Cele mai frumoase experiente de lux din SAINT TROPEZ, pentru o vacanta VIP!

  • 29 ianuarie 2021

Încă de când Brigitte Bardot a pus acest mic sat de pescari pe harta călătoriilor de lux, cei mai bogați oameni de pe planetă nu au încetat de a merge și de a-și petrece vacanțele in St. Tropez. Filmul ei „And God Created Woman” a făcut din Sf. Tropez una dintre cele mai fabuloase destinații, după al doilea război mondial. Vara în St. Tropez nu este niciodată scutită de vizitatori celebri - gândiți-vă la Lady Gaga, Beyonce, Gigi Hadid, printre alții - care se relaxează pe superyacht-uri și vizitează gala anuală de caritate a lui Leonardo DiCaprio. 
Astăzi, St. Tropez este unul dintre cele mai strălucitoare locuri de pe planetă, cu o multitudine de superyacht-uri ancorate în portul pitoresc, cu faimoasele beach club-uri de la Pampelonne și cu magazinele haute couture amplasate pe străduțele medievale. 
Când apune soarele, petrecerea începe cu adevărat, cu o mulțime de persoane VIP luând masa pe terasele de pe malul mării și dansând în cluburile de noapte renuminte. Pentru a avea parte de aceste experiențe de lux, nu trebuie să stați neapărat în St Tropez: zborurile charter cu elicopterul operează pe toată Riviera Franceză, astfel încât să puteți ajunge la beach club ziua și sa plecati noaptea din St. Tropez in Monaco! 
Pentru o vacanta VIP in St. Tropez, nu trebuie să ratați urmatoarele experiente de lux: 
  • Mergeti la plajă in stilul St. Tropez! Plaja Pampelonne este locul emblematic în care se află Club 55 și Nikki Beach. Deschis și numit după anul (1955) în care a fost filmat „And God Created Woman” cu Brigitte Bardot, Club 55 a fost inițial o cabană pe plajă, în apropierea locului de filmare; când proprietarii săi au început să îi primească aici și să îi servească pe membrii producției, atunci s-a născut legendarul club. Locul este aparent rustic, cu mese albe în aer liber sub copaci, acoperite de fețe de masă albastre, însă cei care vin aici fac parte din lumea celor bogați, supermodele celebre sau actori. Nikki Beach este un alt club de plajă la modă, nu foarte departe. Mult mai modern decât Club 55, aici vei avea parte de muzica buna mixata de DJ, de mâncarea mediteraneană si de distracție garantată. 

  • Shopping de bun-gust in St. Tropez! O după-amiază plină de farmec în St. Tropez poate fi petrecută la cumpărături, în buticurile de lux situate de-a lungul străduțelor pietruite. Plimbați-vă pe „triunghiul de lux” între Place des Lices, Rue Gambetta și Rue Général Allard, oprindu-vă la magazinele emblematice ale unora dintre cele mai renumite mărcidin lume, precum Louis Vuitton, Hermes și Dior. Vara, în plin sezon, vei putea vedea aici câteva vedete de la Hollywood, ”deghizate” cu ochelarii de soare supradimensionați - dar bodyguarzii le dau mereu de gol!  
Nu ratați nici ofertele buticurilor locale din St Tropez, precum costumele de baie de la Vilebrequin sau Kiwi Saint-Tropez, o pereche de sandale tropeziene de la Rondini sau bijuterii colorate de la Gas Bijoux.  

Și nu uitați, dacă nu găsiți ceea ce căutați în St Tropez, un transfer cu elicopterul din St Tropez la Monaco vă va duce în Monte Carlo în câteva minute, unde in cartierul comercial Carré d'Or se afla toate magazile de brand de lux. Vă puteți chiar încerca norocul la opulentul Casino din Monte-Carlo, înainte de a vă întoarce în St Tropez cu elicopterul. 
  • Relaxează-te la SPA in St. Tropez! Ce modalitate mai bună de a te relaxa după o zi de plajă și de cumpărături, este alta decât un răsfăț la un centru Spa din St Tropez? Toate cele mai bune hoteluri de lux din St Tropez oferă tratamente spa, dar câteva ies într-adevăr în evidență, printre ele fiind Clarins Spa de la Hôtel de Paris si Sisley Spa de la Hôtel Byblos, care are inclusiv o cameră cu piatră luată dintr-un palat din Beirut. Pentru o experiență Spa pe care nu o veți uita niciodată, ieșiți din oraș în satul din apropiere Ramatuelle, unde La Réserve Ramatuelle Spa este un templu spa de 7000 mp, așezat pe un vârf de deal cu vederi spectaculoase asupra Golfului St Tropez. 

  • Serveste un cocktail la apus in St. Tropez! Dupa ce ți-ai petrecut ziua înotând, mâncând, făcând cumpărături și fiind răsfățat la Spa, este timpul să petreci. Petrecerea începe în general după-amiaza târziu la cluburile de pe plaja Pampelonne, iar DJ-ii mixează pentru o mulțime dornică să petreacă în cel mai mare stil. Seara, după ce vă întoarceți in oraș și vă îmbrăcați elegant, vă recomandăm să vă îndreptați spre Bar du Port, unde se adună toți cei care urmeaza sa ia cina într-un restaurant de renume. Există, de asemenea, opțiunea terasei de la piscina de pe acoperișul Hôtel de Paris, pentru a urmări apusul soarelui. 

  • Cina in restaurante de top din St. Tropez! La Vague d’Or este considerat de mulți a fi cel mai bun restaurant din St. Tropez, având trei stele Michelin. Este găzduit de La Résidence de La Pinède, unde vă recomandăm să rezervați o masă pe terasă și să vă așezați pentru o experiență gastronomică pe care nu o veți uita niciodată. Din meniul alcatuit de Chef Arnaud Donckele fac parte: homarii albastri, trufele, bibilica și foie gras. Cina la Rivea este o bucurie. Găzduit de hotelul Byblos, amplasat pe o terasă frumoasă, într-o atmosfera elegantă, dar lejeră, la fel ca mâncarea. Creațiile sofisticate ale lui Alain Ducasse sunt servite în stilul tapas pentru a fi împărtășite. Îndreptați-vă apoi către legendarul club de noapte al hotelului, Les Caves du Roy și cereți să fiți așezați sub copaci. 

  • Să curgă șampania! Noaptea se formează cozi infinite în fața celor mai cunoscute cluburi din St Tropez, Les Caves du Roy și VIP Room. Vara, în plin sezon, aceste cluburi de noapte hedoniste sunt pline de miliardari și de celebrități, iar unii dintre cei mai buni DJ încing atmosfera pe ringul de dans, sub ploi de șampanie. 

  • Aterizează cu stil la petrecere cu elicopterul! Există doar două moduri de a ajunge în St Tropez cu stil. Unul este cu un superyacht, celălalt este cu elicopterul. Dacă nu aveți un superyacht la indemână în timpul sejurului dvs. la St Tropez, un zbor charter cu elicopterul in St Tropez este foarte ușor de organizat. Nu numai că veți întoarce capetele când ajungeți și veți evita traficul de pe Riviera, dar vă veți bucura de vederi aeriene impresionante asupra Rivierei Franceze în timp ce zburați. 

  • Cazare de 5* in St. Tropez 
Hotel Byblos 5*: St. Tropez nu este lipsit de hoteluri de primă clasă, dar pentru faima, istoria, locația și serviciul impecabil, nu multe pot învinge Hotel Byblos. Construit inițial pentru a fi folosit ca un „palat” pentru Bardot de un bogat om de afaceri libanez în, acole este și locul unde Mick Jagger și prima sa soție Bianca și-au petrecut luna de miere. În ultimii 50 de ani, aproape oricine cu bani și faimă a pus piciorul în această proprietate. Are primul Spa Sisley din Franța; restaurantul Rivea Alain Ducasse servește mâncăruri rafinate mediteraneene; iar clubul de noapte Les Caves du Roy este legendar. Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la inaugurare, a făcut parteneriat cu unele dintre cele mai exclusive mărci din lume care au creat produse speciale pentru această ocazie. Brandurile participante includ Rolls Royce, Goyard și Dom Pérignon. 
La Réserve Ramatuelle 5*: departe de agitația din St. Tropez, acest hotel, la doar câțiva kilometri spre vest, este cocoțat pe dealuri, cu vederi magnifice asupra Mediteranei. Camerele albe și integrarea armonioasă a exteriorului și interiorului reflectă natura senină a acestui hotel. Este un loc ideal pentru odihnă și relaxare. Inițial a început cu 12 vile private, acum este un hotel cu piscină, restaurant cu meniu sofisticat, spa cu tratamente oferite de Crème de la Mer. Fiecare dintre cele 12 vile oferă o piscină privată. Posibil raiul pe pământ. 
Vile private de lux: dacă aveți nevoie de intimitate maximă, dar fără a fi lipsiți de servicii de lux, închirierea unei vile de lux este cea mai buna soluție. Pentru toate vilele se poate oferi asistență de concierge pentru a rezerva mese la restaurante, pentru a găsi instructori de yoga și de tenis și de a angaja un bucătar care să gătească pentru o petrecere privată.  Se pot organiza servicii suplimentare, cum ar fi transfer cu elicopterul, plimbare cu barca și rent-a-car, de la Maserati la Ferrari. Saint Tropez are o reputație demnă de a fi una dintre cele mai strălucite destinații ale Rivierei Franceză; un loc sinonim cu celebrități, petreceri și stil spectaculos - pentru orice vacanță de lux oferă un minunat mélange între tradiția provensală și efervescența sofisticării moderne.

SOURCE AND TAGS