Heaven Beach Resort Adults only +16

de la
2765  1373 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 08.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

CONCEPT HOTEL


Localizare: hotelul intins pe o suprafata de 10.000 mp este situat pe malul marii, pe o plaja privata lunga de 100 metri, la 10 km de Manavgat, 15 km de Side, 45 km de Alanya si 90 km de Antalya.
Tip plaja: plaja certificata Blue Flag, formata dintr-un mix de nisip cu pietricele
Data deschidere: Mai 2014
Hotelul pune la dispozitia turistilor un numar de 253 camere repartizate intr-un singur corp principal cu 5 etaje.
Facilitati camere: aer conditionat, mini bar, seif, TV, telefon, baie cu dus, uscator de par, parchet laminat, balcon.
Tipuri de camera:
Standard: 151 sea view, 12 land view, 8 TRPL, 2 pt persoane cu dizabilitati motorii
Superior: 73 unitati; sunt formate din 2 camere dbl alaturate separate printr-o usa, in plus dotate cu un Jacuzzi, iar vederea este catre mare.
Senior Suite: 4 suite cu vedere directa la mare, suprafata 45-64 mp, cu 1 dormitor si living, Jacuzzi, DVD si PS 3.
Presidential Suite: 2 unitati cu suprafata de 85 mp, cu 2 dormitoare si living.
King Suite: 1 unitate cu 110 mp, decorat luxos, 2 dormitoare, living.
Facilitati hotel: 1 piscina exterioara, 1 piscina interioara, magazine (bijuterii, marochinarie), rent a car, internt cafa, coafor, cinema, restaurant principal capacitate 500 locuri, 3 restaurante a la carte (Otoman, Mediteranean, Asiatic) cu rezervare, 7 baruri (bistro bar, patiserie, snack bar la plaja, lobby lounge, vitamin bar, night club, bar la piscina) room service, welcome cocktail la receptie.
Servicii incluse in pret: sezlonguri, umbrelute, 1 prosop de baie/zi la pisicna si la plaja, piscina exterioara, piscina interioara, baie turceasca, sauna, baie cu aburi, Jacuzzi, fitness, volei pe plaja, baschet, tenis de masa, darts, sah, table, aerobic, aquagym, stretching, jocuri pe plaja, polo, animatie, disco, internet WI FI in zona receptiei, shuttle bus catre centrul comercial Lyra Park.
Servicii contra cost: bauturile de import si de lux, bauturile imbuteliate, internet cafa, biliard, masaj, peeling, masaj, tratamente cosmetice, serviciile la salonul de infrumusetare, coafor, magazinele din hotel, telefon, fax, copiator, rent a car, nocturna la terenul de tenis, spalatorie, jocuri video, sporturile nautice, cursuri de scufundari, room service.
Activitati speciale: plimbari in natura, cursuri de arta si ceramica, lectii de gatit, lectii de dans, belly dance, turnee de sah si table.
Concept Ultra All Inclusive: Mic dejun, pranz si cina (tip bufet), mic dejun tarziu, gustari la miezul noptii (tip bufet), 3 restaurante gozleme (pizza turceasca), gustari pe plaja, bar la piscina, bauturi locale si o selectie de bauturi de import, un restaurant principal, lobby bar, pool bar, bistro bar.