Calatoreste ca o celebritate in cele mai luxoase hoteluri din Insula Capri!

  • 29 ianuarie 2021

Situata la sud de Golful Napoli, in largul coastei de vest a Italiei, Insula Capri este una dintre comorile coastei italiene si a fost un loc de vacanta preferat inca din epoca romana. Charles Dickens si Graham Greene frecventau frecvent Capri, dar imaginea „jet-set” a insulei a fost stabilita in anii 1950, cand Jacqueline Kennedy, Brigitte Bardot si Sophia Loren au fost aici. Pe langa peisajele uluitoare ce iti taie respiratia, iahturile acostate in port si magazinele de brand fac din acest loc o destinatie perfecta pentru turistii bogati si pentru celebritati, iar unele hoteluri superbe reflecta acest lucru. Daca si tie iti place sa ai parte de o vacanta VIP, va prezentam o lista cu cele mai bune hoteluri de lux din Capri, Italia, care ar putea sa iti starnească interesul. 


 1. Capri Palace Hotel&Spa 5* Capri Palace Hotel & Spa face parte din consorţiul Leading Hotels of the World şi se bucură de o locaţie exclusivistă pe Insula Capri. Hotelul Capri Palace Spa este situat în localitatea Anacapri, la doar 500 de metri de malul mării. Proprietatea are o piscină în aer liber cu mozaic, un centru de wellness şi o terasă panoramică, decorată cu mobilier de exterior. Hotelul are o colecţie privată de picturi şi sculpturi expuse în întreaga clădire, cunoscută sub numele de Muzeul Alb. Camerele au mobilier elegant şi modern și sunt dotate cu aer condiţionat, televizor, minibar şi baie privată, cu articole de toaletă gratuite, papuci şi halate moi. Unele camere oferă vedere la dealuri sau la mare. Proprietatea pune la dispoziție numeroase restaurante, printre care Il Ragù, care se află lângă piscină și are terasă și vedere la mare, L'Olivo, cu 2 stele Michelin, care servește preparate mediteraneene și singurul club amplasat pe plajă de pe insulă, Il Riccio, situat lângă Grota Albastră, care are 1 stea Michelin și servește preparate din fructe de mare. În fiecare dimineaţă, la restaurantul L'Olivo este oferit un mic dejun tip bufet. Proprietatea organizează sesiuni de degustare de vin în crama proprie. Centrul Capri Beauty Farm and Spa a fost distins cu premii și are centru de fitness, saună, baie de aburi și baie turcească.
Best Room:Presidential Paltrow Suite este situata la ultimul etaj si aduce un omagiu actriței de la Hollywood, Gwyneth Paltrow, cu un interior elegant, în tonuri monocromatice, evidențiate de o podea din superba marmură neagră. O combinație plină de gust de Art Deco și eleganță contemporană, suita spațioasă are o terasă de 300 mp (3.230 mp) care oferă vederi la 360 de grade catre insulele vecine Ischia și Procida. Dormitorul principal are o baie de dimensiuni generoase, cu duș și cadă separate, garderobă, șemineu și luminator panoramic deasupra patului pentru a permite oaspeților să viseze sub stele. Pentru un plus de confidențialitate, suita Paltrow oferă două piscine private. 


 2. Hotel J.K. Place Capri 5* Construit intr-o vila restaurata din secolul al XIX-lea, acest hotel exclusivist de tip boutique este situat pe o stanca cu vedere la Golful Napoli. J.K. Place oferă o piscină în aer liber cu vedere panoramică la Golful Napoli. Acesta oferă un centru spa, un restaurant napolitan şi unităţi de cazare elegante cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Camerele de la J.K. Place Capri sunt spaţioase şi includ aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi, podea cu gresie şi o baie de marmură decorată cu mozaic gri şi alb. Toate camerele au vedere la Marea Tireniană sau la grădină. Restaurantul JKitchen serveşte preparate din bucătăria locală şi mediteraneană şi este specializat în mâncăruri organice şi sezoniere. Mesele pot fi savurate în camera, în sala de mese sau pe terasa panoramică. Centrul de wellness include o sală de gimnastică, baie turcească şi saună. De asemenea, există un teren de tenis şi cadă cu hidromasaj. 
Best Room: în JK Place Capri's Penthouse Suite aveți două camere duble, două băi și două terase mari. Alegerea perfectă dacă călătorești cu familia și ai nevoie de mult spațiu: suita de lux are 75 de metri pătrați și are o priveliște frumoasă cu vedere la Golful Napoli și la portul maritim. 


 3. Hotel Caesar Augustus 5* Hotelul Caesar Augustus se bucura de o locatie privilegiata in Anacapri si este un loc plic de istorie. Menționată pentru prima dată în 1850 ca vilă privată, a devenit un han care a servit lucrătorilor care construiau drumul Capri-Anacapri în anii 1870, apoi un refugiu din secolul XX pentru un exilat rus, care a adăugat artă și cultură. Vândută în jurul celui de-al Doilea Război Mondial familiei proprietarilor actuali, este acum un renumit resort de cinci stele. Camerele păstrează un amestec intre antic și modern, dar cu facilități de ultimă generație. Unele camere oferă paturi cu baldachin, altele au balcon privat. Toate au un stil proaspăt, mediteranean şi podea din teracotă. Băile oferă chiuvete de marmură şi plăci de ceramică, iar multe au cadă cu hidromasaj. Facilitățile hotelului includ un centru de fitness, spa, piscină infinită, divertisment și un serviciu de transfer, degustări de vinuri și cursuri de gatit care trebuie experimentate! Oaspeții pot admira vederi impresionante de pe terasă și bar sau de la restaurant, care are propria bucătărie-grădină. Restaurantul vă va impresiona cu arcadele romanice şi ferestrele mari şi luminoase. Mesele sunt acoperite cu feţe de masă şi produse de ceramică personalizate. Acesta este adesea loc de întâlnire pentru expoziţii ale artiştilor locali şi italieni. 
Best Room: Una dintre cele mai luxoase suite open space de pe insula Capri, Master Suite de la Caesar Augustus este frumoasă atât în interior cât și la exterior. Această suită de 85 de metri pătrați are o grădină privată, o terasă magnifică și un jacuzzi de lux. De la priveliștea mării la 180 de grade până la stilul arhitectural al Romei Antice, aici te vei simți ca un împărat! 


 4. Hotel Capri Tiberio Palace 5* Capri Tiberio Palace se află într-o clădire din secolul al XIX-lea, la 2 minute de mers pe jos de Piazzetta din centrul orașului Capri, intr-o zona linistita. Proprietatea pune la dispoziție camere de designer elegante, iar cele mai multe oferă vedere la mare. Restaurantul servește mâncăruri mediteraneene locale, care pot fi savurate pe terasa panoramica de pe acoperis cu vedere la mare, iar în lunile de vară, mâncăruri cușer sunt oferite într-o zonă separată. Barul Jacky modern are decor elegant. Capri Tiberio Palace oferă centru de wellness cu hamam, saună și cadă cu hidromasaj. De asemenea, oaspeții pot opta pentru masaje și tratamente de înfrumusețare. În plus, oaspeții care călătoresc cu animalele lor de companie vor fi încântați să știe că Palatul Capri Tiberio le permite celor mai buni prieteni necuvantatori să rămână in acest hotel. 
Best Room: O suită la superlativ, cu o zonă de fitness, un loc de luat masa în aer liber și o piscină încălzită: dacă doriți să vă simțiți ca o divă hollywoodiană,Capri Tiberio Palace's Bellevue Suite, este locul perfect pentru tine. Hotelul a fost restaurat recent pana la perfecțiune, într-un stil elegant contemporan. 


 5. Hotel Quisisana 5* Aproape de Piazzetta și Via Camarelle, cu buticurile sale exclusiviste și atelierele artizanale, această locație emblematică îsi întâmpină clienții bogați și faimoși încă din 1845, cu tot farmecul și profesionalismul celor mai faimoase Grand Hoteluri tradiționale din Europa. Afară, pe legendara terasă, atat oaspeții celebri și cei nu atât de renumiți, se relaxează și urmăresc mulțimile aglomerate de vizitatori pe insula Capri. În interior, va așteaptă o oaza de pace și liniște, intr-un lux absolut, unde candelabre strălucitoare, podele din marmură lustruită, oglinzi cu cadru aurit, îi transportă imediat pe oaspeți într-o altă lume. De o parte a hotelului, aveti Via Camerelle, renumita pentru magazinele de lux de tip boutique,, iar grădinile parfumate cu vedere la Mediterană, completate cu o piscină pitorească și o vedere de neuitat asupra Faraglioni, îi primesc pe oaspeți pe cealaltă parte. Glamour, lux, confidențialitate și frumusețea naturală din Capri sunt secretul celor 150 de ani de succes ai Hotelului Quisisana. 
Best Room: Quisisana este mai mult decât un hotel: este o bucată din istoria insulei Capri și are o capacitate in camere de lux de până la 300 de oaspeți. Desigur, vă sugerăm să alegeți unul dintre apartamentele cu vedere la mare, cu două băi si cadă cu hidromasaj. ,


 6. Hotel La Scalinatella 5* La Scalinatella a fost ales unul dintre cele mai bune hoteluri din lume de catre revista Conde Nast Traveller. Încă de la deschidere, în anii 1950, „Bella Scalinatella”, așa cum obisnuiesc sa il numeasca, a fost refugiul preferat al celor dornici să experimenteze eleganța și stilul de viață unic din Capri. Treizeci de dormitoare în care visele devin invariabil realitate. Un hotel boutique intim, administrat de familia Morgano, proprietarii tuturor celor mai frumoase hoteluri de pe insulă. De la gresia majolica pictata manual, până la arcadele din tavan, la Scalinatella, fiecare detaliu a fost conceput cu atenție, astfel încât să transforme dormitoarele hotelului în cele mai rafinate și mai intime experiente de pe insula. Multe dintre cele mai memorabile momente ale vacanței tale la La Scalinatella vor fi petrecute cu siguranta pe terasa apartamentului tău: o uimitoare sufragerie în aer liber, de unde poate fi văzuta o vedere panoramică asupra mării și a golfului pitoresc Marina Piccola. Restaurantul servește preparate culinare specifice insulei, realizate cu produse locale de sezon. La Scalinatella este un hotel intim, boutique, perfect pentru luna de miere și pentru cuplurile în căutare de romantism, relaxare și liniște. 
Best Room: Vilele „Little Scalinatella” și „Relais Scalinatella” oferă un mod exclusiv de a experimenta Capri, combinând confidențialitatea unei vile private cu tot confortul și facilitățile unui hotel de lux. Oaspeții vor găsi tot ceea ce au nevoie pentru o vacanță cu adevărat luxoasă în Capri, inclusiv utilizarea tuturor serviciilor și facilităților hotelului La Scalinatella, precum si un maestru bucatar personal. 


 7. Hotel Punta Tragara 5* Într-o locație perfectă cu vedere la Faraglioni, vila a fost proiectată în 1920 de Le Corbusier pentru un inginer lombard. Ca bază militară americană în timpul celui de-al doilea război mondial, a găzduit demnitari precum Eisenhower și Churchill, înainte de a deveni o casă de vară pentru bunicii actualului proprietar. Convertit în hotel în 1973, oferă cazare de luxla cel mai inalt standard. Facilitățile includ pachete de wellness, spa, zonă de gimnastică și două piscine. Două restaurante servesc preparate napolitane, în timp ce Gin Club și American Bar permit oaspeților să se bucure de apusul soarelui peste golf. Dacă îți place să iti petreci vacanta în hoteluri de lux, cu facilități de lux și toate cele mai bune lucruri pe care le oferă viața, atunci Punta Tragara este alegerea ideala! 
Best Room: Art Suite – de aici te poti bucura de o vedere panoramica uluitoare catre Faraglioni din cada, din pat si bineinteles, de pe terasa privata!

SOURCE AND TAGS