AQUAMARINA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere HOTEL AQUAMARINA:
Hotel Aquamarina, construit in anul 1989, renovat in 2007, face parte din lantul AQUA HOTEL. Hotel Aquamarina este un magnific complex arhitecturat si este hotelul perfect pentru o vacanta activa si in acelasi timp relaxanta.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL AQUAMARINA:
Hotelul se afla la 100 de metri de plaja si la 200 de metri de centrul statiunii. Distanta fata de aeroportul din Barcelona este de aproximativ 70 km.

Plaja:
Plaja publica cu nisip se afla la 100 metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost

Dotari camere:
Hotel Aquamarina are un corp de 7 etaje cu camere dotate cu TV satelit, aer conditionat, telefon, seif (contra cost), baie cu uscator de par, detector de fum.

Facilitati HOTEL AQUAMARINA:
Hotelul dispune de un restaurant unde se servesc in stil bufet preparate din bucataria internationala. Exista 4 baruri: Lobby Bar, Cafe bar, Festival, Burger Club si Il Veneziano. Hotelul ofera o gama variata de facilitati si servicii gratuite menite sa asigure o sedere comfortabila si relaxanta: piscina exterioara cu umbrele si sezlonguri, receptie deschisa non stop, 6 lifturi, programe de animatie si divertisment cu spectacole, show-uri live si dans, vestiar cu dusuri si prosoape, camera de bagaje, cinema. Contra cost veti putea beneficia de sala de jocuri, internet, servicii de spalatorie.

Facilitati copii:
Hotel Aquamarina este recomandat atat tinerilor cat si familiilor cu copii. Cei mici se pot bucura de o piscina pentru copii, programe de animatie, miniclub, loc de joaca. La cerere, gratuit, in limita disponibilitatilor, hotelul ofera in camere si un patut pentru infanti.

Web: www.aquahotel.com