Legoland Germania

  • 1 februarie 2021

Legoland Germania (dar si Danemarca sau Dubai) este un parc de distractii ideal pentru familii cu copii, situat la aproximativ o ora de mers cu masina de Munchen sau Stuttgart. Parcul este impartit in 10 arealuri cu  aproximativ 60 de atractii, spectacole, workshop-uri si modele fascinante, construite din peste 50 de milioane de piese LEGO.

Parcul isi invita vizitatorii la distractie si aventura, prin lumi tematice populate de cavaleri, conchistadori si pirati, zeci de atractii, o zona Ninjago unde cei mici se pot antrena pe a deveni ninja neinfricati, o multime de workshop-uri antrenante, orase europene construite din piese Lego® si un univers Star Wars conceput in acelasi fel si multe, multe altele. Foarte incitant este si LEGOLAND® ATLANTIS by SEA LIFE, lumea subacvatica ce evoca legendara Atlantida si cuprinde pesti exotici si rechini. Ajunsi aici, va puteti caza in primul sat de vacanta Lego® din lume, cu casute tematice viu colorate, in complexul idilic de pe malul lacului, la castel, sau in noul hotel Insula Piratilor, astfel incat sa nu parasiti nici o clipa lumea fanteziei si sa beneficiati de intrare separata in parc, programe pentru cei mici si dupa ora inchiderii si facilitati gandite anume pentru ei.

DE CE să alegem Legoland pentru vacanța de familie!
  • MINILAND este o zona unde sunt reprezentate in miniatura, din cuburi LEGO, diverse constructii sau orase importante din Europa si nu numai.
  • Build & Test Centre - un loc magic unde vizitatorii pot ridica constructii dupa bunul plac si chiar le pot testa rezistenta la cutremure.
  • DUPLO Water Experience - un mic teren de joaca acvatica pentru cei mici un se pot balaci, stropi, exprima si se pot bucura de efectele sonore facute special pentru ei.
  • LEGOLAND ATLANTIS - o noua lume subacvatica in care traiesc si pot fi admirate peste 2000 de specii de animale marine alaturi de multe alte modele construite din piese LEGO. 
  • Royal Joust - juniorii se transforma in cavaleri care calaresc caluti construiti din LEGO si manuiesc lance impresionante.
  • Temple X-pedition - vizitatorii incep o misiune de a descoperi comori cu ajutorul unor pistoale laser in timp ce se plimba cu un trenulet in lumea misterioasa a faraonilor.
  • Captain Nick's Splash Battle - cei mici isi pot demonstra alaturi de parinti abilitatile si curajul intr-o batalie veritabila cu pistoale de apa.
  • LEGO STAR WARS X-WING MODEL DISPLAY - o naveta spatiala care a devenit cel mai mare model de acest tip construit vreodata si care poate fi vizitata in aceasta zona;
  • Hyundai LEGOLAND Driving School - aici cei mici isi pot lua un permis de conducere onorific dupa ce urmeaza un mic curs ce vine alaturi de o distractie mare.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare

Disneyland Paris
PortAventura - Spania
Legoland Germania
Europa-Park Germania