Harry Potter Studios Anglia


Harry Potter Studio de la periferia Londrei este un loc cu adevărat magic atât pentru copii, cât și pentru adulți. Indiferent dacă sunteți un super-fan Harry Potter (sau Potterhead pentru a crea termenul corect), un părinte, un prieten sau un partener al cuiva cu o obsesie a lui Potter, există ceva de interes pentru voi toți. Dacă deși vă întrebați dacă ați putea fi un pic prea bătrân pentru o vizită, nu vă mai întrebați ...

DE CE să alegem HARRY POTTER STUDIOS pentru vacanța de familie!

  • Nu vă grăbiți Acesta este un sfat important. Asigurați-vă că profitați la maximum de timpul dvs. la studiourile Harry Potter. Există atât de multe de văzut și de experimentat, așa că acordați cel puțin trei ore pentru a vizita. Dacă există o anumită expoziție care va starneste curiozitatea, petrece timp cu ea și studiază fiecare detaliu.
  • Pune multe întrebări. Curatorii sunt acolo pentru a vă ajuta, așa că, dacă aveți întrebări, puneți-le! Unii dintre curatori s-ar putea să vă surprindă cu cunoștințele lor enciclopedice despre Harry Potter.
  • Sari pe motocicleta lui Sirius Black. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru poze! Dacă sunteți doi, unul poate urca pe bicicletă, în timp ce celălalt poate urca în atas.
  • Imbraca-te in roba și zboară pe o mătură / mașină magică. Multe dintre atracțiile lumii au acum oportunități de fotografiere, iar Warner Bros. Studio Tour London nu face excepție. Aici puteți merge cu o mătură și / sau vă puteți preface că zburati într-un Ford Anglia, ambele așezate in fata unui ecran verde.
  • Invata cum să te aperi de artele intunecate. Acest tutorial interactiv ghidat vă va invata cum sa folositi bagheta și mișcările asociate pentru a vă ajuta să vă îndepărtați de acei mâncători de moarte plictisitori. Veți invata sa aruncati vrăji cu o mișcare a baghetei în cel mai scurt timp. Nu vă faceți griji că vă faceți de râs. Singurii oameni care va urmăresc vor fi cei din coadă care așteaptă să-și arunce propriile vrăji.
  • Warner Bros. Studio Tour London are o macheta imensa a Hogwartsului, care a fost de fapt folosita în timpul filmărilor pentru fotografii exterioare. Trotuarele ridicate vă permit să vedeți macheta din toate unghiurile și înălțimile, oferind o experiență cu adevărat uluitoare. Camera în care este adăpostital se estompează constant din zi în noapte și din nou, așa că ia-ți timp și admiră această operă de artă în toată splendoarea ei. Dacă vizitați în preajma Crăciunului, veți primi un snowy treat.
  • Warner Bros. Studio Tour London evoluează constant. Exponatele rare sunt adesea scoase din depozit pentru perioade limitate și există adesea expoziții tematice. Cele mai recente știri pot fi găsite pe site-ul oficial „Warner Bros. Studio Tour London - The Making of Harry Potter”, așa că verificați-l înainte de a vizita.

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare