Sergios


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul Sergios promite o vacanta confortabila si relaxanta atat pentru familii, cat si pentru tineri.  Localizare Hotelul Sergios este situat în centrul staţiunii Hersonissos, la 28 km de aeroport Heraklion, aproape de plajă și de toate facilitățile de divertisment și sport din zonă Heraklion.  Facilitățile hotelului Hotelul oferă servicii şi facilităţi de calitate precum: recepţie, restaurant principal, snack bar, piscină exterioară cu şezlonguri şi umbreluţe, cameră de depozitare bagaje, salon Tv, parcare, schimb valutar, internet wifi în zonele publice, servicii de spălătorie( contra cost) şi servicii medicale (contra cost). Pentru oaspeţii care vor sa aibă parte de activităţi vor găsi : tenis de masă, darts , jocuri electronice, billiard şi posibilitatea de a practica sporturi nautice ( contra cost).  Facilitățile camerelor Hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor săi 99 camere duble şi dispun de facilităţi precum: baie cu duş, uscător de păr, aer condiţionat ( contra cost), Tv, internet Wifi , telefon, minifrigider, balcon sau terasă.  Plaja Plaja se află în apropierea hotelului, la o distanţă de 150 m.Aceasta este publică, cu nisip şi este foarte bine organizată cu şezlonguri şi umbreluţe. Localizare
Hotelul este situat la 500 m de centrul stațiunii Hersonissos, la doar 150 m de plajă și la 25 km de aeroport.

Facilitati camere
Cele 99 de camere sunt dotate cu balcon/terasă mobilat, aer condiționat (6 euro/zi), mini frigider, TV cu canale prin satelit, telefon, seif (contra cost), uscător de păr.

Facilitati hotel
Sergios Hotel pune la dispoziția turiștilor Wifi gratuit, recepție deschisă 24 h, 2 lifturi, restaurant principal, pool bar, snack bar și bar în interiorul hotelului, cameră de bagaje, piscină exterioară, billiard, darts, servicii de rent a car, internet corner.