de la
657  601 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.09.2024 - 26.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Pitesti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere hotel
Hotel Laguna Mare, remarcabil prin arhitectura sa in nenumarate trepte, ofera oaspetilor o vacanta de vara unica. Portiunile intinse de parc care il imbratiseaza din toate directiile creeaza o atmosfera de calm, care alunga stresul si ne face sa uitam de ritmul cotidian accelerat din marile orase. Hotelul se afla la numai 100 de metri de plaja si de aleea comerciala centrala. La 150 de metri de hotel se afla si centrul medical Medica, in hotel Dobrudja. In 2002, Laguna Mare a fost distins cu prestigiosul premiu Primo-Award, acordat de Neckermann.
Camere hotel
Camerele au aer conditionat si sunt amenajate confortabil. Camerele dispun de baie cu dus, telefon, TV si televiziune prin cablu, minibar si balcon.
Facilitati hotel
Sport si activitati: Gratuit: Utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbrela pentru fiecare camera la plaja, : tenis de masa, volei de plaja, baschet, fotbal de plaja, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table. Program de sport si de divertisment pentru copii si adulti, ziua si seara, 6 zile din saptamana; show-uri serale, discoteca pentru copii si scenete prezentate de o echipa de animatori profesionisti. Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete si ricse, plimbari cu trasura, Luna Park, bowling, petanque. Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie. Parcare: gratuita (se achita 6 leva (aprox: 3 euro) /masina/sejur intrarea in statiune).
Descriere masa
All Inclusive
Hotelul nu are restaurant propriu, mesele principale se pot lua la unul din restaurantele hotelurilor Laguna Garden,Malibu, Sandy Beach (repartitia se face la momentul cazarii si nu din agentie).
***
Ora de check-in pentru hoteluri de 4* si 5*: dupa ora 14:00
Ora de check-out pentru hoteluri de 4* si 5*: inainte de ora 12:00
Ora de check-in pentru hoteluri de 2* si 3*: dupa ora 14:00
Ora de check-out pentru hoteluri de 2* si 3*: inainte de ora 11:00

*Rezervarile All Inclusive incep cu gustarea de dupa-amiaza in ziua sosirii si se termina cu pranzul in ziua plecarii.

*Hotelul va pune la dispozitia oaspetilor gratuit 2 sezlonguri si 1 umbrela per unitate pe plaja incepand de la al 3-lea rand de umbrele (in functie de disponibilitate).
Randurile 1 si 2 sunt taxate si nu sunt incluse in pretul cazarii.

Locatie