Royal Malewane Lodge 5* in Parcul Kruger - Safari Deluxe in Africa de Sud!

  • 29 ianuarie 2021

Acest hotel intim si luxos se afla intr-un cadru absolut unic, in mijlocul rezervatiei private Thornybush din Africa de Sud. Situat in Parcul National Kruger, cea mai mare rezervatie de animale salbatice din tara, cu 20.000 m2, Royal Malewane a fost proiectat pentru a pune in evidenta imprejurimile sale naturale si poate fi descris in trei cuvinte: linistit, frumos si relaxant.

Main Lodgeofera o atmosfera din timpuri stravechi, dar cu stil, acoperisuri din stuf si mobilier antic. Constand din 6 Suite luxoase, 2 Royal Suites si o Vila exclusivista cu 6 dormitoare numită Africa House, Main Lodge este un adevarat refugiu in mijlocul tufisurilor din Africa de Sud. Toate apartamentele sunt in totala armonie cu natura, ne duc cu gandul la romantismul si natura unei epoci trecute, oferind în acelasi timp luxul modernitatii. Decorate intr-un stil neoclasic, cu paturi cu baldachin, cazi in stil victorian, dusuri interioare si exterioare, seminee si terase din lemn cu piscine private, aceste apartamente ofera intimitate absoluta si vedere directa asupra piscinei naturale unde animalele vin sa se scalde, permitandu-va sa observati de aproape animalele salbatice de toate marimile, inclusiv The Big 5 (leul, leopardul, rinocerul, elefantul si bivolul african). Astfel, in acest cadru idilic, singurii vecini pe care ii veti avea vor fi animalele din savana.

Oferta de la Royal Malewane s-a extins de curand odata cu noul Farmstead. Cu 3 apartamente de lux si Farmhouse, o vila cu 3 dormitoare si jumatate, intregul Lodge poate fi rezervat pentru un sejur privat si exclusiv. Cu mobilier din fier forjat si din stejar, cu nuantele de albastru si alb cu tente de culori stralucitoare, cu verande somptuoase si cu o colectie de arta africana, stilul este mai contemporan decat cel de la Main Lodge. Farmhouse ofera o experienta diferita, dar la fel de autentica. Este un loc unde poti sa descoperi rezervatia si minunile sale in privat.

Pentru relaxare, Royal Malewane are de asemenea, un Spa privat cu jacuzzi, piscina incalzita, baie cu aburi si o serie de tratamente si masaje.

Servitul cinei la Royal Malewane este o experienta unica, deoarce meniul se schimba tot timpul si felurile de mancare din bucataria contemporana sunt frumos decorate in farfurie, insotie de cele mai bune vinuri din Africa de Sud.

Royal Malewane este usor accesibil atat pe cale terestra, cat si aeriana. Aeroportul International Kruger Mpumalanga se afla la o distanta de 130 km de Lodge, iar hotelul are si propria sa pista de aterizare, pentru clientii care opteaza sa vina cu avionul privat sau cu elicopterul.

Pentru a face Safari, in care sa descoperiti The Big 5, veti fi insotiti de echipa de experti de la Royal Malewane, din care fac parte cei mai profesionisti ghizi din Africa. Cu peste 130 de specii de mamifere si peste 300 de specii de pasari, Royal Malewane ofera o experienta inegalabila de safari, din fauna facand parte toate creaturile mari sau mici, iar flora joacă un rol atat de vital in mentinerea unui ecosistem sanatos.

Royal Malewane este un loc magic pentru un interludiu atemporal in armonie totala cu natura...



SOURCE AND TAGS