Maria Apartments


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

LOCALIZARE
Se afla in Hersonissos, in regiunea Creta, la 4,4 km de Aquaworld Aquarium si ofera o piscina sezoniera in aer liber, dar si o terasa ideale pentru relaxare si petrecerea vacantei.

FACILITATI
Obiectele de valoare pot fi pastrate in siguranta in seiful hotelului. In spatiile comune, conexiunea Wi-Fi le ofera clientilor acces (gratuit) la internet. Exista facilitati pentru persoanele in scaun cu rotile. Un supermarket si cateva alte magazine ofera posibilitatea de a hoinari relaxat.
Pentru o sedere placuta, clientii pot folosi diversele facilitati de relaxare ale locului de cazare, precum si ale gradinii. O parcare (gratuit) este disponibila in functie de necesitate pentru cei ce calatoresc cu masina personala. Printre celelalte oferte se numara un serviciu de paza nonstop, un serviciu de inchiriat masini, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spalatorie si o spalatorie de tip self-service. Un centru de inchirieri de biciclete ofera echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
Piscina exterioara cu zona pentru copii se potriveste perfect pentru odihna activa si antrenament acvatic constant. Clientii isi pot savura concediul pe terasa insorita cu sezlonguri si umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garanteaza distractie, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, partide de golf, o sala de fitness si un salon de infrumusetare.

RESTAURANT
Un restaurant sta la dispozitie. La centrul de cazare se ofera spre rezervare demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun si o cina. Sunt disponibile si mancaruri speciale, printre care feluri de mancare vegetariene. Suplimentar sunt disponibile picnic si gustari. Stau la dispozitie bauturi nealcoolice.

CAMERE
In aceasta unitate cu o receptie clientii vor gasi 22 de camere.
- studio (suprafata 28mp): cuprinde 1 pat dublu si 1 pat de o persoana.
Dotari: balcon, grup sanitar propriu, cutie de valori (cost suplimentar), aer conditionat (cost suplimentar), televizor, telefon, uscator de par, frigider, podea cu gresie / marmura, bucatarie utilata, baie privata cu dus
Capacitatea maxima de cazare este de 3 persoane.
- apartament (suprafata 35mp): cuprinde 1 pat de o persoana, 1 pat dublu si 1 canapea extensibila.
Dotari: balcon, grup sanitar propriu, cutie de valori (cost suplimentar), aer conditionat (cost suplimentar), televizor, telefon, uscator de par, frigider, podea cu gresie / marmura, bucatarie utilata, baie privata cu dus

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.