Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Blu Hotels Senales 3*

* de la 779€

Maso Corto, Italia

Sejur 7 nopti in perioada *
Bonus *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Masa de Craciun *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Aflat la o altitudine de 2.100 de metri şi la doar 100 de metri de instalaţiile de schi din Maso Corto, Blu Hotels Senales oferă parcare gratuită şi camere în stil montan, cu vedere frumoasă. Proprietatea are o piscină interioară de dimensiuni olimpice şi o sală de fitness.

Toate camerele au ferestre şi mobilier din lemn. Fiecare cameră are un TV, un birou şi o baie privată.

Restaurantul serveşte preparate italiene clasice şi specialităţi internaţionale. Sala de mese se bucură de vedere frumoasă la munte.

Centrul de wellness are saună, solar, căzi cu hidromasaj, băi turceşti şi tratamente Kneipp.

Senales este aproape de centrul localităţii Maso Corto şi oferă un depozit spaţios pentru echipament de schi şi acces facil la numeroase pârtii de schi.

  • Perioada 22.12 - 29.12.2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!