PRIMASOL RALITSA SUPERIOR AQUA CLUB

de la
757  652 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.05.2024 - 06.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Bine 7.8 Booking.com Hotelul PrimaSol Ralitsa Superior Club-Ralitsa Superior Aqua Club 3* (ex Ralitsa Standard) se afla situat in parc, la 900 de metri de plaja si de zona cu magazine, terase si restaurante. In apropiere se afla clubul de echitatie, terenurile de fotbal si tenis.SPA & Welness
Centrul SPA cuprinde salon de masaj, sala de fitness si salon de aerobic.

Drinks & Food
Turistii pot servi masa in cadrul restaurantului principal tip bufet al hotelului, restaurantul a la carte ce ofera seri tematice cu specific bulgaresc, italian, barbeque si snack bar. Pe langa acestea, turistii se pot bucura de serviciile restaurantelor din complexul PrimaSol Ralitsa Superior: Ralitsa Tavern- restaurant traditional bulgaresc cu muzica live si restaurantul de pe plaja, RAI, unde sunt servite gustari reci si calde, fructe de mare, produse de patiserie si inghetata.

Sport si divertisment
Terenuri de sport, tennis, piscina.In cadrul hotelului turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati: tenis de masa, volei pe plaja, gimnastica aerobica, darts, piscina exterioara, acces gratuit la aquapark. De asemenea, turistii pot opta contra cost pentru activitati din cadrul complexului Primasol Ralitsa Superior: sporturi acvatice, mini golf, echitatie, scufundari, bowling.

Localizare
Hotelul este situat intr-una din cele mai frumoase si linistite zone din Albena, in apropierea parcului natural al statiunii, la o distanta de 900 m fata de plaja. In imediata apropiere a hotelului se afla Clubul sportiv pentru echitatie si cele 3 stadioane de fotbal din Albena.

Locatie