Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

California Beach Hotel 3*

797€

Albufeira, Portugalia

Sejur 7 nopti in perioada *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Aflat sub o conducere nouă, Hotelul California Beach este situat la 2 minute de mers pe jos de plaja Praia dos Pescadores. Acesta are o piscină pe acoperiş cu vedere la Albufeira şi camere cu balcon privat.

Camerele dotate cu aer condiţionat ale Hotelului California Beach sunt decorate în stil maur, cu mobilier din lemn şi decoraţiuni cu mozaic. Fiecare cameră are TV prin cablu și telefon.

Înconjurat de unele dintre cele mai pline de viaţă baruri şi restaurante ale oraşului, Hotelul California Beach se află la mai puţin de 15 minute de mers pe jos de portul de agrement Albufeira. Oaspeţii pot savura băuturi la barul Hotelului California Beach.

Recepţia Hotelului California Beach Hotel este disponibilă nonstop şi poate aranja diferite excursii. Aeroportul Internaţional din Faro este la 40 km.

  • Perioada 28.06. - 05. 07.2018

Scrie o recenzie

  
Pachetele includ:
- zbor direct charter din Otopeni, clasa economy
- taxele de aeroport
- cazare 7 nopti, cu tipul de masa Mic Dejun
- transfer dus/ intors aeroport - hotel
- asistenta turistica locala

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!