Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Bruxelles - Piata de Craciun

* de la 346€

08.12 - 11.12.2018

Alege hotel: *
Tip de masa: *
Cazare 3 nopti in perioada *
Bonus ActivTours: *
Transport inclus: *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Piața de Crăciun din Bruxelles se mândrește cu 5 săptămâni de întâlniri fermecate, aromă de scorțișoară, tarabe cu ciocolată belgiană și sesiuni de degustare a preparatelor tradiționale.

Cu patinoarul decorat de globluțele sclipitoare și faimosul pom de Crăciun, Târgul de Craciun din Bruxelles oferă un adevărat spectacol de muzică și proiecție video, completate de Parada de Crăciun și roata uriașă ce te învârte până începi să crezi din nou în Moș Crăciun. 

  • Când se ține Piața de Crăciun din Bruxelles?

24 noiembrie 2018 – 31 decembrie 2018

  • Ce obiective turistice din Bruxelles să vizitez?

Obiectivele turistice de neratat din Bruxelles sunt: Muzeul Horta, Muzeul Magritte, Muzeul Regal al Africii Centrale (RMCA), Manneken Pis, Jeanneke Pis, Mini-Europe, Atomium, Grand Place, Cinquentannaire, Laeken, Oceade și Catedrala Sacre Coeur.

  • Perioada 08.12 - 11.12.2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!