Descopera impreuna cu noi circuitele din Serbia-Croatia-Muntenegru

Descopera impreuna cu noi Serbia - Croatia - Muntenegru intr-un circuit cu Autocarul Alege dintre circuitele disponibile in Serbia - Croatia - Muntenegru si rezerva simplu si rapid prin ActivTours. Consultanti de turism cu peste 20 de ani experienta asteapta rezervarea ta.Cat de usor este sa rezervi un circuit in Serbia - Croatia - Muntenegru cu Autocarul?In doar cativa pasi, iti vei rezerva vacanta mult dorita in Serbia - Croatia - Muntenegru. Descopera toate circuitele disponibile pe site-ul nostr...

Citeste mai mult

Descopera impreuna cu noi circuitele din Serbia-Croatia-Muntenegru

Descopera impreuna cu noi Serbia - Croatia - Muntenegru intr-un circuit cu Autocarul
Alege dintre circuitele disponibile in Serbia - Croatia - Muntenegru si rezerva simplu si rapid prin ActivTours. Consultanti de turism cu peste 20 de ani experienta asteapta rezervarea ta.

Cat de usor este sa rezervi un circuit in Serbia - Croatia - Muntenegru cu Autocarul?
In doar cativa pasi, iti vei rezerva vacanta mult dorita in Serbia - Croatia - Muntenegru. Descopera toate circuitele disponibile pe site-ul nostru si alege-l pe cel care iti va face vacanta de neuitat. Pentru circuitele care au status "disponibil", rezervarea va fi ferma imediat dupa confirmarea platii online, prin OP, sau cash in agentie. Pentru cele care au status "la cerere", rezervarea va fi considerata ferma in momentul in care avem confirmarea platii si confirmarea partenerilor nostri.

Cum poti achita rezervarea ta in Serbia - Croatia - Muntenegru prin ActivTours?
Poti achita circuitul tau simplu si rapid prin metoda de plata preferata: cu cardul online, integral sau in rate fara dobanda, inca din momentul rezervarii. Daca alegi sa platesti vacanta prin ordin de plata, vei fi contactat de un agent pentru confirmarea rezervarii, a datelor si a termenelor de plata. Sau poti alege plata direct in agentie unde te vom astepta cu rezervarea efectuata si toate documentele pregatite.

Ce urmeaza dupa ce rezervi vacanta?
La ActivTours ai suportul nostru 24/24 - 7/7 in timp ce esti la destinatie. Chiar ai si un numar dedicat de urgenta la care mereu va raspunde un coleg in timp util si va lucra impreuna cu tine pentru a gasi cea mai buna solutie pentru situatiile intalnite. Pentru ca stim cat de importanta este vacanta ta!

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou! Va multumim 🙏 ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri