Top 10 Destinatii pentru Petrecerea Burlacitelor

  • 29 ianuarie 2021

În ultimul timp, petrecerea burlacitelor este din ce în ce mai des întâlnită în România, fiind un obicei preluat de la americani pentru a serba ”ultimul moment de libertate” al viitoarei mirese. 
În majoritatea cazurilor, petrecerea burlăcițelor este organizată de domnișoarele de onoare, însă în unele cazuri, viitoarele mirese și-o plănuiesc singure deoarece fiecare are un anumit stil și o viziune asupra acestei petreceri. Petrecerea burlăcițelor, practic petrecerea organizată doar alături de cele mai bune prietene, nu trebuie să fie doar despre o seară în club, o masă în oraș sau un weekend plin de distracție. Vacanța cu prietenele, înaintea nunții, poate fi și relaxantă, încărcată de vizite la spa, care să vă ajute pe toate să uitați de stres și să arătați cât mai bine. 
În Europa și nu numai, există câte o destinație care să îndeplinească orice gust sau preferință ale viitoarei mirese și unde va avea parte cu siguranță de cele mai frumoase momente alături de prietenele sale. Dacă ai în plan organizarea unei petreceri a burlăcițelor memorabilă, atunci trebuie să știi că acestea sunt printre cele mai cool destinații către care te poți îndrepta împreună cu gașca de fete:

1. Milano

Best for: Shopping, Luxury

Ce destinație poate fi mai potrivită pentru un grup de fete pasionate de shopping, dacă nu Milano, capitala modei? Mulți o consideră adevărata capitală a modei, însă Milano e cu mult mai mult de atât. Este un mix ideal de istorie, artă, lux și eleganță, răsfăț culinar și un oraș extrem de tentant atunci când vine vorba de shopping. Așadar, dacă gașca voastră adoră colindatul prin magazine si mai ales, magazinele de brand, dar și obiectivele turistice încântătoare, Milano este locul pe care nu trebuie să-l ratați.

Mai mult decât atât, în ceea ce privește partea culinară, mâncarea cu specific italian este un adevărat răsfăț, iar dacă doriți să ieșiți din oraș, o scurtă plimbare cu trenul vă poate duce într-unul dintre cele mai superbe locuri din vecinătate: împrejurimile Lacului Como.

2. Barcelona

Best for: Nightlife, Culture, Beach

De departe unul dintre cele mai potrivite orașe pentru o excursie de fete și o petrecere de neuitat, Barcelona este o adevărată bijuterie arhitecturală a Europei și un mic vulcan la capitolul distracție de noapte.

În cazul în care doriți să vizitați câteva dintre obiectivele turistice de neratat ale acestui mirific oraș, locuri precum Sagrada Familia, Parcul Guell, Montserat sau Casa Milà nu ar trebui să lipsească din programul vostru, iar în cazul în care planificați și o sesiune de shopping, bulevardul Las Ramblas este una dintre cele mai potrivite alegeri.

Viața de noapte este unul dintre motivele principale pentru care Barcelona atrage turiștii tineri, iar multitudinea de cluburi regăsite aici nu are cum să vă dezamăgească.

3. Paris

Best for: Culture, Luxury, Shopping

Parisul…numai bun pentru o gașcă de romantice incurabile! Bagajul cultural cu care se laudă Parisul este unul deloc de neglijat, iar viața de noapte, dar și bistro-urile, terasele cochete și restaurantele elegante fac din Paris locul ideal pentru o mini-vacanță cu fetele.

Printre activitățile care merită atenția voastră la Paris se numără plimbările cu vaporașul pe Sena, o vizită la Luvru, Turnul Eiffel, Musée d’Orsay sau plimbările la ceas de seară pe Champs Elysee, printre magazine luxoase și cafenele.

Parisul înseamnă haute-couture fashion, eleganță și rafinament, deci cum ai putea rata un tur al celor mai luxoase buticuri ale marilor designeri francezi? Mai ales fiind alături de cele mai bune prietene ale tale! O plimbare prin Galeriile Lafayette va fi de departe cea mai bună terapie pentru toate, iar apoi o cafea savurată în „țara cafenelelor chic”, cu terase amplasate direct pe trotuar. Continuați-vă ziua cu o ședință la SPA-ul hotelului – este cunoscută întreaga cultură a wellness-ului și a îngrijirii pielii promovată în „țara parfumurilor” și a celor mai cunoscute mărci de produse cosmetice.

Începeți seara cu un pahar de vin rafinat franțuzesc, apoi alegeți unul dintre cluburile de noapte din Paris unde eleganța și bunul gust cu un strop de lux e literă de lege.

4. Marbella

Best for: Beach Clubs, Luxury

Marbella s-a aflat întotdeauna în topul preferințelor ca destinație pentru petrecerea burlăcițelor, iar motivele sunt întemeiate. Ce poți face aici: mergi la Ocean Beach Club, evident. Ce excursie în Marbella este completă fără o zi petrecută acolo? Ocean Beach are 9.000 de metri pătrați de lux pur în cartierul portuar la modă din Puerto Banus. O piscină imensă cu apă sărată este piesa centrală a locului, cu șezlonguri și baruri de jur-imprejur și vederi frumoase asupra clubului și a mării. De la mâncarea delicioasă la priveliștile fabuloase, serviciile imbatabile și muzica excelentă, există atât de multe motive pentru care este garantat cel mai bun loc pentru petrecerea ta.

Unul dintre cele mai bune locuri din Marbella pentru servit masa este La Plage Casanis. Este cel mai recent din lanțul de restaurante Casanis, de această dată amplasat chiar pe plajă și care servește mâncăruri rafinate franțuzești și belgiene. Întreaga locație se mândrește cu un decor funky (foarte instagramabil), iar serviciul pentru clienți este unul fără egal.

5. Dubai

Best for: Luxury, Shopping

Dubai este un oraș fascinant prin clădirile înalte, unice în lume, hoteluri de lux, magazine opulente și cele mai scumpe mașini. O vacanță în Dubai înseamnă o escapadă într-o lume sclipitoare, a superlativului. Petrecerea burlăcițelor poate fi și extravagantă, iar Dubai este destinația perfectă, deoarece aici vă așteaptă: hoteluri și restaurante de top, baruri si roofbaruri cu panorame uluitoare, cluburi de noapte de lux sau cluburi pe plajă și shopping mall-uri uriașe! Ziua puteți merge în deșert pentru un safari cu cămila, puteți închiria un super yacht sau o super mașină, sau vă puteți plimba cu elicopterul deasupra Insulei Palmier – Palm Jumeirah și a hotelului de 7* Burj al Arab, sau puteți merge la shopping in cele mai mari centre comerciale din lume sau în Piața de Aur. Seara poți merge in zona Marina la un restaurant elegant, sau poți face o croazieră printre zgârie-nori, sau poți merge în cluburi renumite precum: Armani, Barasti, 360, XL.

6. Monte Carlo și Riviera Franceza (Cannes, Nice, Saint-Tropez)

Best for: Luxury, Beach

Un decor superb, parcă rupt din filme, puteți găsi pe Coasta de Sud a Franței. Vă puteți lega părul cu eșarfe de mătase, puteți purta ochelarii de soare specifici anilor 60′ și puteți merge la plajă exact ca niște dive.

La joie de vivre se simte în toate destinațiile de pe Coasta de Azur, iar cele mai romantice persoane pot merge in Eze, Villefranche-sur-Mer, Bealieu-sur-Mer, Saint-Jean-Cap-Ferrat. În Monte Carlo puteți merge la o sesiune de shopping in Golden Circle, sau vă puteți crea propriul parfum la fabrica Fragonard din Grasse.

În oricare dintre orașele de pe Riviera Franceză vă puteți plimba seara pe faleză, puteți admira arhitectura și străduțele absolut superbe, pline de viață, iar cand obosiți, vă puteți opri la un restaurant elegant sau la o petrecere pe un yacht privat sau puteți ateriza la club direct cu elicopterul.

7. Praga

Best for: Nightlife, Culture

Praga este o locație foarte potrivită pentru amatoarele de istorie și vizitat, însă stă bine și la capitolul distracție, iar dacă tu și prietenele tale obișnuiți să vă mai răsfățați din când în când cu o bere…Praga va fi locul vostru preferat!

Printre obiectivele turistice prioritare se numără Castelul Praga, Strada de aur, Podul Carol, Casa care dansează, Ceasul astronomic și, neapărat, centrul vechi al orașului! Dacă sunteți iubitoare de animale, grădina zoologică din Praga este una dintre cele mai spectaculoase din Europa.

8. Londra

Best for: Shopping, Culture, Luxury, Nightlife

Un city-break cu fetele în „the English style” poate fi organizat cam așa: lungi maratoane de shopping la Harrolds – 20.000 de metri pătrați de încântare pură pentru fiecare împătimită a shopping-ului, unde prietenele tale își vor putea cumpăra ținutele pentru nunta. După aceea, experimente culinare în Borough Market, piața de tradiție (1000 de ani) din Central London și apoi party într-unul din pub-urile sau cluburile exclusiviste din Londra. Poți alege Happiness Forgets, deja “legendary” pentru cocktailurile ce se fac acolo, Ministry of Sound, dacă vrei ca la petrecerea ta de burlăciță să mixeze unul din DJ-ii de top ai lumii sau Fabric, în topul celor mai apreciate cluburi de noapte din lume.

Dintre activitatile DE LUX din Londra, poți alege: Afternoon Tea (Ceaiul de la ora 5) la restaurantul unuia dintre hotelurile de 5*, precum The Goring, The Ritz, The Bloomsbury; mergi la Aqua Shard Bar – un bar fabulos situat în The Shard, la Etajul 31, de unde poți avea o panoramă magnifică asupra orașului; petrece la Raffles Club (clubul celebrităților) și poți închiria și o masă VIP; Private Champagne on the London Eye Capsule; VIP Shopping trip la Bicester Village, care include peste 160 de magazine de lux si de brand; relaxează-te la un SPA de Lux, precum Bulgari Spa sau Agua Spa at Sandergon.

9. Budapesta

Best for: Nightlife, Low-Budget

Budapesta este o destinație potrivită pentru petrecerea burlăcițelor la prețuri rezonabile și cu siguranță nu aveți cum să vă plictisiți aici. Puteți face o plimbare de-a lungul istoricului Castle Hill, peste Podul cu Lanțuri sau să admirați clădirea Parlamentului peste Dunăre, de la Bastionul Pescarilor.

Budapesta este supranumită și „orașul Spa-urilor”, pentru băile sale. Spa-urile termale din Budapesta datează de secole în urmă, datorită apelor naturale fierbinți de sub oraș. Din fericire , astăzi, în secolul 21, aceste băi termale sunt încă în plină desfășurare. Există o gamă largă de băi termale din care puteti alege, cum ar fi Băile și piscina Szechenyi sau Băile Turcești Rudas, doar pentru a numi câteva. De ce să nu optezi și pentru un masaj de lux sau un tratament cu nămol. Nu ne putem gândi la o modalitate mai bună de a ne relaxa la petrecerea burlacitelor decat la un „Spa party”.

Odată cu lăsarea întunericului, este timpul să savurati viața de noapte din Budapesta. Alegeți dintre locatii precum ‘ruin pubs’, „borozos” (wine bars), petreceri pe vapor pe Dunare, cluburi în aer liber și bath parties.

10. Ayia Napa, Cipru

Best for: Beach, Nightlife, Low-Budget

Ayia Napa este renumită pentru plajele sale de nisip, priveliștile pitorești și, cel mai important, pentru că este una dintre cele mai bune stațiuni din Europa pentru vacanțele în cluburi, clasându-se în fiecare an în topul destinațiilor preferate pentru viața de noapte, cu un buget relativ mic. Aici există cluburi și baruri pentru orice preferință: de karaoke, in aer liber, tematice, petreceri pe vapor, iar pentru o petrece cu stil pe plajă, mergeți in Nissi Beach. Ayia Napa oferă toate condițiile unui sejur de succes: plaje frumoase, apă cristalină, cluburi, croaziere pe mare, restaurante, sporturi acvatice, beach clubs.



SOURCE AND TAGS