Party Like a Star in IBIZA – VIP Experience – The best night clubs, beach clubs, boat parties &more!

  • 29 ianuarie 2021

Ibiza! Este sinonim cu petrecerile care durează până la răsărit și cu distracția ! Este locul unde petrecerea nu se termină niciodată și acest lucru se datorează faptului că are cele mai bune cluburi de noapte din întreaga lume, cu DJ de talie mondială, cu cea mai bună muzică electronică, dar oferă și multiple alte posibilități de a te distra și pe timpul zilei. Pentru a avea parte de amintiri cu adevărat de neuitat, dar ținând cont si de caracterul glamorous, următoarele activități si locații sunt cele mai potrivite, pentru cei care doresc să petreacă in stilul VIP :

1) NIGHTLIFE – CELE MAI BUNE CLUBURI DE NOAPTE DIN IBIZA:

1. Amnesia Ibiza Club in San Rafael

Îndrăznim să spunem că acesta este cel mai bun club din lume, dat fiind faptul că a câștigat acest titlu timp de 3 ani consecutiv. Amnesia Ibiza are o capacitate de 5000 de oameni, iar petrecerile uimitoare fac ca aproape întotdeauna să fie plin. Atmosfera pe care o ai e asigurată, de la petrecerile cu spumă, la cele evidențiate de luminile cu laser si petrecerile cu stil. Cei mai buni DJ (Sven Väth, Carl Cox, Paul van Dyk …) pot fi văzuți acolo, dar și celebrități precum: Paris Hilton, Leo Messi, Cristiano Ronaldo, Valentino Rossi, Mick Jagger, Shakira sau Elsa Pataky. Este locul de întâlnire al multor celebrități, dar și al unor persoane anonime care doresc să trăiască cea mai bună noapte din viața lor, ascultând diferite tipuri de muzică, de luni până duminică, până în zori.

 2. Ushuaïa Club in Playa d’en Bossa

Inaugurat în 2011, acest concept a revoluționat cluburile de noapte de pe insulă. Pe tot parcursul verii, Ushuaïa organizează petreceri la piscina mare de la 17:00 la 24:00, creând un nou concept de hotel-club de care nu vă puteți decât bucura. Dacă doriți să intrați într-un mediu sofisticat, cu ptreceri in aer liber, în care să întâlniți dansatori in bikini, milioane de lumini, ecrane LED imense, paturi balineze și multe altele, aici este locul potrivit. Multe vedete precum Paris Hilton sau Naomi Campbell au fost vazute aici. Tip : cazează-te la Ushuaia Ibiza Beach Hotel 5* - Adults Only, unul dintre cele mai bune hoteluri din Ibiza, pentru a avea acces gratuit la petrecerile găzduite de hotel. 

3. Pacha Club in Ibiza Town (Eivissa)

Este cu siguranță unul dintre cele mai mitice locuri din Ibiza, locul de intâlnire al celor bogați si faimosi, fiind cel mai vechi, cel mai cunoscut club din Ibiza. Are o capacitate de 3000 de persoane și are o terasă deasupra clădirii. Cele mai faimoase petreceri in Pacha Ibiza Nightclub sunt F*** me I’m Famous (cea mai scumpa petrecere de pe insula), The Party David Guetta, Tiesto și Flower Power Ibiza Party. Tip : Trăiește stilul de viață Pacha 24/7 la El Hotel de Pacha, vizavi de club, sau relaxați-vă la Destino Pacha Ibiza Resort, situat pe versantul unui deal in Cap Martinet. Oaspeții cazați aici au acces gratuit in Clubul Pacha.

 4. Hï Club Ibiza in Playa d’en Bossa

A câștigat premiul pentru cel mai bun club din lume în 2018. Este un club care cu siguranță va capta atenția și imaginația, cu uimitoarele efecte de lumini. Aici s-a investit în cele mai noi tehnologii, pentru a crea un club al viitorului, la cele mai înalte standarde și unde, în fiecare vară, sunt invitate cele mai cunoscute nume ale muzicii electronice.

5. Privilege Ibiza Club in San Antonio

Considerat de Guinness Book cel mai mare club din lume, cu o capacitate de 10000 de persoane, Privilege este cu siguranță un loc ce merită vizitat. Este paradisul iubitorilor de muzică techno și house, faimos pentru petrecerile în aer liber până la răsărit, piscina mare din mijlocul clubului , Manumission. Armin vaan Buuren, care a primit titlul de cel mai bun DJ din lume de 5 ori, poate fi vazut aici in fiecare an, în cadrul petrecerii ‘A State of Trance: Armin van Buuren’.

6. Eden Ibiza Club in San Antonio

Este unul dintre cele mai mari cluburi de pe insulă, cu o capacitate de 5000 de persoane. Se poate lăuda cu cel mai bun sistem de sunet VOID Incubus Gold. Are două zone VIP cu parcare privată, mai multe niveluri, înălțimi diferite și multe baruri care servesc cocktailuri de tot felul. Muzica house și muzica techo sunt protagoniste aici. Aici au mixat DJ celebri, de la Disclosure Brothers sau Markus Schulz, pana la Ferry Corsten, Dubfire sau Cristian Varela.

2) BEACH CLUBS – CELE MAI LUXOASE CLUBURI PE PLAJA DIN IBIZA:

1. Nikki Beach Ibiza in Santa Eulalia

Acesta este un paradis luxos pentru jet-setters, VIP-uri și celebrități. Clubul de plajă de lux îmbină într-un mod desăvârșit muzica, bucătăria fină, divertismentul, moda, filmul și arta. Puteți savura un signature cocktail, o sticlă de șampanie sau feluri de mâncare alese dintr-un meniu de lux în jurul barului, pe terasa fabuloasă sau pe șezlongurile albe din jurul piscinei, cu vedere la golful Santa Eulalia. Nikki Beach Ibiza organizează, de asemenea, o serie de petreceri glam pe tot parcursul sezonului, alături de DJ internaționali, spectacole live și dansatori. Ajungi cu iahtul? Nu e nicio problemă, deoarece se oferă gratuit un serviciu de transfer din port până la club și retur.

2. Nassau Beach Club in Playa d’en Bossa

Nassau Beach oferă bucătărie de înaltă clasă, vinuri fine și cocktail-uri rafinate, fie în zonele sale de luat masa, fie aduse pe covorul roșu la șezlong. Cu o selecție de meniuri: mediteraneană / asiatică sau japoneză Teppanyaki, este un paradis gastronomic sub razele de soare. Noaptea, ritmul crește și centrul de interes se mută în interiorul barului. Luați în considerare evenimenteleorganizate lunar, care includ DJs invitați special și focuri de artificii.

3. Blue Marlin in Cala Jondal 

Renumit pentru petrecerile sale, Blue Marlin Beach Club este popular în rândul celor bogați (și adesea faimoși). Cu o atenție sporită la nevoile acestora, clubul oferă un serviciu de taxi pe apă pentru a transporta oaspeții săi de la și spre iahturile lor de lux. Mâncarea și băuturile sunt scumpe, dar excelente (în special cocktailurile) - meniul este în general o fuziune mediteraneană / asiatică și servesc sushi foarte bun. Seara, distracția este asigurată de DJs internaționali și difuzează zilnic muzică de la propria stație radio.

4. Tanit Beach Ibiza in Playa d’en Bossa

Tanit Beach Ibiza este situat în Playa d´en Bossa, lângă Nassau Beach Club, Ushuaia și Hard Rock Hotel. Aici, indiferent dacă luați masa sub candelabrele pline de farmec din interior sau sub umbrelele încăpătoare de pe plajă, sunteți bineveniți într-un decor elegant și rafinat și veți beneficia de ospitalitate de cea mai bună calitate. Este locația perfectă pentru relaxare și deconectare.

5. Cotton Beach Ibiza in Cala Tarida

Situat pe stâncile cu vedere la plaja lungă și nisipoasă de la Cala Tarida, Cotton Beach Club este un loc elegant, iar mobilierul perfect alb este în armonie cu stilul insulei. Dacă aveți iahtul ancorat în golf, serviciul exclusiv oferit de club vă va aduce direct la țărm, pentru a vă putea relaxa într-un gazebo privat. De pe plajă, scările vă conduc până la popularul restaurant cu terasă care se bucură de vederi spectaculoase asupra Mării Baleare. Se spune că lista de vinuri de la Cotton este una dintre cele mai extinse oriunde în Ibiza, cu 19 tipuri de șampanie si o selecție de vinuri de colecție din Spania, Italia și Franța. Pe măsură ce vine seara, bucurați-vă de un cocktail cu semnătura Cotton Island si de muzica DJ-lor.

6. Beachhouse Ibiza in Playa d’en Bossa

Acest beach club este de tipul boho-luxe, este o cabana cu acoperiș din lemn și înconjurată de palmieri, care te duc cu gândul la Caraibe. Beachhouse are multe de oferit și este ușor de înțeles de ce are mulți clienți fideli: mâncarea italiana rustică și gustoasă, mesele, canapelele și șezlongurile au vedere la mare, iar decorul este magnific, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Există de asemenea, și un magazin tot în stilul boho-chic.

7. Amante Beach Club în Cala Longa

Amante are probabil, una dintre cele mai frumoase poziționări dintre toate beac club-urile de pe insulă, în propriul său golf privat. Pentru cei care doresc să ajungă aici de pe iahtul privat acostat în mare, clubul asigură transfer privat direct la portul său privat. Amante a câștigat o serie de premii, printre care The White Ibiza Best Fine Dining Restaurant în 2017 și 2016, plus premiul The Best Beach Restaurant în 2013, 2014 și 2015. Pe timpul zilei oferă paturi de lux pentru plajă, iar seara se transformă într-o locație romantică pentru cină. Servind mâncăruri mediteraneene proaspete, restaurantul său pe mai multe niveluri vă oferă posibilitatea de a vă bucura de priveliștile somptuoase în timp ce ascultați sunetul valurilor. In plus, marți seara se oferă Cinema in aer liber, cu proiecții de filme clasice, însoțite de un pahar de vin și vederi imbatabile la apusul soarelui, care promit un sfârșit perfect al zilei în Ibiza.

* In Ibiza se pot admira cele mai frumoase apusuri de soare si cele mai rafinate Sunset Bar-uri pe care le recomandăm, sunt: Café del Mar, Sunset Ashram,Kumharas, Mint Lounge, Café Mambo.

3) BOAT PARTIES – CELE MAI LUXOASE PETRECERI PE VAPOR

1. The IBZ Boat Party - the wildest and craziest boat party on the White Island

Aceasta petrecere este All Inclusive si dureaza 4 ore, timp în care te vei bucura de muzica bună, mancare delicioasă, sporturi pe apă și de o atmosferă incendiară. Cel mai bun lucru în legătură cu această petrecere, este că în prețul biletului este inclusă intrarea la unul dintre renumitele cluburi de noapte din Ibiza, Ushuaia sau Hi Club!

GO VIP! Premium Upgrades:

  • Îmbarcare prioritară
  • Paturi Balineze luxoase, cu umbră și spațiu suplimentar între ele, pentru mai multă intimitat
  • Sticle de băuturi alcoolice premium/ șampanie incluse
  • Acces prioritar pentru sporturile pe apă

2. Ibiza Sea Party

Ibiza Sea Party oferă petreceri atât ziua, cât și seara. Este o petrecere All Inclusive, care durează 4 ore, timp în care te vei bucura de open bar, paella, sporturi pe apă si cel mai mare show de divertisment la bord. De asemenea, se oferă intrări gratuite sau reduceri la unele dintre cele mai cunoscute cluburi de noapte din Ibiza.

GO VIP! Premium Upgrades:

  • Imbarcare prioritara
  • Un pat luxos VIP
  • Sticle de băuturi alcoolice premium/ Șampanie & Hookahs incluse
  • VIP Menu
  • Acces prioritar pentru sporturile pe apă

3. Cirque de la Nuit Yacht Party Ibiza

Înainte de petrecerea de 4 ore pe catamaran, există o pre-party de 2 ore la Bora Bora Beach Club. Doar 50 de persoane sunt admise la bord, astfel încât se asigură o mai mare intimitate. Oaspeții au la dispoziție: free bar, paella live cooking show, sporturi pe apă, acces la anumite cluburi din Ibiza, un sistem puternic de sunet VOID si cabina DJ-ului in mijlocul ringului de dans, pentru a menține atmosfera.

GO VIP! Premium Upgrades:

  • Imbarcare prioritară
  • Zona și mese VIP
  • Acces la cabina DJ-ului
  • VIP Hostess
  • Credit de 50 euro/persoana pentru băuturi alcoolice premium

4. Ocean Beat Ibiza

Aceasta este cea mai mare boat party din Ibiza și deținătoarea unui Record Guinness pentru cel mai mare numar de DJ prezenți pe o singură barcă. Mai mult de 350 de persoane pot fi prezente la bord. Petrecerea durează 4 ore, dar dupa ce aceasta se termină, urmează un after-party la Bora Bora Beach Club, adică în total 11 ore de distracție. În plus, toți clienții Oceanbeat au acces gratuit la trei petreceri la piscină sau la cluburi de noapte.

GO VIP cu 2 opțiuni!

  • SILVER VIP: îmbarcare prioritară, masă VIP, VIP hostess, o sticlă de prosecco sau un credit de 50 euro/persoană pentru băuturi premium la alegere
  • GOLD VIP : îmbarcare prioritară, zonă VIP de lux în spatele ringului de dans, VIP hostess, bodyguard, o sticlă de șampanie Laurent Perrier sau credit de 100 euro/persoană pentru băuturi premium, un trabuc/persoană din Cuba, atenție specială primită din partea personalului

5. Beautiful People Ibiza

Înainte de petrecerea pe vapor care durează 4 ore, există o pre-party la Café Globo in Playa d’en Bossa. Oaspeții au la dispoziție open bar la bord, snacks, sporturi pe apă, iar în prețul biletului sunt incluse și 3 intrări gratuite sau reduceri la cele mai bune cluburi din Ibiza. În plus, se pot bucura și de o excursie gratuită pe insula Formentera, în orice zi la alegere. Se oferă opțiunea Boat Party Silver, pentru 4 băuturi alcoolice premium suplimentare.

 

4) LIMOUSINE & HUMMER PARTY

Dacă doriți să aveți parte de o petrecere privată cu stil în Ibiza, aceasta se poate organiza în limuzină sau în hummer, în funcție de numărul de persoane. Acest tip de petrecere este potrivit pentru aniversări, petrecerea burlacilor sau a burlăcițelor, sau pentru a ajunge într-un mod inedit la cele mai bune cluburi de noapte de pe insulă. Oaspeții vor avea la dispoziție o zona VIP cu interior din piele, multiple ecrane LCD, un sistem de lumini disco, sistem de sunet performant si geam de protectie.

 

5) BUS PARTY

VIP Ibiza Party Bus este oxperiență ce nu trebuie ratată, fiind practic un club de noapte în mișcare, ce include: ring de dans spațios, sistem de sunet si lumini performant, șampanie, bară de dans si alte servicii suplimentare la cerere, precum stripper si topless butler host.

După cum puteți vedea, opțiunile pe care le aveți în Ibiza pentru a vă distra la cel mai înalt nivel, sunt nenumărate. Puteți alege să vă petreceți timpul fie cu un pahar de șampanie sau de vin într-o atmosferă relaxantă și într-un decor romantic, fie la cele mai cunoscute cluburi din lume, unde petrecerea durează până la răsărit. Fiecare vizită în Ibiza este o experiență de neuitat!


SOURCE AND TAGS