Parc Asterix Franta

  • 1 februarie 2021

Singurul loc ramas in Franta, unde adevaratul "spirit galic" prevaleaza. Aici, umorul, indrazneala si distractia stabilesc ritmul. Avem o recomandare de hotel in Parcul Asterix. Situat chiar in inima padurii la aproximativ 30 de kilometri de Paris, Parcul Astérix ofera divertisment de inalta calitate pentru intreaga familie, o formula incercata si testata din 1989 de miile de vizitatori, in cautarea de senzatii tari, distractie si aventura. Parc Asterix: un amestec exploziv!

DE CE să alegem PARC ASTERIX pentru vacanța de familie!
  • Toate plimbările din acest parc transformă această populară serie de benzi desenate în atracții din viața reală. Nu este vorba doar de vânzarea de bilete turiștilor, ci de continuarea moștenirii Asterix cu care Franța este atât de mândră.
  • Există 13 atracții inspirate de Asterix, destinate în mod special copiilor, 20 pentru a va bucura în familie și șapte rollercoastere alimentate cu adrenalină pentru cei neînfricați. Primul lucru pe care îl veți observa este că muzica tradițională din Bretagne se aude din toate colturile parcurile pentru a evoca impresia că sunteți cufundați în această serie de benzi desenate.
Ponturi ca să beneficiezi la maxim de distracție
  • Copiii cu vârsta de pana la 3 ani intră gratuit.
  • Dacă este posibil, planificați-vă vizita într-o zi a saptamanii pentru a evita aglomeratia din vacante.
  • Sosirea mai devreme la parc va va permite sa petreceti mai mult timp in liniște înainte ca mulțimea să înceapă să roiască.
  • Parc Asterix Paris dispune de un serviciu „Smart Service” care vă permite să vă lăsați cumpărăturile în magazine, să profitați din plin de ziua dvs. și, la sfârșitul vizitei, de la ora 16:30, puteți ridica tot ce ați cumpărat de la „Grand Marché de Lutèce”.



SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare

Disneyland Paris
PortAventura - Spania
Legoland Germania
Europa-Park Germania