SEADEN COROLLA HOTEL

de la
1063  475 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Side, la 64 km de aeroportul din Antalya si la 4 km de orasul Side. Construit in 1996 si renovat in 2011, hotelul ofera cazare in 9 cladiri de 4 etaje. Camerele sunt moderne, spatioase si au dotari standard cum ar fi aer conditionat, minibar, televizor si telefon. Restaurantul ofera turistilor preparate traditionale si internationale in stil bufet. Hotelul are de asemenea 2 restaurante a la carte cu specific turcesc si italian.Copii au acces la piscina exterioara, loc de joaca si miniclub. Plaja privata este in imediata apropiere a proprietatii si ofera turistilor sezlonguri si umbrele de plaja. Facilitati camera
Hotelul are 394 de camere standard și 31 de camere family dotate cu baie, uscător de păr, aer condiționat centralizat, televizor, telefon, mini-bar ( contra cost), seif ( contra cost), balcon.

Facilitati hotel
Restaurant principal, 5 baruri, 2 tobogane de apă, cabinet medical (1 oră pe zi), coafor, centru comercial, sală TV, spălatorie, internet wireless, schimb valutar, rent-à-car, parcare, sală de conferințe (pentru 250 pers).Hotelul dispune de o piscină exterioară și o piscină interioară ( iarna). La piscină: umbrelele și șezlongurile sunt gratuite, saltele sunt contra cost. Facilitati pentru copii Piscină pentru copii, tobogan, loc de joacă, mini club pentru copii înte 4-12 ani, baby – sitter și cărucior (contra cost ). Plaja Plaja este proprie cu nisip și pietriș, la 300m de hotel. Bar pe plajă. Umbrelele, șezlongurile sunt gratuite, saltele și prosoapele de plajă sunt contra cost.

Localizare
Hotelul Side Corolla este situat la 65 km de aeroportul orașului Antalya, la 4 km de orașul Side, la 300 m de plaja proprie.