ROYAL & IMPERIAL BELVEDERE

de la
1756  1531 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.06.2024 - 27.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Amplasat pe un deal și oferind vedere la orașul Hersonissos, Hotelul Imperial Belvedere este înconjurat de o grădină cretană cu măslini, lămâi şi palmieri. Pune la dispoziția oaspeților 7 piscine și 3 terenuri de tenis.

Localizare

Oaspeții beneficiază de acces la un centru spa situat la 400 m de hotel. La 7 km există un teren de golf cu 18 găuri. Aeroportul din Heraklion se află la 25 km. La proprietate este disponibilă o parcare gratuită.

Facilitati Hotel

Pune la dispoziția oaspeților 7 piscine și 3 terenuri de tenis. Cele 2 restaurante tip bufet oferă o selecție excelentă de preparate internaţionale. Există 2 baruri care servesc gustări și mese ușoare. Oaspeții se pot relaxa savurând o băutură la lounge bar sau pot apela la room service. La Complexul Belvedere veți găsi și o sală de sport cu saună și piscină interioară. La cerere sunt disponibile lecții de scufundări. Pentru copii există 2 piscine cu tobogane acvatice.

Facilitati Camere

Camerele luminoase și aerisite sunt dotate cu aer condiționat, TV de 21 inch cu canale prin satelit, seif și minifrigider. Toate beneficiază de un balcon cu vedere la Marea Egee și la peisajul contrastant al dealurilor din jur.

Locatie