Melia Sol Principe


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere HOTEL MELIA SOL PRINCIPE:
Hotelul este situat chiar la malul marii, cu acces la frumoasa plaja Playamar Beach este situat intr-o gradina tropicala si este recomandat familiilor cu copii.

Tip masa:
Demipensiune, All Inclusive.

Localizare HOTEL MELIA SOL PRINCIPE:
Hotelul se afla la 2 km de centrul statiunii Torremolinos, 8 km fata de aeroport si 15 km de Malaga.

Plaja:
Hotel Melia Sol Pricipe se afla peste drum de plaja lata cu nisip fin.

Dotari camere:
Hotel Melia Sol Principe ofera 799 de camere cu vedere la terasa, la piscina sau la mare si sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, telefon, seif (cu plata), televizor, mini frigider, Wi-Fi. Camerele Family Suite Pool View au 2 incaperi.

Facilitati HOTEL MELIA SOL PRINCIPE:
Hotelul include un restaurant tip bufet, cu o varietate mare de specialitati internationale si spaniole, bufet cu terasa si vedere la mare, snack bar la piscina. Oaspetii pot descoperii aromele din Andaluzia, Asia si Mexic in noptile tematice sau pot savura preparatele din bucataria italiana autentica din coltul italian. Hotelul dispune de 2 piscine exterioare dintre care una sub forma de laguna, magazine, Wi-Fi gratuit, animatie pentru adulti si spectacole. Hotelul are si o sala de gimnastica complet echipata, sala de dans, discoteca. Hotelul este la doar cateva minute distanta de unele dintre cele mai bune terenuri de gof din Malaga (contra cost).

Facilitati copii:
2 piscine exterioare pentru copii cu jocuri acvatice, mini club, parc de distractii Katmandu, loc de joaca pentru copii, animatie pentru copii, petreceri, mini disco, jocuri, activitati sportive, minigolf, lectii de gatit, ateliere de arta si mestesugaresti.

Web: www.melia.com