Mediterranean Village, Paralia

de la
1036  861 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul Mediterranean Village 5* este situat chiar pe plaja. Hotelul se afla la 700 de metri de statiunea Paralia, 7 kilometri de orasul Katerini si 3 kilometri de satul pescaresc Korinos.

Descrierea unitatii de cazare

Hotelul Mediterranean Village 5* din Paralia Katerini este nou construit si este situat chiar pe plaja, oferind conditii ideale pentru o vacanta de vis. Majoritatea camerelor au vedere frontala sau laterala la mare.




Conditii de cazare

Mediterranean Village 5* este un complex hotelier format din cladiri cu parter si etaj, dispuse de-a lungul plajei cu nisip fin, oferind cazare in 176 de camere, astfel:



  • camere duble standard

  • camere duble superior

  • apartamente

  • apartamentele tip maisonette.


Toate camerele au in dotare: TV LCD, aer conditionat, telefon, feon, minibar (contra cost), seif, internet cu fir, grup sanitar propriu cu cada sau dus si balcon sau terasa.


Camerele duble standard au in dotare si o minicanapea, pentru cea de-a treia persoana cazata.


Camerele duble superior sunt mai spatioase decat camerele duble standard si au si 2 minicanapele ce pot fi transformate in paturi single. La fiecare 10 camere superior este o piscina exterioara.


Apartamentele sunt formate din living si dormitor cu pat matrimonial.






Servicii si Facilitati Hotel

Hotelul dispune de:



  • 5 piscine exterioare (cu sectiune speciala pentru copii)

  • restaurant, restaurant a la carte, taverna cu specific grecesc

  • club

  • bar, beach bar, cafenea, muzica live, pool bar, snack bar

  • internet corner (contra cost); internet WiFi in spatii publice (gratuit)

  • minimarket, magazin de suvenire, tutungerie

  • snack bar

  • loc de joaca, scaune inalte, baby sitting (la cerere), baby cot

  • sala de fitness

  • sala de conferinte

  • parcare.



DESFASURARE PROGRAM AUTOCAR, 29 Dec 2014 – 02 Ian 2015



Luni, 29 dec 2014


Plecare la ora 05.30 dimineata, din Bucuresti, TIMPURI NOI (peste drum de statia de metrou, in diagonala, langa parc) spre Grecia. In acesta zi parcurgeti un traseu de 750 km, pe parcursul caruia ghidul va prezenta informatii despre destinatie si despre viata de zi cu zi a grecilor. Se asigura opriri la cca 3 ore. Sosire seara pe Litoralul Muntelui Olimp si cazare in cea mai atractiva statiune de aici, Paralia Katerini.


Marti, 30 dec 2014


In aceasta zi va invitam sa participati la Excursia optionala cu destinatia Kalambaka-Manastirile Meteora.


Plecarea va avea loc dimineata din Paralia Katerini si veti strabate primii 40 km spre sud de-a l


ungul litoralului Muntelui Olimp.


In scurt timp intrati in Valea Tembi si strabateti defileul de 10 km al raului Pinios. Strajuita de stanci inalte si imbogatita cu păduri şi vegetaţie luxurianta, Valea Tempi gazduieste Biserica Sf. Paraschiva. Drumul pe jos spre Biserica Sf. Paraschiva porneste de la Izvorul lui Dafne (cel mai ingust punct al defileului), strabate un bazar cu obiecte de artizanat şi icoane şi apoi trece peste podul construit peste raul Pinios. Biserica este un mic lacas de cult sapat in stancă si adaposteste moaştele Sf. Paraschiva, protectoarea nevăzătorilor. Langa grota sfanta se afla izvorul cu acelaşi nume. Apa cu puteri miraculoase este captată iar credinciosii se apleaca pentru a-şi umple paharele si sticlele.


Tot pe malul drept al raului Pinios se afla in antichitate un templu inchinat lui Apollo.


Continuati sa strabateti inca 60 km cu autocarul trecand pe langa orasele Larissa si Trikala aflate in Campia fertila a Tesaliei, numita si “Cosul de Paine al Greciei”.


In scurt timp ajungeti la Kalambaka si puteti admira deja siluetele impresionante ale stancilor in varful carora au fost construite incapand cu secolul 14 renumitele Manastiri de la Meteora, incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO.


In orasul Kalambaka veti vizita un atelier traditional de icoane pentru a cateva secrete despre confectionarea si decorarea acestora. Urmeza vizita in incinta uneia dintre renumitele Manastiri de la Meteora unde veti fi impresionati atat de privelistea superba de sus cat si de experienta religioasa unica.


Pe traseu veti beneficia de timp liber pantru pranz. Intoarcerea in statiunea Paralia Katerini, la hotelul Dvs va avea loc in cursul dupa-amiezei, spre seara.


Miercuri, 31 dec 2014

Pentru ultima zi a anului va propunem Excursia optionala la Salonic cu tur panoramic la cele mai importante obiective, Biserica Sf. Dumitru, Piata Aristoteles, Turnul Alb, Palatul si Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia si apoi program liber. Capitala Greciei de Nord, Salonic, este un oraş-metropola care reuneste intreaga cultură a tarii, impletind in mod fericit diversele influente prezente de-a lungul veacurilor: bizantine, turceşti, grecesti şi mediteraneene. Salonic este renumit atat pentru vestigiile trecutului zbuciumat dar si pentru arterele sale comerciale variate si posibilitatile de distractie din prezent. Intoarcere la Paralia Katerini si timp liber pentru odihna.


In jurul orei 21.30, incepe Cina de Revelion (inclusa in pret pentru toate programele). Cazare in Paralia.


Joi, 01 ian 2015


Va propunem sa incepeti noul an 2014 asemeni zeilor Olimpieni si va invitam sa participati la Excursia optionala pe Muntele Olimp (include si oprire in frumosul orasel Litohoro, ultima localitate de la poalele muntilor).


Muntele Olimp este un loc magnific, cu o panorama senzationala asupra Marii Egee.


Se spune ca niciodata nu a plouat pe muntele Olimp si nici nu a batut vantul, ci doar cativa nori apar din cand in cand pentru a izola regatul zeilor de lumea din afara si a binecuvanta lumea cu apa. Muntele Olimp este cel mai inalt munte din Grecia si totodata era considerat lacasul zeilor, in mitologia greaca.


Cel mai inalt varf al muntelui, Mytikas, aflat la 2917 m, a fost atins in 1913 de Christos Kakalos, de pe langa Litochoro, si de alpinistul elvetian Frederic Boissonas si Daniel Baud-Bovy. Cazare in Paralia Katerini.



Vineri, 02 ian 2015

Dupa micul dejun (inclus in pret la program Invitatie la Zorba) plecati spre Bucuresti; sosire in jurul orei 22.00.





Servicii turistice incluse in preturile de mai jos


· Transport autocar licentiat, conform celor mentionate in tabelele de mai jos;


· Cazare 4 nopti la programul de autocar si sejururi de 3, 4 si 5 nopti pentru transport individual;


· Servicii de masa: demipensiune


· Cina Festiva de Revelion


Asistenta turistica in limba romana