Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Budapesta - Piata de Craciun

* de la 329€

30.11 - 03.12.2018

Alege hotel: *
Tip de masa: *
Cazare 3 nopti in perioada *
Bonus ActivTours: *
Transport inclus: *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Târgul de Crăciun de la Budapesta este unul dintre cele mai generoase în acest an.

Acesta se întinde pe o perioadă de aproape 6 săptămâni, oferindu-ne oportunitatea să îl vizităm și în perioade în care prețurile sunt mai scăzute.
Avantajul oferit de Piața de Crăciun din Budapesta se rezuma la a ne insufla spiritul sărbătorilor de iarnă de o manieră timpurie.

Timp de câteva săptămâni, la lăsarea serii, bazilica va fi iluminată de cele mai jucăușe luminițe, sub atenta supraveghere a vânzătorilor de cadouri și bunătăți.
În căsuțele de poveste din Piața Sfântul Ștefan, vei avea ocazia să participi la diverse activități culturale, de artizanat sau chiar gătit.

Ve avea ocazia să admiri sau chiar să achiziționezi cadouri de Crăciun variate, de la textile și articole din piele, până la obiecte decorative din ceramică și bijuterii.

Anul acesta Piața de Crăciun din Budapesta te va surpinde cu  experiențe vizuale unice și proiecții în tonul sărbătorilor de iarnă, pe cele mai renumite clădiri ale orașului.

  • Când se ține Piața de Crăciun din Budapesta?

10 noiembrie 2018 – 1 ianuarie 2019

  • Ce obiective turistice din Budapesta să vizitez?

În rândul celor mai căutate obiective turistice din Budapesta se află: Castelul Buda (Muzeul de Artă din Budapesta), Bastionul Pescarilor, Clădirea Parlamentului, Bazilica Sfântul Ștefan, Biserica Matthias, Piața Centrală, Grădina Zoologică , Insula Margareta, Muzeul Terorii, Dealul Gellert, Castelul Vajdahunyad (replica fidelă a Castelului Corvinilor din Hunedoara) și Muzeul Național al Ungariei.

  • Perioada 30.11 - 03.12.2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!