Hotel Le Refuge de Solaise 4*

Hotel Le Refuge de Solaise

Back to basics – staying at Refuge de Solaise Be one of just a handful of people in the world to experience the rising and setting of the sun at an altitude of 2500m. From here, when nature allows it, you can contemplate a starry sky of incredible purity, ­hanging over the infinite landscapes of snow and ice. Staying here is about living to the rhythm of the light, with fun, food & wellness in between, surrounded by truly breathtaking panoramas in an environment that is away from the speed and agitation of the world below. Here you can take your time, soak it in and enjoy your place on top of the world. The hotel will be composed of 16 rooms, 4 apartments and a dormitory, a spa with swimming pool, a seminar room, a children’s area, a bar and two restaurants. Le Refuge de Solaise will open in December 2019.

Vezi alte oferte statiune

Val d’Isère, Franta

 
Perioada 01.12.2019 - 08.12.2019
Oferta Speciala
*de la
 
560
pret/pers/sejur 7 nopti

Camerele:

Volumele au fost gândite ca fiind panorama: format mare. Camerele sunt împărțite în 4 categorii:Clasic, superior, familii și suite. Se pot găzdui între 2 și 6 persoane. Unele sunt deschise pe sat și pe vale, altele pe munți în pierdere de vedere. Lemnuri antice, țesături asociate cu atenție, referințe la moștenirea alpină tradițional, ne cufundăm într-un decor foarte rar și confort în acest sens altitudine. Dormitorul când este format din 14 paturi împărțite între 3 paturi cu două paturi duble și 8 paturi singure lăudabile unității pentru a împărtăși acest spațiu prietenos alti calatori sau privatizabili.

 

Apartamentele:

 

Au fost concepute pentru a-i întâmpina pe oaspeții noștri împreună cu familia sau prietenii spații calde, prietenoase, coconi protejați nu numai de natură înconjurătoare, dar și frenezia lumii. Suprafețele celor 4 apartamente variază între 75 și 380m2, se pot găzdui între 4 și 18 persoane.

 

Restaurantul:

 

Deschis pe o vedere vertiginoasă cu vedere la sat, lac, baraj și munți, restaurantul Refuge de Solaise oferă spațiu și convingere datorită sale volume și decorația sa alpină, caldă, dar sobră, bazată pe materiale frumoase local, lemn vechi și pietre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);

  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%

  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!

  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor

  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!

  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4

  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/

  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020