Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cariere la ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri.

Angajam: Consultant de Turism in Bucuresti si Pitesti

Candidatul ideal are experienta de 2-5 ani intr-o agentie de turism, cunoaste limba engleza + dovedeste reale aptitudini de comunicare si vanzari.

Candidatul ideal se va ocupa cu prioritate de pachete turistice, adaptate nevoilor clientilor, prin urmare, trebuie sa cunoasca destinatiile in trend/sezon, sa stie sa comunice convingator si avizat.

Calitati pe care le avem in vedere la Candidatul ideal:

Ordonat, organizat, punctual și pasionat de domeniul travel.

Capabil sa respecte deadline-urile, rezistent la stres si operativ.

Comunicativ, sociabil, usor integrabil in echipa.

Pro-activ / implicat și pasionat, cu initiativă, loial.

Cunoasterea ofertelor din piata de profil..

Descrierea jobului

Candidatul va ocupa postul de Consultant de Travel si va raporta direct catre Directorul de Agentie.

Va oferta direct din website-ul companiei, va consilia clientul si ii va adapta pachetul turistic la nevoile sale, in functie de oferta pietei de profil.

Va rezerva, emite si factura bilete de avion (IATA si low-cost), pachete turistice, cazari, asigurari medicale, servicii de rent a car, toate din sistemele de rezervari.

Va prelua cererile de oferta alocate sau primite spontan si va mentine legatura cu potentialii clienti pe intreaga derulare a procesului de vanzare - prelucrare, rezervare, emitere, facturare, incasare, emitere documente de calatorie, cat si post-vacanta, pentru fidelizare.

Va desfasura activitati de contabilitate primara - intocmire si completare a registrului de casa in sistemul electronic.

Va urma intocmai procedurile de lucru specifice activitatii desfasurate - semnarea de contracte cu turistii persoane fizice/juridice, respectarea prevederilor legale, precum si Regulamentele interne, respectand normele contabile si alte proceduri agreate si implementate in companie.

Va prelua si prelucra prompt ofertele si va contacta clientii in termenele stabilite.

Este bine informat asupra destinatiilor si produselor pe care le vinde, este creativ si isi doreste sa evolueze.

Activ Tours | Eventuria este agenție de turism organizatoare, înființată în 2003, dintr-o pasiune arzătoare a fondatorului acestui brand pentru vacanțe reușite, cunoaștere (destinații, culturi, obiceiuri) cu focus pe satisfacția celor care ne acordă încrederea și apelează la serviciile noastre

VIZIUNEA Activ Tours | Vacante. Experiente. Amintiri & Eventuria | Alaturi de idolii tai: Suntem dedicați Turiștilor noștri, care ne devin prieteni și parteneri fideli, 24 hzile/an și dorim să devenim o companie exclusivistă, care oferă servicii complexe și personalizate tuturor celor care știu ce înseamnă ”valoarea serviciilor de calitate”, sigure și adaptate fiecăruia după preferințe și buget. Contăm pe pasiunea pentru astfel de servicii

MISIUNEA Activ Tours | Eventuria: Vacanțe complexe, personalizate, unice, sigure, diferite și consultanță profesionistă și pasionată, eleganță, grijă pentru client și empatie.

VALORILE Activ Tours | Vacante. Experiente. Amintiri. & Eventuria | Alaturi de idolii tai:

Ne manifestăm INTEGRITATEA prin TRANSPARENȚĂ și RESPONSABILITATE PROFESIONALĂ!

Gândim DIFERIT și acționăm COMPLEX, oferindu-le turistilor cele mai îndrăznețe EXPERIENȚE!

PARTENERIATE SOLIDE, program de FIDELIZARE, adaptare la EXIGENȚELE FIECĂRUIA!

CONSULTANȚĂ DEDICATĂ, EXCELENȚĂ în servicii și EXPERTIZĂ / PROFESIONALISM!

Oferim și dorim stabilitate, promptitudine, colaborare, flexibilitate, eleganță și rafinament.

La Activ Tours | Vacante. Experiente. Amintiri. & Eventuria | Alaturi de idolii tai asigurăm amintiri frumoase, creăm experiențe unice și fidelizăm pentru că am învățat, în cei 18 ani de activitate, că succesul are un gust mai plăcut împreună!

Se ofera:

salariu lunar in functie de experienta si atingerea targetului de vanzari;

venit procentual din ceea ce depaseste targetul;

bonuri de masa si transport/ avantaje si posibilitate telemunca;

reduceri la rezervarile efectuate in nume propriu.

infotripuri in functie de vanzarile realizate / destinatiile promovate.

Bootstrap Image Preview

Angajam: Business Development Manager.