Descopera Maya Luxury Resort&Spa 5 * in Seychelles - un adevarat paradis!

  • 29 ianuarie 2021

O oaza de odihna si relaxare, acest resort este situat pe coasta de vest a insulei Mahé, cocotat deasupra plajei salbatice Anse Louis, cu vedere la apele turcoaz ale Oceanului Indian. In mijlocul unui domeniu luxuriant de cinci hectare decorat cu hibiscus, lemongrass si scortisoara, acest refugiu rafinat ce ofera liniste si intimitate, este mult mai mult decat un boutique hotel, mult mai mult decat o evadare, este lux pur intr-un spatiu unic si privat, o experienta extraordinara.

Maya Luxury Resort este alcatuit din 30 de vile amplasate intr-un cadru de vis in fata Oceanului Indian, unele sunt pe plaja, iar altele au vedere panoramica. Toate au piscină infinita, bai in aer liber si interioare elegante si ofera intimitate absoluta, servicii impecabile si un majordom dedicat si personalizat.

Experienta beyond all inclusivede la MAIA urmărește un concept de mese ”oricand, oriunde, orice”, in cadrul caruia oaspetii pot savura o cina la lumina lumanărilor pe plaja sau un gratar privat pe terasa vilei si isi pot chiar personaliza felurile de mancare. Restaurantul Tec-Tec serveşte preparate culinare gourmet, oferind mancaruri si in afara orelor de masa si este un cadru interesant unde se serveste bucataria mediteraneana cu influente creole si asiatice. De asemenea, vizitati Sunset Pool Bar pentru a savura cocktail-uri delicioase, in timp ce admirati un peisaj uluitor. O pivnita, care adaposteste peste 300 de sticle din intreaga lume, completeaza experiența gastronomica, cu posibilitatea de a descoperi unele dintre ele, în timpul unei degustări private cu somelierul.

In ceea ce priveste experienta wellness, hotelul dispune de un SPA balinez, un adevarat templu de relaxare, dedicat bunastarii corpului si mintii, ce ofera tratamente exclusive si luxoase in trei pavilioane private in aer liber, separate de formatiuni naturale de roca in granit.Tratamentele de masaj si bai cu flori tropicale pot fi aranjate de un majordom.

Vegetatia luxurianta, linistea piscinelor si cantecul pasarilor, transforma tratamentele SPA in momente de pura magie, într-un cadru intim, cu o atmosfera atemporala, ideala pentru relaxare si impartasire de momente exceptionale.


SOURCE AND TAGS