Vincci Selection Estrella Del Mar


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere HOTEL VINCCI ESTRELLA DEL MAR:
Hotelul este foarte bine situat langa mare, cu acces la o plaja superba. Construit in stil mediteranean modern cu influente arabe, hotelul are 137 de camere si suite, toate impregnate cu stilul elegant al hotelurilor din lantul Vincci.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa. Mesele se vor servi bufet sau a la carte in functie de gradul de ocupare al hotelului.

Localizare HOTEL VINCCI ESTRELLA DEL MAR:
Hotelul este situat la 200 de metri de plaja Elviria, centrul statiunii Marbella se afla la 8 km, Malaga la 32 km si aeroportul din Malaga la 43 km.

Dotari camere:
Fiecare camera spatioasa si luxoasa ofere vedere la mare, piscine sau gradini si este dotata cu aer conditionat, zona de relaxare, balcon mobilat, minibar, TV saltelit cu ecran plat, internet, seif si baie mare din marmura cu uscator de par, halat de baie, papuci.

Facilitati HOTEL VINCCI ESTRELLA DEL MAR:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai un restaurant tip bufet (care ofera si optiuni fara gluten) si unul a la carte cu terasa, dar si un lounge si un snack bar langa piscina. Alte facilitati: patru piscine exterioare, teren de golf, sporturi nautice, teren de tenis, calarit, camera de jocuri. Hotelul are clubul pe plaja Estrella de Mar, destinat exclusiv adultilor. Acesta include un centru spa, o sala de fitness cu vedere la mare, o zona cu restaurant si cocktail bar.


Web: www.vinccihoteles.com