THALIA HOTEL

de la
931  865 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.06.2024 - 19.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Craiova
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere



Localizare

Hotelul Thalia 3* este situat la doar 500 de metri de centrul orasului Hersonissos, la doar 70 de mertri de mare si la mai putin de 10 minute de mers pe jos de satele pitoresti Piscopiano si Koutouloufari, precum si de orasul antic Hersonissos. 

Facilitati Hotel

Ofera oaspetilor sai comfort si relaxare pentru a-si petrece vacanta si o varietate de facilitati pentru acestea: terase la soare, gradini amenajate, piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrele, sala de fitness, facilitati pentru activitatile sportive (ciclism, teren de golf), restaurant de tip bufet, snack bar, internet wireless gratuit in intregul hotel, parcare gratuita, serviciu de concierge, bancomat, serviciu de vanare bilete, birou de turism, schimb valutar, check-in/check-out express, servicii pentru copii/babysitting, serviciu zilnic de menaj, curatatorie chimica/spalatorie, transfer aeroport, inchirieri auto, seif, lift, facilitati VIP in camera, camere pentru familie/nefumatori. In zona de lounge oaspetii au la dispozitie un cocktail bar, mese de biliard, tv prin satelit, zona cu wifi gratuit. Receptia are program non stop si ofera servicii de schimb valutar, fax, taxi si spalatorie.  

 

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu baie proprie, ferestre izolate fonic, Tv cu ecran plat/canale prin satelit, uscator de par, radio, bacon cu vedere la strada, la mare sau la munte. Aerul conditionat este valabil contracost. 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (http://www.thaliadecohotel.gr/contact.html) si a fact sheet-ului!