Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotel Preslav este situat in statiunea Nisipurile de Aur, inconjurat de copaci, la 200 de metri de plaja de-a lungul aleii parcului. In apropiere se afla Hotelul Ambassador, magazine, restaurante la 100 de metri de hotel.
Facilitati
Ultima renovare in 2015. Hotelul este format din 2 cladiri conectate printr-un bar in hol. Cladirea este cu trei etaje, 153 de camere (138 DBL si 15 camere Family). Receptie si inchiriere de seifuri (plata), un lobby bar, un hol spatios cu mobilier tapitat, o camera pentru copii pentru jocuri, o curte englezeasca, un bistro si un bar la piscina, internet gratuit in partile comune ale hotelului. Fara camere pentru persoane cu dizabilitati.
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m.; Ora de check-out: 12:00 a.m.
Camera dubla: aprox. 19-24 mp, (max 2 + 1/3 + 0), doua paturi de o persoana (100x200) sau un pat dublu (200x200), patul suplimentar este un scaun pliant.
Family room: aprox. 39 mp, (max 2 + 2/3 + 1/4 + 0). Doua camere cu/fara usa, un pat dublu in dormitor si doua paturi suplimentare in celalalt.
Toate unitatile au aer conditionat, frigider, cablu TV, telefon, baie cu dus, prosoape, balcon cu masa si scaune. Unele camere de familie au o cada.
Nou :
40 camere DBL deluxe aprox.19-24 mp (max.2+1/3+0), pat dublu sau paturi twin, canapea sau fotoliu extensibil.
8 camere Family Deluxe aprox. 39 mp. (max.2+2/4+0)
Toate unitatile de lux au Wi-Fi gratuit, mini-frigider, TV cu ecran plat, telefon, baie cu dus, uscator de par, balcon mobilat. Unele au cada.
Copii
Patut (la cerere, gratuit, sectiune pentru copii in piscina.
Sport si divertisment
Gratuit: piscina exterioara, sezlonguri si umbrele de soare la piscina, animatie 2 zile pe saptamana, Wi-Fi in zonele publice ale hotelului.
Cu plata: inchiriere de seifuri la receptie (5 BGN pe zi / 30-7 zile BGN), WIFI in camere, biliard, tenis de masa.
Animalele de companie sunt acceptate in anumite conditii: dimensiuni mici / pana la 10 kg., cu abilitati de igiena. contra cost 10 BGN/zi.
Parcarea este cu plata, numar limitat de locuri. 15 BGN /zi

ALL INCLUSIVE 2023

*Mic dejun de la 07:30 - 10:00 - bufet/restaurant principal: produse lactate, carnati, oua, gustari din aluat, gustari cu cereale, fructe, legume, ciocolata, gemuri, bauturi (cafea, ceai, apa, bauturi racoritoare din masina de post mixt)

*Pranz de la 12:00 - 14:00 - bufet/restaurant principal: bar de salate, supe calde si reci, preparate principale din carne si vegetariene, garnituri calde si reci, fructe si legume de sezon, dressinguri, spaghete sau alt tip de paste, deserturi din aluat si mousse, inghetata, bauturi (apa, bauturi racoritoare de la o masina de post-mix, alcool bulgar la tractiune, vin si bere).

*Gustare de dupa-amiaza de la 16:00 - 17:00 - la bistro/bufet: prajituri sarate, mici produse dulci, gustari din aluat, pizza, cafea si ceai.

*Cina de la 18:30 - 21:00 - bufet/restaurant principal: bar de salate, supe calde si reci, preparate principale din carne si vegetariene, garnituri calde si reci, fructe si legume de sezon, dressinguri, spaghete sau alt tip de paste, deserturi din aluat si mousse, inghetata, bauturi (apa, bauturi racoritoare de la o masina de post-mix, alcool bulgar la tractiune, vin si bere).

*Bauturi: apa, cafea, ceai, bauturi racoritoare de la un aparat post-mix, alcool bulgaresc, vin si bere locala in barul din hol intre orele 07:00 si 21:00.

Hotelul ofera: o piscina mare cu umbrele si sezlonguri, internet gratuit in partile comune ale hotelului.

Locatie