Panorama Sea View Studios and Apartments


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

LOCALIZARE
Panorama Sea View Studios and Apartments este situat in apropierea orasului cosmopolit Hersonissos, la o distanta de 1,5 km, pe un deal, in zona linistita Anissaras, cu vedere la marea Cretei. Distanta pana la cea mai apropiata statie a autobuzului cu directia spre Heraklion sau Agios Nikolaos este de 600 m. Aeroportul este la 17 km, portul la 20 km.

FACILITATI
Plaja: plaja este la 5 minute de mers pe jos.
Piscine: piscina in aer liber.
Restaurant si bar.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Divertisment: sporturi nautice, servicii de inchiriere biciclete/masini/motociclete, excursii, loc de joaca pentru copii.
Parcare privata.

CAMERE
Garsonierele complexe au o capacitate de pana la 3 persoane, iar apartamentele - de pana la 4 persoane. Toate apartamentele au balcon sau terasa cu vedere la mare, iar gradinile din componenta hotelului ofera toate facilitatile pentru o vacanta confortabila de vis. Apartamentele au o chicineta cu vase de gatit, frigider, seif, aer conditionat privat, Wi-Fi, uscator de par si TV.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.