Senator Marbella Spa

de la
2413  2133 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.08.2024 - 03.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere HOTEL SENATOR MARBELLA SPA:
Hotelul este situat in centrul statiunii Marbella, in apropierea centrului expozitional, la 300 de metri de plaja. Hotel Senator Marbella Spa este la doar 10 minute de mers pe jos de Marbella Convention Centre. Marbella ofera cea mai mare concentratie de terenuri de golf din Europa continentala, 16 domenii de cea mai inalta calitate.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune (mic dejun tip bufet, cina a la carte).

Localizare HOTEL SENATOR MARBELLA SPA.:
Hotelul se afla la 45 km de Aeroportul International Pablo Picasso - Malaga si la 2 km distanta de centrul istoric al orasului. Hotelul dispune de un hol de intrare mare, cu 2 lifturi panoramice. Marbella este leaganul gastronomiei cu peste 600 de restaurante, unde puteti gasi totul, de la cele mai noi bucatarii la cele traditionale, bazate pe fructe de mare mediteraneene.

Dotari camere:
Hotel Senator Marbella Spa are camerele cu podea din lemn, toate sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD cu satelit, telefon, uscator de par, minibar (cu plata), seif (cu plata), balcon mobilat cu masuta si scaune. Pentru a treia si a patra persoana nu se pun paturi suplimentare, toate camerele dispunand doar de doua paturi de 1.35 m fiecare.

Facilitati HOTEL SENATOR MARBELLA SPA:
Hotelul dispune de un restaurant elegant, salon, pub, 3 baruri, piscina exterioara situata la etajul 7 pe acoperis, cu cele mai frumoase privelisti, gradina cu sezlonguri si umbrele, piscina interioara, jacuzzi, sala gimnastica, Wi-Fi gratuit in intreaga cladire, serviciu medical, curatatorie, spalatorie, birou rent a car, coafor.

Web: www.senatormarbellaspahotel.com