicicleta / e-bike / mountain-bike în Bella Toscana - Italia, Normandia - Franța, Austria, Croația, Corsica, Insula Elba, Olanda sau Grecia, Belgia, în Alpi sau pe malul mării, sau veți opta pentru un sejur de neuitat in insulele Maldive, Mauritius, Seychelles, Martinica din Oceanul Indian, un altul de explorare în fascinanta Asie sau Wild Africa, noi suntem aici să vă îndrumăm în alegerea celor mai bune opțiuni pentru vacanța voastră. Lux inseamna lucruri diferite pentru oameni diferiti. În timp ce unii caută aspectul material al călătoriei de lux, alții caută un lux nou, mai evoluat, unicat, locuri în care nu există un acces facil. Turiștii de lux caută experiențe noi, care nu sunt accesibile tuturor și nu se preocupă de organizarea acestor vacanțe, ci așteaptă recomandările profesioniștilor care cu acest lucru se ocupă. Ierarhia nevoilor de turism de lux variază de la legătura permanentă cu un consultant specializat, de la calitate de 5 și 6 stele, la stil de viață privată și siguranță de tip V.I.P. 

In topul destinațiilor de lux se află Europa de vest și America de Nord, urmate de Asia de Sud, Pacific și India. Iar în topul destinațiilor de aventură și explorare, originalitate și experiență se găsesc țările din America de Sud (Mexic, Cuba, Brazilia, Chile), Africa și Orientul Mijlociu. 

Fie că mergem în Europa, la cele mai interesante și unice hoteluri, cu facilități dintre cele mai deosebite, hoteluri unicat situate în locuri mirifice, cu servicii dintre cele mai bune și exclusiviste, proprietăți private sau vile închiriate pe câte o săptămână, pentru grupurile de familii și prieteni, în Toscana/Elba, Trentino - Dolomiți, Austria, Elveția, castele în Franța sau Italia, apartamente în Germania sau Spania: Barcelona, Mallorca, Marbella, Malaga, fie că ne aventurăm în fascinantul Ocean Indian, în Seychelles, Mauritius, Maldive sau La Martinique, pe malurile Atlanticului, în Normandia, Biaritz, La Rochelle, Țara Bascilor cu bijuteriile ei, Aruba sau Insulele Azore, Madeira sau Portugalia, peste tot noi avem locații unicat în portofoliu și cunoștințe care vă vor ajuta să fiți nu doar mulțumiți de faptul că ați apelat la consultanța noastră, dar nu veți mai dori să plecați de la noi!

Noi suntem specializați pe pachetele de vacanță F.I.T. personalizate și pentru fiecare dintre voi lucrăm ca și pentru noi înșine - ne place să spunem că noi plecăm cu fiecare dintre voi, de fiecare dată, în vacanță! 

America de Nord

Pachetele noastre turistice pentru această destinație conțin, de la tururi organizate până la cel mai mic detaliu în SUA: Miami - Florida, Los Angeles - California, Las Vegas și Grand Canyon, New York și Washington sau Chicago, până la Bahamas, Hawaii, St. Marteen și St. Lucia, Insulele Virgine și bijuteriile Mării Caraibelor: Republica Dominicană și Jamaica mereu rebelă. 


Vacanțele DELUXE în cele mai frumoase locuri de pe Terra.

Aici vă propunem noi lanțuri hoteliere dintre cele mai noi, renumite și deosebite, exclusiviste din toată lumea! Că veți dori o vacanță în Filipine - Indonezia, Phi Phi, Koh Samui, Krabi sau Phuket în Thailanda, Bali sau Sri Lanka, Singapore sau Hong Kong, Sydney, Melbourne sau Wellington, Insulele Cook și Niue, noi suntem aceia cu care nu vei da niciodată greș! Just try us ;) ...!



Pachetele turistice V.I.P. în Europa și nu numai...

Organizăm cele mai interesante programe turistice pentru cei mai pretențioși clienți V.I.P., de la petreceri private (petreceri ale burlacilor/burlăcițelor, aniversări de evenimente personale, sejururi pe Yachturi închiriate, transferuri cu elicopterul, sejururi la golf sau în castele, proprietăți cu podgorii și degustări de vinuri, plimbări cu mașini de epocă sau cele mai de lux, acces în cele mai exclusiviste cluburi de noapte și participare la V.I.P. Party cu DJ celebri, în Saint-Tropez sau Ibiza, în Alpii francezi sau în Elveția, San Marino și Luxembourg, Londra, Berlin sau Salzburg, Viena, Praga, Budapesta, Varșovia etc.).


EVENTURIA & Pachetele turistice cu activități originale și inedite.

Cu Eventuria, veți fi întotdeauna alături de Idolii voștri, la cele mai importante concerte, evenimente muzicale, meciuri de fotbal, handbal sau baschet, competiții de tenis și alte sporturi, curse de Formula 1 și MOTO GP, curse de bike sau călărie sportivă, festivaluri tradiționale ca Oktoberfest la Munchen sau Sziget și Tomorrowland, Carnavalul de la Rio în Brazilia, târguri de mașini sau de diferite produse: beauty, industriale, modă și lifestyle, mobilă sau de industrie etc. Eventuria este produsul nostru specializat incentive și personalizat 100%, cu o rată de succes fără greș, partneri extrem de serioși și verificați, cu care colaborăm ireproșabil.



Australia. Noua Zeelandă. Madagascar. 


Organizăm excursii și pachete turistice personalizate în cele mai frumoase destinații unice precum Australia, Noua Zeelandă și Insula Madagascar. Avem expertiza necesară, partenerii cei mai buni și siguri, astfel încât voi să călătoriți fără griji - doar să vă bucurați de vacanță, experiență și aminitirile pe care le construim împreună. Periplul nostru în Madagascar pleacă de la capitala Antananarivo, trece prin Ivato, pentru a vă bucura de flora și fauna unice din acest colț de Rai, apoi o porție de plajă în Sainte Marie, pentru a te bucura de liniște, plajă, peisajul unic sau în Insula Nocy Be, Paradisul de pe Terra... Pentru cei care vor experiență și culoare locală, recomandăm călduros Ambatoloaka! 

Cât privește Australia și Noua Zeelandă, asigurăm absolut toate pachetele turistice - de la sejururi pentru anumite evenimente ca Turneele de Tenis ATP & WTA, pânbă la sejururi de vacanță, cu tururi incluse și servicii locale, de cea mai buna calitate! 



Cu pasiune pentru #travel, #bucurii și #vise împlinite,

Conf. univ. dr. Carmen Nicolescu

Manager și Fondator al brand-urilor #activtours & #eventuria






SOURCE AND TAGS