Alexander Beach Hotel & Village

de la
2383  2097 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Iasi
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Alexander Beach Hotel & Village 5* este o proprietate hoteliera de lux situata la doar doua minute distanta de plaja, intr-o locatie linistita, pe plaja cu nisip din Malia. Locatia este ideala prin ambianta placuta si linistita, oferind o acomodatie in spiritul autentic al orasului istoric Creta. Localizare
Alexander Beach Hotel & Village 5* este amplasat la doar doua minute de plaja insorita cu nisip din Malia, fiind destinat turistilor care isi doresc sa experimenteze spiritul autentic al insulei Creta. Cele mai apropiate puncte de atractie ale zonei sunt: Muzeul Folclorului Lixnostatis (3.6 km), Acvarul Aquaworld (5.9 km), Water City (7.2 km), Labyrinth Park (8 km), The Crete Golf Club (8.2 km).

Activitati/Divertisment
Pentru petrecerea timpului liber hotelul pune la dispozitia turistilor facilitarea de a practica sporturi acvatice (scufundari, caiac) sau inchirierea de biciclete pentru explorarea mediului inconjurator.

Facilitati camere
Toate camerele complexului sunt decorate in stilul modern, beneficiind de conexiune internet wireless gratuit, halate de baie si papuci, dulap, aer conditionat, mini-bar, tv-satelit, muzica, frigider, seif, ferestre ermetice, birou, prosoape pentru plaja, serviciu de curatenie zilnic, uscator de par, wi-fi (gratuit).

Facilitati hotel
Complexul hotelier de lux Alexander Beach Hotel & Village 5* constituit dintr-o cladire principala si bungalou-uri amplasate in mijlocul unor gradini de 50000 mp ce sunt orientate spre plaja ofera oaspetilor sai servicii si facilitati la cele mai inalte standarde. Centrul spa al hotelului are peste 1000 mp si ofera piscina interioara, sauna, cada cu hidromasaj si hamam; oaspetii se pot relaxa cu tratamente corporale/faciale, precum si de sedinte yoga si pilates. Restaurantul Meltemi serveste specialitati grecesti traditionale, in vreme ce restaurantul principal cu servire in regim a la carte are vedere superba la golf. Oaspetii se pot delecta si cu preparatele tavernei Kriti aflata in zona, iar selectia de bauturi racoritoare este disponibila la barul Apollo de langa piscina, Alexander Beach Club si Alexander Lounge. Alte facilitati oferite: piscina interioara, prosoape la piscina, baie turceasca/baie de aburi, masaj, spa & centru de wellness, sala de fitness, sauna, programe de entertainment variate, club pentru copii, internet wireless gratuit, parcare gratuita, check-in/check-out privat, receptie deschisa nonstop, echipamente si spatii amenajate pentru copii, spalatorie/curatatorie, fax/copiator, sali de conferinte/evenimente, mini-market propriu, aer conditionat, incalzire centralizata, inchirieri auto, pranz la pachet, seif, facilitati VIP, camere de familie, ziare, room service.